Menu
Your Cart

MAGAZIN DESTINAT MEDICILOR VETERINARI ȘI CABINETELOR VETERINARE AUTORIZATE

Hrana pentru animale

Producator: UNIMARK PET FOOD Model: ALM23SS03
SUMMIT 10 ADULT SMALL BREEDS CHICKEN&RICE 3 KGHrana Super Premium pentru caini adulti de talie mica.  O hrană complet echilibrată pentru câinii adulți de talie mică cu varsta peste 10 luni. Conținut de proteine și grăsimi adaptat nevoilor energetice ale câinilor adulți de talie mică. Com..
Producator: UNIMARK PET FOOD Model: ELWC1707
SUMMIT 10 WHOLE CHOICE ADULT CAT CHICKEN 7 KG Hrana Super Premium FARA CEREALE pentru pisici adulte.80% Proteina animala de calitate;20% Carne de pui proaspata;0% Cereale;Compozitie: Pui proaspăt dezosat (20%), proteină de somon deshidratata, cartofi (19%), pește (17%), leguminoase (12%), grăsime d..
Producator: UNIMARK PET FOOD Model: ELWC1807
SUMMIT 10 WHOLE CHOICE ADULT CAT NEUTERED 7 KG Hrana Super Premium FARA CEREALE pentru pisici adulte sterilizate.80% Proteina animala de calitate;20% Carne de pui proaspata;0% Cereale;Compozitie: Pui proaspăt dezosat (20%), proteine de somon deshidratate, cartofi (19%), pește (17%), leguminoase (1..
Producator: UNIMARK PET FOOD Model: ELWC1010
SUMMIT 10 WHOLE CHOICE ADULT DOG CHICKEN 10 KGHrana Super Premium FARA CEREALE pentru caini adulti Puiul proaspăt dezosat se remarcă în această rețetă pentru gustul său excelent și pentru că este bogat în proteine, sărac în grăsimi și foarte digerabil. Recomandam reteta cu carne de pui pentr..
Producator: UNIMARK PET FOOD Model: ELWC1210
SUMMIT 10 WHOLE CHOICE ADULT DOG LAMB 10 KGHrana Super Premium FARA CEREALE pentru caini adulti.Această rețetă conține miel proaspăt dezosat, care are un gust excelent, este ușor de digerat și este o sursa de biotină și zinc pentru mentinerea pielii si a blanii sănătoase. Vă recomandăm rețeta cu..
Producator: UNIMARK PET FOOD Model: ELWC1110
SUMMIT 10 WHOLE CHOICE ADULT DOG SALMON 10 KGHrana Super Premium FARA CEREALE pentru caini adulti. Somonul proaspăt dezosat este vedeta acestei rețete pentru gustul său excelent și pentru că este o sursă de acizi grași esențiali precum Omega 3, care ajută la dezvoltarea mușchilor, a sistemului ca..
Producator: UNIMARK PET FOOD Model: ELWC1510
SUMMIT 10 WHOLE CHOICE ADULT DOG SENIOR-LIGHT 10 KGHrana Super Premium FARA CEREALE pentru caini seniori sau caini predispusi la obezitate.Puiul proaspăt dezosat se remarcă în această rețetă pentru gustul său excelent și pentru că este bogat în proteine, sărac în grăsimi și foarte digerabil. Cu o ..
Producator: UNIMARK PET FOOD Model: ELWC1903
SUMMIT 10 WHOLE CHOICE KITTEN 3 KGHrana Super Premiun FARA CEREALE pentru puii de pisica. 80% Proteina animala de calitate;20% Carne de pui proaspata;0% Cereale;Compozitie: Pui proaspăt dezosat (20%), proteine de somon deshidratate (15%), cartofi (15%), leguminoase, grăsime de pui, drojdie, fi..
Producator: UNIMARK PET FOOD Model: ELWC1610
SUMMIT 10 WHOLE CHOICE PUPPY 10 KGHrana Super Premium FARA CEREALE pentru puii de caine.Puiul proaspăt dezosat se remarcă în această rețetă pentru gustul său excelent și pentru că este bogat în proteine, sărac în grăsimi și foarte digerabil. Ofera cantitatea perfectă de energie, vitamine, mineral..
Afişare 1 - 9 din 9 (1 pagini)
 Black Friday Omegavet