Menu
Your Cart

MAGAZIN DESTINAT MEDICILOR VETERINARI ȘI CABINETELOR VETERINARE AUTORIZATE

ICF

CLOREXYDERM SHAMPOO X250 M
Stoc epuizat
Producator: ICF Model: GV00310
Compozitie:Digluconat de Clorhexidina 4 % si excipienti: alcool izodecilic etoxilat, propilen glicol, glicerina, dimetilalchiloxid, lanolina etoxilata, hidroxi-etil-celuloza, colorant (Turcheze Kemazol), apa deionizata.Descriere: este un sampon antiseptic pe baza de Digluconat de clorhexi..
Producator: ICF Model: GV00311
Compozitie:Digluconat de clorhexidina 0,45 % si excipienti: lanolina, glicerina, polivinilpirolidona, sorbitol, apa deionizata. Indicatii:Clorexyderm Spot Gel este un gel antiseptic, rehidratant si emolient recomandat pentru mentinerea starii de igiena in completarea tratamentului etiologic al ..
Otoact 100ML
Stoc epuizat
Producator: ICF Model: GV00878
Solutie auriculara ceruminolitica pentru caini si pisici. Caracteristici-Solutie de curatare auriculara pentru cainii si pisicile cu exces de cerumen. CompozitieSqualena (substanta cu proprietati ceruminolitice, non-ototoxic, chiar si in cazul unui timpan lezionat)Acid salicilic (keratolitic, astr..
Producator: ICF Model: GV00879
Otodine, solutie auriculara 100 mlCategorie: Produs otic.Otodine este o solutie auriculara pentru curatare canalului auricular extern, indepartarea excesului de cerumen cat si adjuvant in terapia otitelor bacteriene atat la caini, cat si la pisiciIngrediente: Digluconat de clorhexidi..
Producator: ICF Model: OV114
ICF OTOPROF Solutie Auriculara Ceruminolitica pentru Curatarea Profesionala a Pavilionului Urechii si a Conductului Auditiv Extern, Caine / Pisica, 100mlSolutie auriculara recomandata pentru curatarea si indepartarea excesului de cerumen, acumulat in canalul auricular extern al cainelui sau pisicii..
Producator: ICF Model: GV02161
Stomodine, gel antiseptic 30 ml Stomodine este un produs destinat pisicilor si cainilor, avand ca substanta activa clorhexidina, cu rol in tratamentul afectiunilor de la nivelul cavitatii bucale.Ingrediente: Clorhexidina 0,12%, Ulei de trandafir, Aroma de carne (palatabil), Sorbitol, Glicerina...
TSEFALEN
Gratuit Stoc epuizat
Producator: ICF Model: GV02000005
Descrierea produsului: Tsefalen 1000 mg, 8 comprimateCategorie: Antibiotice.Tsefalen 1000 mg, este un antibiotic, utilizat la caini, pentru tratarea infectiilor respiratorii, ale pielii sau ale sistemului urogenital.Compozitie: Substante active: Cefalexin 1000 mg.Excipienti: ..
Afişare 1 - 7 din 7 (1 pagini)
 Black Friday Omegavet