Menu
Your Cart

MAGAZIN DESTINAT MEDICILOR VETERINARI ȘI CABINETELOR VETERINARE AUTORIZATE

Wepharm

WECYSTO PLUS * 30 CP
Nou Gratuit
Producator: Wepharm Model: OV597
DescriereWeCysto Plus este un produs nutritiv dezvoltat pentru sustinerea functiei urinare. Actioneaza prin inhibarea bacteriilor fixate pe tractul urinar. Suplimentul contine in plus si ingrediente indicate pentru reducerea stresului.Compozitie: merisoare 35.7 mg, N-acetil-glucozamina 149.94 mg..
Producator: Wepharm Model: OV598
WeCysto Plus - 50 ml WeCysto Plus este un supliment nutritiv dezvoltat pentru sustinerea functiei urinare. Actioneaza prin inhibarea bacteriilor fixate pe tractul urinar. Suplimentul contine in plus si ingredient indicate pentru reducerea stresului.Compozitie/2 ml: merisoare 36 mg, N-acetil-glu..
Producator: Wepharm Model: OV595
WEDENTAL 100 ML - PASTA DE DINTI ENZIMATICA CAINI SI PISICI – SISTEM ENZIMATIC DE ULTIMA GENERATIE PENTRU PREVENIREA PLACII BACTERIENE Pasta de dinti enzimatica;Prevenirea placii;Respiratie proaspata;Fara periere;Pasta orala enzimatica cu actiune anti-bacteriana si anti-tartru ce contribuie la o ig..
Producator: Wepharm Model: GV02150
Descriere: WeHemo este un supliment nutritiv destinat cainilor si pisicilor, acesta fiind indicat in cazuri de anemie (hemoragii masive sau distrugeri ale celulelor rosii ce apar in unele boli parazitare si nu numai). WeHemo este bogat in fier, acid folic, vitamine si minerale, componente care asig..
Producator: Wepharm Model: OV214
Denumire: WeJoint Plus Medium Breeds – 30 tablete Descriere: Supliment nutritiv pentru câini și pisici conceput pentru a oferi un suport nutrițional și a fortifica sănătatea articulației.Ingrediente: Glucozamina HCl – 360 mg Colagen Hidrolizat Tipul II – 20 mg Condroitin Sulfat – 135 mg ..
Afişare 1 - 5 din 5 (1 pagini)
 Black Friday Omegavet