Menu
Your Cart

MAGAZIN DESTINAT MEDICILOR VETERINARI ȘI CABINETELOR VETERINARE AUTORIZATE

Solutii dezinfectante

Solutii dezinfectante
Biosan Steridet X 50G
Stoc epuizat
Model: GV00149
BIOSAN STERIDETDezinfectant pulbere multifunctional cu actiune virucida, pentru uz veterinarCompozitie: 50% Pentapotassium bis ( peroximono-sulphate ) bis ( sulphate ) – CAS 70693-62-8; CE 274-778-7EFICACITATE VIRUCIDA CORONA VIRUS UMAN 229E- 2% - ( 20gr./litru apa – timp de actiune 30 de minut..
Ecocid 1 kg
Gratuit Stoc epuizat
Producator: KRKA Model: 1481
Ecocid S este un dezinfectant universal foarte acativ cu protectie sigura si eficienta impotriva tuturor virusurilor cunoscute . Are activitate bactericida si fungicida. Datorita nivelului inalt de siguranta si spectrului larg al activitatii biocide , poate fi utilizat in scopuri variate : - inst..
Producator: KRKA Model: GV00470
Ecocid S este un dezinfectant universal foarte acativ cu protectie sigura si eficienta impotriva tuturor virusurilor cunoscute .Are activitate bactericida si fungicida.Datorita nivelului inalt de siguranta si spectrului larg al activitatii biocide , poate fi utilizat in scopuri variate : in..
Producator: Klintensiv Model: GV02220
Dezinfectant Suprafete - Klintensiv 1000ml KLINTENSIV DEZINFECTANT SUPRAFEŢE este o soluţie lichida dezinfectantă, fără alcool, parfumat, gata de folosire, recomandată pentru suprafeţe delicate şi opacizante, sensibile la atacul chimic al soluţiilor cu bază alcoolică. Este o soluţie id..
Klintensiv dezinfectant suprafete * 500ML
Stoc epuizat
Producator: Klintensiv Model: GV02219
Curatarea si dezinfectarea regulata mentin un mediu de lucru sanatos si sigur. Este esential sa folositi dezinfectanti pentru suprafete, incepand cu o curatare profunda care sa indeparteze murdaria si alergenii, si finalizand cu o dezinfectare care sa elimine germenii si microbii.Masurile ce tre..
KLINTENSIV DEZINFECTANT SUPRAFETE 5L
Nou Stoc epuizat
Producator: Klintensiv Model: OV183
KLINTENSIV® – Dezinfectant suprafete gata de utilizare igienizeaza scaunele de tratament, suprafetele si instrumentele din cabinetele medicale, dar si echipamentele, microaeroflora si, eventual, instrumentarul din saloanele cosmetice, zonele industriale, farmaceutice si cele din domeniul alimentar.C..
Model: GV02168
Sekusept Activ - DEZINFECTANT INSTRUMENTAR 1,5KGProdus concentrat pulbere pentru instrumentar medical termosensibil pe baza de acid peraceticIndicat pentru curatarea si dezinfectia instrumentelor si dispozitivelor medicale termostabile si termolabile (instrumentar medical din metal, plastic, cau..
Afişare 1 - 7 din 7 (1 pagini)
 Black Friday Omegavet