Menu
Your Cart

MAGAZIN DESTINAT MEDICILOR VETERINARI ȘI CABINETELOR VETERINARE AUTORIZATE

Solutii Oftalmice

Producator: INMED Model: GV02112
Claromed este un lubrifiant ocular sub formă de gel steril, cu un sistem duopolimeric, ce conține carbomer și acid hialuronic (hyaluron) în proporție de 1 %, special formulat pentru uz veterinar. Special conceput pentru uz oftalmic.Indicații: Lubrifierea ochiului în timpul anesteziei sau ca trat..
Producator: Institutul Pasteur Model: GV00643
ACŢIUNE FARMACOTERAPEUTICĂ Gentamicina este un antibiotic din grupa aminoglicozidelor produs de Micromonospora purpurea, cu acţiune bactericidă care acţionează prin fixarea pe subunităţile ribozomale 30S ale celulei bacteriene, producând perturbarea activităţii ARN-mesager, ceea ce are ca re..
Gentocin oftalmic PLUS * 7.5ML
Cerere ridicata
Producator: Institutul Pasteur Model: GV00642
ACŢIUNE FARMACOTERAPEUTICĂ Gentamicina este un antibiotic din grupa aminoglicozidelor produs de Micromonospora purpurea, cu acţiune bactericidă care acţionează prin fixarea pe subunităţile ribozomale 30S ale celulei bacteriene, producând perturbarea activităţii ARN-mesager, ceea ce are ca re..
Producator: Micromed Model: GV02110
Picaturi pentru ochi, pentru animale - Micromed Vet Diferion 10mlPicături de ochi cu efect bactericidPentru ingrijirea zilnica a ochilor precum si calmarea acestora in caz de iritatii. Se recomandă în calmarea ochilor uscați și iritați precum și în cazul conjunctivitei și cheratitei.Reco..
Opti-Clor 7.5 ML
Cerere ridicata
Producator: Institutul Pasteur Model: GV00863
Opti-Clor solutie oftalmica 7,5 ml solutie oftalmica antimicrobianaIndicatiiIn tratamentul infectiilor mucoasei conjunctivale si a corneei produse de bacterii sensibile la cloramfenicol.CompozitieCloramfenicol ...............1 g; Acid boric .....................1.6 g Excipien..
Opticlor unguent 4GR Opticlor unguent 4GR
Cerere ridicata
Producator: Institutul Pasteur Model: GV00864
Opti-Clor este un unguent oftalmic antimicrobian Indicatii In tratamentul infectiilor mucoasei conjunctivale si a corneei produse de bacterii sensibile la cloramfenicol. Compozitie Cloramfenicol .....................................2 g; Vitamina A ..........................1.500.000 UI; E..
Producator: Optixcare Model: GV01738
Optixcare Eye Health, gel oftalmic, flacon x 20 gOptixcare Eye Health este un gel oftalmic steril, special formulat pentru uz veterinar ca si produs antioxidant topic, destinat pisicilor, cainilor, cailor. Este recomandat ca tratament adjunvant in lupta cu stresul oxidativ la nivel ocular, cu ..
Producator: Optixcare Model: GV01739
Optixcare Eye Lube Plus, gel oftalmic, flacon x 20 g Optixcare Eye Lube Plus este un gel oftalmic cu carbomer si eliberare sustinuta, imbogatit cu hialuronat de sodiu cu proprietati hidratante, oferind o protectie de lunga durata a corneei in cazurile moderate si severe de cheratoconjunctivita sicc..
Producator: Optixcare Model: GV02031
Optixcare Eye Lube, gel oftalmic, flacon x 20 gOptixcare Eye Lube este un gel oftalmic cu proprietati regenerative ce sporeste confortul animalului cu ochi uscati. Produsul se adreseaza cabalinelor, cainilor si pisicilor si ofera o protectie prelungita a corneei in cazurile de cheratoconjunctivita s..
Afişare 1 - 9 din 9 (1 pagini)
 Black Friday Omegavet