Menu
Your Cart

MAGAZIN DESTINAT MEDICILOR VETERINARI ȘI CABINETELOR VETERINARE AUTORIZATE

Omega Vet Blog Feed RSS

10 Apr Intelegerea Permetrinei: originea si impactul asupra ingrijirii cainilor
Omegavet 0 1536
Intelegerea Permetrinei: originea si impactul asupra ingrijirii cainilor Permetrina a devenit un pilon in lupta impotriva puricilor si capuselor la caini, oferind o combinatie de eficacitate si siguranta atunci cand este utilizata corect. Pentru a ap..
27 Mar Prebiotice si Probiotice – Ce trebuie sa stii
Omegavet 0 2293
Prebiotice si Probiotice – Ce trebuie sa stii Sistemul digestiv al animalului de companie este extrem de important pentru sanatatea acestuia. Nu doar ca ajuta la digestia alimentelor si eliminarea deseurilor, ci si furnizeaza substante nutritive esen..
22 Mar Importanta controlului parazitilor la animalele de companie
Omegavet 0 2506
Importanta controlului parazitilor la animalele de companie Parazitii sunt de doua tipuri: ectoparaziti si endoparaziti. Desi puricii si capusele sunt cei mai cunoscuti, ei reprezinta doar o mica parte din spectrul parazitar. Alte exemple obisnuite i..
14 Mar Utilizarea glucozaminei si condroitinei in managementul tulburarilor articulare la pisici si caini
Omegavet 0 2903
Utilizarea glucozaminei si condroitinei in managementul tulburarilor articulare la pisici si cainiTulburarile articulare, cum ar fi osteoartrita, sunt o problema comuna in randul cainilor si pisicilor, afectand negativ calitatea vietii si mobilitat..
07 Mar Utilizarea amoxicilinei si acidului clavulanic in terapia cu antibiotice la pisici si caini: o abordare in medicina veterinara
Omegavet 0 3274
Utilizarea amoxicilinei si acidului clavulanic in terapia cu antibiotice la pisici si caini: o abordare in medicina veterinara Introducere Infectiile bacteriene sunt o problema comuna in practica veterinara si necesita adesea tratament cu antibiotice..
12 Jan Recoltarea probei de urina la pisici
Omegavet 0 5058
Recoltarea probei de urina la pisici De cele mai multe ori manifestarile clinice ale bolilor la animale trec neobservate sau sunt diagnosticate mult mai tarziu fata de debutul lor. Astfel analizele anuale (1-2 ori pe an sau de cate ori este nevoie la..
15 Dec Gama completa de cosmetica veterinara oferita de OmegaVet
0 5567
Gama completa de cosmetica veterinara oferita de OmegaVet In domeniul ingrijirii animalelor, cosmetica veterinara joaca un rol crucial nu doar in estetica, ci si in sanatatea si confortul animalelor. OmegaVet, lider in furnizarea de produse veterinar..
08 Dec Microcipuri pentru identificarea animalelor - o solutie vitala in medicina veterinara moderna
0 5527
Microcipuri pentru Identificarea Animalelor - O Solutie Vitala in Medicina Veterinara Moderna, oferita de OmegaVet In domeniul medicinei veterinare, identificarea animalelor prin microcipare a devenit un standard esential. OmegaVet, un furnizor de to..
22 Nov Nexgard - solutia eficienta pentru protectia animalelor de companie
0 5884
Nexgard - solutia eficienta pentru protectia animalelor de companieIn lumea ingrijirii animalelor de companie, preventia si tratamentul impotriva parazitilor sunt esentiale. Nexgard, disponibil pe OmegaVet, ofera o gama variata de produse pentru co..
15 Nov Geanta probe laborator cu termometru RB1000 - solutia optimala pentru transportul sigur al probelor medicale
0 6188
Geanta probe laborator cu Termometru RB1000 - solutia optimala pentru transportul sigur al probelor medicaleIn domeniul veterinar, transportul probelor de laborator este o componenta cruciala a diagnosticarii si tratamentului. "Geanta Probe Laborator..
07 Nov Geanta medicala pentru Interventie RB120 - instrumentul indispensabil medicului veterinar
Omegavet 0 7650
Geanta medicala pentru Interventie RB120 - instrumentul indispensabil medicului veterinar In domeniul veterinar, unde fiecare secunda conteaza, geanta medicala pentru interventie RB120 devine un echipament esential pentru orice medic veterinar. Acea..
17 Oct Seringi tuberculinare automate - Ghidul tau complet pentru selectia Ideala
Omegavet 0 8097
Seringi Tuberculinare Automate: "Seringa tuberculina automata McLintock" vs "Seringa tuberculina automata Henke" - Ghidul tau complet pentru selectia IdealaIn medicina veterinara, unde precizia si eficienta sunt de o importanta capitala, alegerea ech..
Afişare 1 - 12 din 13 (2 pagini)
 Black Friday Omegavet