Menu
Your Cart

MAGAZIN DESTINAT MEDICILOR VETERINARI ȘI CABINETELOR VETERINARE AUTORIZATE

Genia

Producator: Genia Model: OV610
Branula intravenoasa flexibila, pentru animale, cu aripi mobile montate pe un ac intern. Alunecare optimă datorită acoperirii cu silicon a acului și branulei. Branula din fluor-etilen propilen (FEP) acoperita cu silicon proiectat pentru a preveni îndoiturile în timpul plasării branulei. Cameră de..
Camp operator steril absorbant DRAPVET Camp operator steril absorbant DRAPVET
Cerere ridicata Gratuit
MAGNET RUMINAL BOVIVET
Cerere ridicata
Producator: Genia Model: GV00736
Magnetul ruminal Bovivet, cu dimensiunile sale de 35 x 35 x 100 mm, reprezintă un instrument specializat în terapia și prevenirea indigestiilor traumatice la bovine. Conceput cu un sistem magnetic ce folosește ferită activă, acest magnet se evidențiază prin puterea sa mare de tragere și rezistența s..
Magnet ruminal, set 12 bucati
Stoc epuizat
Producator: Genia Model: GV00737
Magnet ruminal, set 12 bucati, dimensiuni 35 x 35 x 100 mm. Pentru profilaxia eficientă indigestiilor cauzate de corpuri străine...
SALTEA CU VACUUM PENTRU TRANSPORT SI CONTENTIE
Gratuit Stoc epuizat
Producator: Genia Model: GT0032
Saltea cu vacuum de uz veterinar, fabricată în Germania conform normelor europene. Soluţie modernă ce asigură transportul, stabilizarea posturii şi imobilizarea pacienţilor în timpul efectuării tratamentelor. La achiziţie, OmegaVet oferă GRATUIT o pompă cu vacuum (necesară funcţionării..
Afişare 1 - 5 din 5 (1 pagini)
 Black Friday Omegavet