Menu
Your Cart

MAGAZIN DESTINAT MEDICILOR VETERINARI ȘI CABINETELOR VETERINARE AUTORIZATE

ADTAB TABLETA MASTICABILA PENTRU CAINI

ADTAB TABLETA MASTICABILA PENTRU CAINI
Nou Gratuit Stoc epuizat
ADTAB TABLETA MASTICABILA PENTRU CAINI
 • Stoc: Stoc epuizat
 • Model: ADTAB
 • Greutate: 0.00kg

Opţiuni disponibile

Cum funcționează AdTab pentru câini?
Cercetările extinse arată că ingredientul activ din AdTab este bine tolerat de câini și este foarte eficient atunci când este utilizat conform instrucțiunilor. Ingredientul activ este lotilanerul, care provoacă o stimulare excesivă a terminațiilor nervoase ale puricilor și căpușelor, ceea ce duce la distrugerea rapidă a acestora. Puricii nou atașați sunt uciși în 4 ore, iar cei deja prezenți înainte de administrarea produsului în 6 ore. În cazul căpușelor (I. ricinus), cele atașate înainte de administrare sunt ucise în 8 ore.

Funcționează numai asupra puricilor și căpușelor, nu și asupra câinilor și oamenilor.

Eficient toată luna.Cum se utilizează AdTab?
 • Pasul 1: Alegeți AdTab potrivit pentru mărimea și greutatea câinelui dumneavoastră.
 • Pasul 2: Scoateți tableta din ambalaj.
 • Pasul 3: Puneți tableta în mâncare sau dați-i-o animalului dumneavoastră de companie din mână.
 • Pasul 4: Tableta(ele) masticabilă(e) trebuie administrată(e) la hrănire sau după hrănire. Repetați lunar.

Din păcate, ca în cazul tuturor produselor, nu se poate spune că acest produs oferă o protecție de 100%. Cu toate acestea, dacă este utilizat corect și administrat în mod regulat, există foarte puține șanse ca animalul dumneavoastră să contracteze o boală gravă din cauza acestor paraziți.

Descrierea bolilor:
 • Babesia: Babesia - temuta boală a câinilor - este o boală pe care am explicat-o în detaliu în articolul nostru de pe blog. Acest protozoar se ascunde în căpușe, iar simptomele apar la 2-7 zile după ce a fost mușcat. Acestea pot include febră, letargie, urină închisă la culoare. Protozoarul se înmulțește în celulele roșii din sânge, iar organismul câinelui începe, în esență, să își distrugă propriile celule roșii din sânge pentru a lupta împotriva lui. Vindecarea este îndoielnică, dar dacă este depistată la timp există o șansă mai mare de supraviețuire.
 • Boala Lyme: aceasta este o boală a întregului organism cauzată de o bacterie numită borrelia burgdorferi. Simptomele includ tulburări de vedere și de auz, probleme de echilibru și tulburări de ritm cardiac, paralizie. Din păcate, este periculoasă și pentru noi. Așa că este important să folosim un produs care să omoare căpușa.
 • Demodicoza: Acarienii Demodex (Demodex canis) trăiesc, de asemenea, pe câini la câinii sănătoși normali, dar reprezintă o problemă în cazul creșterii excesive la câinii imunocompromiși. Acești acarieni cauzează chelire la nivelul întregului corp și mâncărimi severe ale pielii. Diagnosticul se stabilește de cele mai multe ori cu ușurință în urma examinării și răzuirea pielii. Tratamentul reduce rapid scărpinatul, împreună cu celelalte simptome.

Paraziții trebuie să înceapă să se hrănească cu animalul gazdă pentru a intra în contact cu lotilanerul, prin urmare nu poate fi exclus riscul de transmitere a bolilor infecțioase răspândite de paraziți.

Dozare: Pentru uz oral. Medicamentul de uz veterinar trebuie dozat în conformitate cu tabelul următor pentru a asigura o doză de 20-43 mg/kg de greutate corporală de lotilaner.
 • între 1.3 - 2.5 kg/corp: 1 buc AdTab 56 mg tabletă
 • între 2.5 - 5.5 kg/corp: 1 buc AdTab 112 mg tabletă
 • între 5.5 - 11 kg/corp: 1 buc AdTab 225 mg tabletă
 • între 11 - 22 kg/corp: 1 buc AdTab 450 mg tabletă
 • între 22 - 40 kg/corp: 1 buc AdTab 900 mg tabletă
 • peste 40 kg/corp: Combinația potrivită de pastile

AdTab este o tabletă masticabilă cu aromă plăcută pentru câini. Tableta (tabletele) masticabilă(e) trebuie administrată(e) o dată pe lună, la sau după hrănire. Pentru un control optim al infestărilor cu căpușe și purici, medicamentul de uz veterinar trebuie administrat lunar și trebuie continuat în timpul sezonului puricilor și/sau al căpușelor, în funcție de situația epidemiologică locală.

Contraindicații: a nu se utiliza în caz de hipersensibilitate la substanța activă sau la oricare dintre excipienți.

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie
 Black Friday Omegavet