Menu
Your Cart

MAGAZIN DESTINAT MEDICILOR VETERINARI ȘI CABINETELOR VETERINARE AUTORIZATE

Diverse articole

Diverse articole
Ace chirurgicale sterile Serag Wiessner - set de 2 Ace chirurgicale sterile Serag Wiessner - set de 2
Cerere ridicata Gratuit
Producator: Serag Wiessner Model: 4411
Acele chirurgicale Serag Wiessner sunt fabricate în Germania din oţel inoxidabil şi se caracterizează prin rezistenţă optimă la îndoire, ductilitate şi capacitate excelentă de penetrare în ţesuturi - toate fiind caracteristici care permit chirurgului să lucreze simplu şi cu încredere.AC TRIUNGHIULAR..
Alcool sanitar
Cerere ridicata
Producator: Roval Med Model: GV00070
ALCOOL SANITAR HELP ─ produs obtinut din alcool etilic rafinat, apa dedurizata, dezinfectanti, salicilat de etil si albastru de metilen in proportii avizate de Ministerul Sanatatii. Lichid limpede fara particule in suspensie si fara sediment. Ambalaj de plastic 500ml, concentratie alcolica m..
Producator: TIS Farmaceutic Model: GV00084
Apă oxigenată – Peroxid de hidrogen 3% – 170mlAcțiune terapeutică – antiseptic și hemostatic localPrezentare: Recipient x 1000mlA se păstra la temperaturi cuprinse între 15-25 grade Celsius..
Producator: TIS Farmaceutic Model: GV00085
Perhidrol (apa oxigenata 30%), apa distilata, solutie de uz extern. Dezinfectant al plăgilor (deschise).Ingrediente:Perhidrol, apă distilată, soluţie de uz extern.Actiune:Dezinfectant al plăgilor (deschise).Utilizare:Se recomandă a fi utilizat ca dezinfectant al plăgilor deschise.Dezinfectant pentru..
ATELA CAPTUSITA PENTRU ANIMALE DE COMPANIE ATELA CAPTUSITA PENTRU ANIMALE DE COMPANIE
Gratuit
Producator: Fioniavet Model: ATELA-FLEX-METALICA
ATELA CAPTUSITA PENTRU ANIMALE DE COMPANIEAtele puternice, reglabile, căptușite, cu o coloană vertebrală metalică puternică.Caracteristici:Flexibilitate la conturul membrelorMoale și bine căptușităAsigura stabilitate atât timp cât este necesară recuperarea..
Atele membru Quicksplint Atele membru Quicksplint
Gratuit
Producator: Fioniavet Model: GT0005
Atele membru Quicksplint, pentru câini şi pisici. Se pot aplica pentru susţinerea extremităţilor, lateral şi medial. Fabricate din material plastic rezistent, transparent, uşor de tăiat cu foarfeca de bandaje. Atelele prezintă perforaţii pentru ventilaţie si dren.Livrarea are loc în perech..
ATELE MEMBRU UNIVERSALE ATELE MEMBRU UNIVERSALE
Cerere ridicata Gratuit
Betadine 7.5% sapun chirurg. X 1L
Stoc epuizat
Model: GV02231
Betadine săpun chirurgical conţine iod povidonă care este o substanţă dezinfectantă, utilizată pentru dezinfecţia igienică sau preoperatorie a mâinilor şi dezinfecţia preoperatorie a pielii. Betadine săpun chirurgical este solubil în apă şi poate fi uşor îndepărtat prin spălare...
Braunol Bottle X 1000ML (B.BRAUN)
Stoc epuizat
Producator: B Braun Model: GV00181
Soluție gata de utilizare pe bază de alcool pentru dezinfecția pielii, inclusiv pentru utilizare în saloane de spital și săli de operații. Combină rapid eficiența 2–propanolului cu spectrul larg al activitatii povidon-iodinei Acționează împotriva bacteriilor, inclusiv a MRSA, a micobacteriilor, a ..
Gel ecografic Gel ecografic
Gratuit
Producator: Prima Model: GDI004
Gel ecografic, culoare albastră, neiritant, solubil.Bidon de 5 litri include şi un recipient din plastic...
PLICURI HARTIE FARMACIE
Gratuit
Model: PLICURI-MED
Pungile de farmacie, tip plic, sunt confectionate din hartie alba, cu margini taiate drept si model verde imprimat, oferind un aspect estetic, igienic si sanitar. Acestea reprezinta metoda cea mai eficienta si economica de ambalare a medicamentelor, fiind destinate punctelor de distributie. Sunt o a..
Plicuri pentru medicamente
Cerere ridicata Gratuit
Model: GCB020
Plicuri pentru medicamente, din plastic transparent cu bandă de sigilare. 100 de bucăţi...
Afişare 1 - 13 din 13 (1 pagini)
 Black Friday Omegavet