Menu
Your Cart

MAGAZIN DESTINAT MEDICILOR VETERINARI ȘI CABINETELOR VETERINARE AUTORIZATE

Noorvet

Cateter Furstenberg Cateter Furstenberg
Cerere ridicata Gratuit
Producator: Noorvet Model: GAM009
Cateterul specializat pentru tratamentul ugerelor, cunoscut sub denumirea de tip Furstenberg, este prevăzut cu un inel pentru a asigura o utilizare eficientă și confortabilă. Acest cateter reprezintă o soluție dedicată pentru îngrijirea adecvată a ugerelor, contribuind la eficacitatea tratamentelor ..
Producator: Noorvet Model: GV00372
Cutimetrul cu ceas este un instrument medical veterinar dedicat măsurării pliului pielii înainte și după procesul de tuberculinare la bovine. Fabricat dintr-un material de înaltă calitate, extrem de rezistent, acesta oferă precizie și durabilitate în contextul evaluării pliului pielii. Caracteristi..
Producator: Noorvet Model: GV00373
Cutimetrul McLintock este un instrument esențial în măsurarea pliului pielii înainte și după administrarea tuberculinei la bovine. Fabricat dintr-un material de înaltă calitate, extrem de rezistent, acesta reprezintă o soluție durabilă și precisă pentru evaluarea pliului pielii în contextul practici..
Producator: Noorvet Model: GV00378
Cutitul mamelonar danez, cunoscut și sub denumirea de "Danish Teat Knife", este un instrument specializat utilizat în domeniul veterinar pentru a ajuta la realizarea unor intervenții chirurgicale specifice la bovine. Acest cuțit este proiectat pentru a facilita secționarea țesutului mamar sau mamelo..
Producator: Noorvet Model: GV00607
Foarfeca de tuns Foarfeca este ascutita si usor de folosit, uz profesional Lungime: 17,5 cm Lungime lama: 8 cm Culoare: Curcubeu..
Producator: Noorvet Model: GV00721
Lanțul pentru extragerea vitelor este un dispozitiv specializat folosit în medicina veterinară și în activitățile agricole pentru a asista în procesul de extragere a unui vițel din corpul unei vaci în timpul nașterii dificile sau în situații în care este necesară intervenția umană pentru a asigura s..
SET COSMETICA SET COSMETICA
Stoc epuizat
Producator: Noorvet Model: GV01103
Trusa cosmetica sub forma unui elegant portofel cu fermoar si model imprimat.Trusa contine o foarfeca de tuns si o foarfeca de trimat...
Afişare 1 - 8 din 8 (1 pagini)
 Black Friday Omegavet