Menu
Your Cart

MAGAZIN DESTINAT MEDICILOR VETERINARI ȘI CABINETELOR VETERINARE AUTORIZATE

GameDog

Producator: GameDog Model: OV492
Game Dog AniFlexi Fit V2 INDICAȚII: Sprijină dezvoltarea corectă a sistemului musculo-scheletic;Acționează profilactic: protejează articulațiile, ligamentele și oasele de leziuni;Accelerează vindecarea leziunilor țesuturilor dure și moi;Sustine și regenerează articulațiile solicitate;Susține forma..
Producator: GameDog Model: OV484
INDICAȚII TERAPEUTICE:Suport în tratamentul displaziei articulare;Incetineste procesele degenerative de la nivelul articulatiilor si coloanei vertebrale (spondiloza);Îmbunătățește mobilitatea și flexibilitatea articulațiilor;Adjuvant in cazul puilor de caine cu anomalii de dezvoltare a cartilajului ..
Game Dog AniFlexi+ V2 - 150g
Gratuit
Producator: GameDog Model: OV491
INDICAȚII: Suport în tratamentul displaziei articulare;Inhiba progresul proceselor degenerative la nivelul articulatiilor si coloanei vertebrale (spondiloza);Îmbunătățește mobilitatea și flexibilitatea articulațiilor;Adjuvant in cazul puilor de caine cu anomalii de dezvoltare a cartilajului articul..
Producator: GameDog Model: OV495
INDICAȚII:Imbunatateste starea blanii si a pielii;Previne caderea excesiva a parului si accelereaza cresterea acestuia;Întărește ghearele, previne delaminarea acestora;Adjuvant terapia bolilor de piele și alergiilor;Oferă nutrienții responsabili pentru structura firului de păr;Hair&Skin este un ..
Producator: GameDog Model: OV493
INDICAȚII: Mareste viteza de dresaj a câinilor de sport;Favorabil pentru dezvoltarea mușchilor și a forței musculare;Minimizează deteriorarea musculară după antrenamentele intense;Sustine recuperarea după antrenament;Accelerează recuperarea după leziuni musculare;Incetineste progresul atrofiei muscu..
Producator: GameDog Model: OV494
INDICAȚII:Profilaxia prostatei la masculii adulți;Suport in tratamentul hiperplaziei de prostată;Reducerea simptomelor asociate hiperplaziei benigne de prostată;Exercita un efect benefic asupra funcționării sistemului urinar;Prostate Protect este un produs pentru câini care susține buna funcționare ..
Producator: GameDog Model: OV490
INDICAȚII: Întărește cordul și sustine sistemul circulator;Conține unul dintre cei mai puternici antioxidanți;Sprijină regenerarea hepatica;Are efect neuroprotector; Are un puternic efect antiinflamator;Adjuvant in tratamentul bolilor degenerative și ale pielii (atopie, seboree);Amelioreaza simptom..
Producator: GameDog Model: OV489
INDICAȚII:Întărește cordul și sustine sistemul circulator;Conține unul dintre cei mai puternici antioxidanți;Sprijină regenerarea hepatica;Are efect neuroprotector;Are un puternic efect antiinflamator;Adjuvant in tratamentul bolilor degenerative și ale pielii (atopie, seboree);Amelioreaza simptomele..
Producator: GameDog Model: OV487
INDICAȚII: Mentine starea de sanatate a câinilor;Are efect neuroprotector;Are efect analgezic și antiinflamator;Amelioreaza simptomele alergiilor cutanate; Întărește cordul și sustine sistemul circulator;Îmbunătățește starea blanii și a pielii;Furaj complementar pentru câini care îmbogățește dieta ..
Ulei de peste Game Dog Iceland 33/22 - 250ml
Gratuit
Producator: GameDog Model: OV488
INDICAȚII: Are efect neuroprotector;Are efect analgezic și antiinflamator;Adjuvant in tratamentul bolilor degenerative și ale pielii (atopie, seboree);Întărește cordul și sustine sistemul circulator;Amelioreaza simptomele alergiilor cutanate;Îmbunătățește starea blanii și a pielii;Îmbunătățește func..
Ulei de peste GameDog Omega-3 - 60 de capsule
Gratuit
Producator: GameDog Model: OV485
INDICAȚII: Întărește cordul și sustine sistemul circulator;Sprijină regenerarea hepatica;Are efect neuroprotector;Are efect analgezic și antiinflamator;Adjuvant in tratamentul bolilor degenerative și ale pielii (atopie, seboree);Amelioreaza simptomele alergiilor;Îmbunătățește starea blanii și a piel..
Producator: GameDog Model: OV486
INDICAȚII: Întărește cordul și sustine sistemul circulator;Sprijină regenerarea hepatica;Are efect neuroprotector;Are efect analgezic și antiinflamator;Adjuvant in tratamentul bolilor degenerative și ale pielii (atopie, seboree); Amelioreaza simptomele alergiilor;Îmbunătățește starea blanii și a pie..
Afişare 1 - 12 din 12 (1 pagini)
 Black Friday Omegavet