Menu
Your Cart

MAGAZIN DESTINAT MEDICILOR VETERINARI ȘI CABINETELOR VETERINARE AUTORIZATE

Burbur Pro

Producator: Burbur Pro Model: OV90
Parfum special creat pentru caini si pisici cu aroma de caramel, fructul pasiunii și lemn dulce.  Mod de aplicare: aplicați pe blana uscata de la o distanta de  20 cm cate 3-4 pulverizari decendent spre coada, a se evita zonele sensibile precum ochii si nasul animalului prec..
Producator: Burbur Pro Model: OV91
Parfum special creat pentru caini si pisici, o fuziune de piper, ienupăr și chihlimbar uscat.Mod de aplicare: aplicați pe blana uscata de la o distanta de  20 cm cate 3-4 pulverizari decendent spre coada, a se evita zonele sensibile precum ochii si nasul animalului precum si rani dech..
Producator: Burbur Pro Model: OV92
Parfum special creat pentru caini si pisici, o fuziune de arome provenite de la florile de violete, mandarine si lemn dulce.Mod de aplicare: aplicați pe blana uscata de la o distanta de  20 cm cate 3-4 pulverizari decendent spre coada, a se evita zonele sensibile precum ochii si nasul..
Producator: Burbur Pro Model: OV99
Șampon Burbur Pro pentru toate raseleȘampon recomandat pentru pisici și câini.Dezvoltat pentru utilizare multiplă. Ne permite să spălăm blana și să avem grijă de piele, lăsând o blană mătăsoasă și strălucitoare datorită marilor beneficii ale ingredientelor sale, precum: algele atlantice pent..
Producator: Burbur Pro Model: OV101
Burbur Pro Sampon hipoalergenic 5LȘampon recomandat pentru pisici și câini.Dezvoltat pentru cele mai sensibile tipuri de piele. Iti permite sa menti o igiena corespunzatoare, oferind ingrijire specifica si numeroase beneficii pielii si parului.· Alatonina si Bisabololul calmeaza s..
Producator: Burbur Pro Model: OV102
Șampon Burbur Pro hidratant Șampon recomandat pentru pisici și câini.Dezvoltat pentru a hidrata si a da stralucire chiar si celor mai deteriorate fire de par. Formula sa cu ingrediente naturale active combina betaina (imbunatateste hidratarea pielii si parului), uleiul de cocos (repara si hra..
Producator: Burbur Pro Model: OV103
Șampon Burbur Pro pentru textura Șampon recomandat pentru pisici și câini.Dezvoltat special pentru a da textura si volum pentru cele mai multe tipuri de blana, cu ajutorul ingredientelor naturale active: aloe vera si un complex de peste 10 plante (arnica, urzica, burdock, galbenele, iedera, mus..
Producator: Burbur Pro Model: OV104
BurburPRO sampon cu efect de albireȘampon recomandat pentru pisici și câini.Este dezvoltat pentru a recupera expresia maximă a părului alb, oferindu-i vitalitate și strălucire. Formulat cu ingrediente active naturale care combină puterea unor plante precum lavanda, rozmarinul și violeta, c..
Producator: Burbur Pro Model: OV105
Balsam Burbur Pro bifazicBalsam vegan bifazic, dezvoltat pentru a usura descalcirea si periajul blanii. Formulat cu ingrediente active naturale, eritritol si cetiol, care lasa parului un finish soft, ca de matase. Toate acestea adăugate la formula 100% vegană, fara silicon, fara coloranti, ce ..
Afişare 1 - 9 din 9 (1 pagini)
 Black Friday Omegavet