Menu
Your Cart

MAGAZIN DESTINAT MEDICILOR VETERINARI ȘI CABINETELOR VETERINARE AUTORIZATE

Ingrijirea ugerului

Ingrijirea ugerului
Producator: Kerbl Model: GV00232
Canula mamară din lână este un dispozitiv special conceput, având o lungime de aproximativ 5,5 cm și fiind echipata cu un strat protector de vaselină. Acest produs inovator oferă un efect absorbant și dilatator, contribuind astfel la eficiența procesului de utilizare. Disponibil într-un set de 20 de..
Canula mamara din plastic Canula mamara din plastic
Stoc epuizat
Producator: Kerbl Model: GV00233
Canula din plastic pentru dilatarea canalului mamelonar este un dispozitiv de unică folosință, fabricat din plastic. Fiecare set conține 10 bucăți, având o lungime de 5 cm fiecare. Acest instrument este proiectat special pentru a facilita dilatarea canalului mamelonar, oferind în același timp un sta..
Canula mamara din plastic Bovivet
Stoc epuizat
Producator: Kruuse - Bovivet Model: GV00231
Canulă mamară din plastic Kruuse Bovivet, de unică folosinţă, set x 10 buc.Dimensiuni - 5 mm diametru x 3, 5 cm lungime.Canulele sunt acoperite cu un strat lubrifiant de vaselină şi capac...
Cateter Furstenberg Cateter Furstenberg
Cerere ridicata Gratuit
Producator: Noorvet Model: GAM009
Cateterul specializat pentru tratamentul ugerelor, cunoscut sub denumirea de tip Furstenberg, este prevăzut cu un inel pentru a asigura o utilizare eficientă și confortabilă. Acest cateter reprezintă o soluție dedicată pentru îngrijirea adecvată a ugerelor, contribuind la eficacitatea tratamentelor ..
Producator: Kerbl Model: 00003415
Cotierele de protecție la muls Kerbl, având o lungime de 40 de centimetri, sunt prevăzute cu elastic la ambele capete. Acestea sunt 100% rezistente la apă și pot face față temperaturilor extreme, variind de la -25 °C până la +70 °C. O soluție durabilă și funcțională pentru menținerea confortului și ..
CUPA DEZINFECTOR MAMELON ANTI-RETUR CUPA DEZINFECTOR MAMELON ANTI-RETUR
Stoc epuizat
Producator: Kerbl Model: GV01991
Cupa special concepută pentru dezinfectarea ugerelor se evidențiază prin capacitatea sa generoasă de 300 de mililitri și sistemul integrat cu valvă anti-retur. Această soluție nu doar oferă un mod eficient de aplicare a dezinfectantului, dar și asigură un standard înalt de igienă datorită designului..
Producator: Noorvet Model: GV00378
Cutitul mamelonar danez, cunoscut și sub denumirea de "Danish Teat Knife", este un instrument specializat utilizat în domeniul veterinar pentru a ajuta la realizarea unor intervenții chirurgicale specifice la bovine. Acest cuțit este proiectat pentru a facilita secționarea țesutului mamar sau mamelo..
Producator: Kruuse - Bovivet Model: GV00667
Test pentru identificarea rapidă a tulburărilor de secreţie mamară ca semn de debut al unei suferinţe mamare. Banda indicatoare este impregnată cu substanţă indicator specială, în patru locuri, marcate în conformitate cu trimestrele ugerului. Hârtia trebuie să fie umezită cu lapte din ..
Prosoape umede pentru uger Prosoape umede pentru uger
Gratuit Stoc epuizat
Model: GAM080
1000 de prosoape umede, pentru uz extern. curăţă şi dezinfectează ugerul stimulează ţesutul mamar uşurează mulsul dimensiune - 20 x 20 cm..
Producator: Kruuse Model: GV00961
Paleta de test pentru test mastita, alba, din plastic, este utilizata pentru detectarea rapida si fiabila a celulelor somatice in laptele de vaca si diagnosticarea precoce a mastitei in fiecare lob al ugerului. Placa este utilizata dupa cum urmeaza: 1) Primele 2-3 fluxuri de lapte trebuie exprimate ..
Producator: Kerbl Model: GV01217
Testul pentru detectarea mamitelor Kerbatest reprezintă o unealtă esențială în monitorizarea stării de sănătate a bovinelor.Caracteristici:Volum de 1 litru: O cantitate generoasă pentru analiza mai multor mostre reprezentative de lapte proaspăt;Determinarea numărului de celule: Furnizează informații..
Afişare 1 - 12 din 12 (1 pagini)
 Black Friday Omegavet