Menu
Your Cart

MAGAZIN DESTINAT MEDICILOR VETERINARI ȘI CABINETELOR VETERINARE AUTORIZATE

Despre noi

Despre noi

OmegaVet SRL este o companie de import si distributie pentru produse farmaceutice veterinare de ultima generatie, aparatura si instrumentar medical veterinar.

Scopul nostru este de a contribui la mentinerea sanatatii atat a animalelor de ferma cat si a animalelor de companie, precum si de a deveni parteneri de incredere a clinicilor veterinare si medicilor veterinari de libera practica.

OmegaVet este o companie tanara care livreaza produse de inalta calitate la un pret accesibil, onorand comenzi in toate colturile tarii chiar si in cantitati mici, destinate medicilor veterinari. Am realizat acest lucru datorita in mare masura structurii si organizarii noastre, cu minim de birocratie.

Calitatea produselor noastre este garantata de producatorii cu care colaboram direct si al caror renume este recunoscut pe plan international.

Cu scopul de a ne imbunatati serviciile, precum si de a extinde zona noastra de distributie, asteptam sa ne contactati pentru a deveni parteneri si pentru a putea colabora pe termen lung.

De asemenea, am fi incantati daca ati consulta oferta noastra de produse iar pentru orice intrebare va stam oricand la dispozitie.

Echipa OmegaVet.

 Black Friday Omegavet