Menu
Your Cart

MAGAZIN DESTINAT MEDICILOR VETERINARI ȘI CABINETELOR VETERINARE AUTORIZATE

Tuberculinare

Tuberculinare
Producator: Henke Sass Wolf Model: GV00050
Ace pentru seringile de tuberculinare Henke (standard), în set de 12 bucăți. Proiectate pentru a se potrivi perfect seringilor de tip tuberculină Henke, acestea permit administrarea dozelor precise. Caracteristici: Proiectate pentru seringi de tuberculinare Henke Administrare a doze..
Ace pentru seringile de tuberculinare McLintock Ace pentru seringile de tuberculinare McLintock
Cerere ridicata Gratuit
Producator: Bar Knight McLintock Limited Model: GCB006
Ace pentru seringile de tuberculinare McLintock. McLintock Schimmel 3/8 (poziţia 15 pe diagramă) McLintock Record (poziţia 24 pe diagramă)Acele pentru seringile de tuberculinare McLintock, modelul McLintock Schimmel 3/8, sunt accesorii specializate pentru administrarea dozelor prec..
Producator: Noorvet Model: GV00372
Cutimetrul cu ceas este un instrument medical veterinar dedicat măsurării pliului pielii înainte și după procesul de tuberculinare la bovine. Fabricat dintr-un material de înaltă calitate, extrem de rezistent, acesta oferă precizie și durabilitate în contextul evaluării pliului pielii. Caracteristi..
Producator: Noorvet Model: GV00373
Cutimetrul McLintock este un instrument esențial în măsurarea pliului pielii înainte și după administrarea tuberculinei la bovine. Fabricat dintr-un material de înaltă calitate, extrem de rezistent, acesta reprezintă o soluție durabilă și precisă pentru evaluarea pliului pielii în contextul practici..
Garnitura Mclintock 15mm
Stoc epuizat
Producator: Henke Sass Wolf Model: GV01094
Seringa automată pentru vaccinările anti-TBC reprezintă un instrument esențial în administrarea vaccinurilor, fiind confecționată cu atenție din metal și sticlă pentru a asigura durabilitate și precizie. Caracteristici: Dozare precisă (0,1 ml): Asi..
Model: GV01093
Seringile automate de tuberculinare, marca McLintock - original, reprezintă instrumente de încredere pentru administrarea precisă a tuberculinei, cu caracteristici deosebite ce le fac ideale pentru procesul de tuberculinare. Caracteristici..
Afişare 1 - 8 din 8 (1 pagini)
 Black Friday Omegavet