Menu
Your Cart

MAGAZIN DESTINAT MEDICILOR VETERINARI ȘI CABINETELOR VETERINARE AUTORIZATE

WeJoint Plus - Rase de Talie Medie 30 comprimate

WeJoint Plus - Rase de Talie Medie 30 comprimate
Stoc epuizat
WeJoint Plus - Rase de Talie Medie 30 comprimate
Transport gratuit pentru comenzi mai mari de 500 de lei.
 • Stoc: Stoc epuizat
 • Model: OV214
 • Greutate: 0.00kg
 • Cod de pastrare in stoc: OV214

Denumire: WeJoint Plus Medium Breeds – 30 tablete

Descriere: Supliment nutritiv pentru câini și pisici conceput pentru a oferi un suport nutrițional și a fortifica sănătatea articulației.

Ingrediente: Glucozamina HCl – 360 mg Colagen Hidrolizat Tipul II – 20 mg Condroitin Sulfat – 135 mg Metilsulfonilmetan (MSM) – 90 mg Ulei de Krill – 70 mg Harpagophytum Procumbens (Extract standardizat Purificat) - 3.36 mg Vitamina C – 35 mg Sulfat de zinc - 20/7.28 mg Sulfat de mangan – 2 mg

Beneficii cheie: Într-un mod complet inovator, Wejoint® Plus combină o abordare multiplă, într-o formulă inovativă, concepută să acționeze ca abordare unică a patologiei articulare.

 • CLORHIDRAT DE GLUCOZAMINĂ - Esențial pentru menținerea funcționării normale a articulației și în susținerea sintezei de glicozaminoglicani, care fac parte din cartilaj și din lichidul sinovial. Crește mobilitatea, flexibilitatea și durabilitatea articulației.
 • HARPAGOPHYTUM PROCUMBENS (Extract Standardizat Puricat) - Are proprietăți antiinflamatorii și analgezice, în special în manifestările articulare dureroase. Studiile indică faptul că pot inhiba atât modul de metabolizare a acidului arahidonic, calea ciclooxigenazei (COX) și calea lipooxigenazei (LOX), reducând producția de eicosanoide, cum ar prostaglandinele. În ceea ce privește inhibarea modului COX, Harpago pare să inhibe în mod specific COX-2, dar nu și COX-1, ceea ce explică toleranța sa ridicată și efectele secundare reduse, spre deosebire de unele AINS care inhiba ambele izoforme ale enzimei.
 • CONDROITIN SULFAT - Responsabil pentru stimularea producției de glicozaminoglicani în condrocite, îmbunătățește capacitatea cartilajului de absorbție a șocurilor. Menține echilibrul și conținutul de apă al cartilajului și asigură împreună cu colagenul rezistența la tracțiune. De asemenea, este responsabil pentru menținerea lichidului sinovial sănătos și apos.
 • METILSULFONILMETAN (MSM) - Capabil de reducerea inflamației și de controlul durerii în caz de artropatii. Permite o îmbunătățire clară a calității vieții și a mobilității articulare.
 • ULEI DE KRILL - Cea mai bioactivă și pură sursă de acizi grași Omega 3 – acid eicosapentaenoic(EPA) și acid docosahexanoic (DHA) – cu acțiune antiinflamatoare demonstrată în controlul și expresia mediatorilor și antiinflamatorii (citokine și leukotriene) și expresia genelor de COX-2. Bogat în astaxantin, un puternic antioxidant din familia carotenoidelor, cu efect antiinflamator și analgezic demonstrat. Incorporarea astaxantinei în miceliile formate din fosfolipidele omega 3, permit o absorbție adecvată, determinând o biodisponibilitate înaltă a uleiului de krill.
 • COLAGEN HIDROLIZAT TIPUL II - Colagenul are un rol structural în articulații, fiind constituentul major al cartilajului. Colagenul de tip II are o acțiune specifică în articulații, reducând inflamația, precum și degradarea colagenului, deja prezent în articulație. Prezența colagenului tip II conduce la o scădere a răspunsului imunitar și a expresiei colagenazei, responsabilă de ciclul distructiv al cartilajului.
 • VITAMINA C - Principalul antioxidant al organismului. Acidul ascorbic neutralizează efectul radicalilor liberi generați în structura articulației. De asemenea, joacă un rol important ca factor metabolic în funcțiile articulare.
 • SULFAT DE ZINC - Un oligoelement cheie în dietă și esențial în procesele enzimatice din organism. Important în formarea cartilajului.
 • MANGAN - Oligoelement ce este un factor important pentru glicozil transferaza, enzimă esențială în sinteza proteoglicanilor necesari în dezvoltarea cartilajului și a osului.

Destinată: Câinilor și pisicilor.

Mod de administrare: Administrare orală.

Formă de prezentare: Cutie cu 30 de comprimate.

Dozaj: Câinii între 10 - 25 kg: 1 tabletă / zi.

Posibile efecte adverse: Nu se cunosc. Dacă observaţi reacţii grave sau alte efecte care nu sunt menţionate în prospect, vă rugăm informaţi medicul veterinar.

Precauții: Nu se cunosc.

Mod de păstrare: A se depozita în loc ferit de umezeală și expunere directă la soare, la temperaturi de până la 25°C.

În caz de supradoză: Nu se cunosc. În caz de supradoză, vă rugăm să contactați de urgență medicul veterinar.

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie
 Black Friday Omegavet