Menu
Your Cart

MAGAZIN DESTINAT MEDICILOR VETERINARI ȘI CABINETELOR VETERINARE AUTORIZATE

Animale de ferma

Animale de ferma
OmegaVet oferă clienţilor săi din domeniul creşterii animalelor de fermă (bovine, ovine, suine, păsări) și cluburilor de echitație o gamă variată de produse medical veterinare la preţuri competitive şi un înalt standard calitativ.

Toate produsele noastre respectă legile europene de siguranţă alimentară, igienă şi bunăstare a animalelor.

OmegaVet asigură de asemenea consultanţă gratuită în ceea ce priveşte dotarea fermelor noi sau modernizarea celor deja exisente.

Dacă doriți să deveniți redistribuitor OmegaVet vă rugăm să ne contactați direct, prin telefon sau email, pentru demararea unei colaborări. De asemenea, vă rugăm să ne contactați și în cazul în care produsul căutat de dumneavoastră nu se regăsește în catalogul OmegaVet.

Recunoscând faptul ca nevoile şi cerinţele fiecărei ferme în parte pot fi diferite, în relația cu clienți săi, OmegaVet va exprima întotdeauna flexibilitate și promptitudine.

OmegaVet - partenerul de încredere al fermei dumneavoastră.


Ac de sutura Buhner Ac de sutura Buhner
Gratuit
Model: GI0002
Acul de sutură Buhner din oțel inoxidabil este un instrument esențial în chirurgia veterinară , având o lungime standard de 20/30 de centimetri. Realizat dintr-un material durabil și rezistent, acesta asigură profesioniștilor veterinari un instrument fiabil pentru suturi precise. ..
Ac de sutura Gerlach Ac de sutura Gerlach
Stoc epuizat
Model: Ac-de-sutura-Gerlach
Acul chirurgical Gerlach, din oțel inoxidabil nichelat, are o lungime de 19 cm. Caracteristici:Material de înaltă calitate;Lungime de 19 cm;..
Model: GV00008
În cadrul operațiilor chirurgicale pentru animalele de fermă, un instrument esențial este acul de sutură, recomandat, de exemplu, pentru remedierea deplasării cheagului. Cu o lungime standard de 13 centimetri, acest ac asigură manipulare ușoară și precisă datorită calităților sale durabile de oțel i..
Model: GV00004
Acul de sutură Deschamps este proiectat pentru ghidarea suturilor în zone dificil accesibile sau în țesuturi profunde, cum ar fi mușchii. Cu un unghi și o curbura de vârf specifice, este folosit în intervențiile chirurgicale pentru introducerea ligaturilor laterale. Vârful poate fi ascuțit sau bont,..
Producator: Henke Sass Wolf Model: GV00050
Ace pentru seringile de tuberculinare Henke (standard), în set de 12 bucăți. Proiectate pentru a se potrivi perfect seringilor de tip tuberculină Henke, acestea permit administrarea dozelor precise. Caracteristici: Proiectate pentru seringi de tuberculinare Henke Administrare a doze..
Ace pentru seringile de tuberculinare McLintock Ace pentru seringile de tuberculinare McLintock
Cerere ridicata Gratuit
Producator: Bar Knight McLintock Limited Model: GCB006
Ace pentru seringile de tuberculinare McLintock. McLintock Schimmel 3/8 (poziţia 15 pe diagramă) McLintock Record (poziţia 24 pe diagramă)Acele pentru seringile de tuberculinare McLintock, modelul McLintock Schimmel 3/8, sunt accesorii specializate pentru administrarea dozelor prec..
Acoperitor vitei
Stoc epuizat
Model: 2441
Acoperitor pentru viţei. sprijină sistemul imunitar în primele câteva zile de viaţă şi previne apariţia problemelor de sanatate oferă protecţie la condiţiile meteorologice imprevizibile confecţionat din poliester cu rezistenţă mare la rupere cu bretele din nylon si fixare c..
Aparat detectare estru
Stoc epuizat
Model: GV00444
Dispozitiv portabil de detectare a căldurilor, pentru determinarea celui mai bun moment pentru montă sau inseminare artificială. Aparatul monitorizează modificările caracteristicilor descărcărilor vaginale in timpul ciclului menstrual prin măsurarea rezistenţei electrice. Acesta poate fi f..
Model: GV01622
Diagnostic rapid la faţa locului din sânge . Nu este necesar un laborator Rezultate in doar 5 secunde Sistemul este evaluat pe măsurarea BHB la bovine ...
Asomator Blitz Asomator Blitz
Stoc epuizat
Producator: Kerbl Model: 3521
Asomator placat cu nichel, are suruburi solide ce asigura inchiderea ferma a dispozitivului de blocare si previne desprinderea piesei centrale cand este descarcat cartusul.Nu pot avea loc impuscaturi accidentale, deoarece descarcarea se produce doar ..
Model: GV00122
Bandajul protector cu impregnație de gudron, destinat animalelor mari, vine în dimensiuni generoase: 25 de metri lungime și o lățime de 45 de milimetri. Acest bandaj oferă protecție eficientă și beneficii terapeutice pentru animalele de talie mare, asigurând totodată o aplicare ușoară și securizată...
Producator: Kerbl Model: GV01628
BANDA ADEZIVA SILVER 50MBanda ongloane argintie , impermeabila, se foloseste la stabulatie libera.Este foarte rezistenta la rupere. Se utilizeaza pentru protejarea bandajelor aplicate pe ongloanele bolnave ale vacilor.Are putere foarte mare de lipire si este usor de utilizat. Dimensiuni: l..
Banda de marcaj detasabila Banda de marcaj detasabila
Gratuit Stoc epuizat
Producator: Kerbl Model: GID110
pentru mare indelungata din material plastic de calitate superioara fara numerotare lungime 73 cm pentru marcarea bovinelor..
Model: GV00127
Banda de sutură vulvară Buhner se distinge ca o opțiune mai sigură și mai puțin periculoasă în comparație cu acele de siguranță tradiționale. Fiecare bandă este prezentată pe un tambur și ambalată cu grijă într-o pungă de polietilenă, însoțită de instrucțiuni detaliate pentru utilizare. Această solu..
Producator: PHILIPS Model: GV00134
DETALII PRODUS: Bec infraroșu Philips de înaltă calitate cu lumină clară, cu capacitatea de 100W folosit la încălzirea animalelor. FABRICAT DIN:  Este fabricat din sticlă și filet metalic rezistent. Țara de proveniență Franța. A SE FOLOSI LA: Becul se poate folosi cu succes pentru în..
Producator: Kerbl Model: GV00133
Bec cu lumină infraroşie. putere: 250W sticlă specială, topită mai multă căldură emisă şi zona mai largă de acoperire datorită oglinzii duble robusteţe crescută datorită conexiunii cu şurub între sticlă şi baza metalică..
Model: GV00137
Biberon cu capacitatea de 2 litri pentru alăptarea tineretului animalelor de fermă. scală gradată tetină din cauciuc din latex cu durabilitate crescută..
Model: GV00138
Biberon pentru alăptarea tineretului animalelor de fermă. Capacitate: 1,2 litri Deschidere mare (63 mm), pentru umplere uşoară Capac cu vârf de alimentare lung - 12 cm Design special pentru manevrare uşoară..
Producator: Fioniavet Model: GV00174
Branula intravenoasă cu canulă de unică folosință ,sterilă, destinată uzului veterinar și proiectată cu un ghid de metal. Concepută pentru a facilita o punctie precisă, cu un unghi flexibil situat între 10º și 45º, această branulă asigură un proces de administrare sigur și eficient.Canula prezin..
Cadru pentru ridicat bovine
Gratuit
Model: GAM011
Cadrul pentru ridicarea bovinelor, cu un design robust și simplu, este adaptabil la orice tip de macara. Dotat cu un cadru cauciucat pentru a preveni rănirea bovinelor și a personalului, acesta dispune de dimensiuni reglabile. Proiectat să reziste la greutăți de până la 900/1500 de kg (MAX), acest c..
Cantar animale de ferma Cantar animale de ferma
Gratuit Stoc epuizat
Producator: Kerbl Model: Cantar-animale-de-ferma-PC
Cantar pentru animale mari cu o capacitate de 500 kg , 1000 kg şi 1.500 kg foarte simplu , comod si precis la cântărire . Instalare extrem de usoara si functionare fara erori , usor de intretinut.3 modele: PS1000- 500KG PS2000-1000KG PS3000-1500KGCaracteristici tehnice: Capacitat..
Canula de administrare fluide Canula de administrare fluide
Stoc epuizat
Model: GV00230
Canulă de administrare fluide pentru seringile de folosire indelungata (nu pentru seringile automate)...
Producator: Kerbl Model: GV00232
Canula mamară din lână este un dispozitiv special conceput, având o lungime de aproximativ 5,5 cm și fiind echipata cu un strat protector de vaselină. Acest produs inovator oferă un efect absorbant și dilatator, contribuind astfel la eficiența procesului de utilizare. Disponibil într-un set de 20 de..
Canula mamara din plastic Canula mamara din plastic
Stoc epuizat
Producator: Kerbl Model: GV00233
Canula din plastic pentru dilatarea canalului mamelonar este un dispozitiv de unică folosință, fabricat din plastic. Fiecare set conține 10 bucăți, având o lungime de 5 cm fiecare. Acest instrument este proiectat special pentru a facilita dilatarea canalului mamelonar, oferind în același timp un sta..
Canula mamara din plastic Bovivet
Stoc epuizat
Producator: Kruuse - Bovivet Model: GV00231
Canulă mamară din plastic Kruuse Bovivet, de unică folosinţă, set x 10 buc.Dimensiuni - 5 mm diametru x 3, 5 cm lungime.Canulele sunt acoperite cu un strat lubrifiant de vaselină şi capac...
Producator: Kerbl Model: GV00234
Capul de rezervă destinat ecornatoarelor electrice, având un diametru specific de 15 mm, este confecționat din oțel inoxidabil. Acest cap asigură durabilitate și rezistență în timpul procesului de ecornare, garantând totodată eficiență și siguranță în utilizare. Car..
Capastru pentru bovine
Gratuit
Producator: Kerbl Model: GAM012
Căpăstru pentru bovine destinat animalelor adulte, de calitate germană. Este realizat dintr-un material robust, întărit cu piele, și dispune de dimensiuni ajustabile pentru o potrivire optimă. Acest căpăstru asigură o soluție durabilă și eficientă în manipularea și îngrijirea bovinelor. Caracteristi..
Capse pentru Asomator Blitz Capse pentru Asomator Blitz
Gratuit
Producator: Kerbl Model: 2040
Capsele destinate Asomatorului Blitz reprezintă accesorii esențiale pentru funcționarea eficientă a acestui dispozitiv. Proiectate pentru a se integra perfect, aceste capse contribuie la asigurarea stabilității și performanței optime în timpulprocesului de asomare, oferind o soluție practică și fiab..
Cateter Furstenberg Cateter Furstenberg
Cerere ridicata Gratuit
Producator: Noorvet Model: GAM009
Cateterul specializat pentru tratamentul ugerelor, cunoscut sub denumirea de tip Furstenberg, este prevăzut cu un inel pentru a asigura o utilizare eficientă și confortabilă. Acest cateter reprezintă o soluție dedicată pentru îngrijirea adecvată a ugerelor, contribuind la eficacitatea tratamentelor ..
Cheag Ideal lichid X 50ML
Gratuit
Model: GV02224
Descriere: Cheagul este o enzima utilizata cu scopul coagularii laptelui pentru formarea branzeturilor. Aceasta enzima este provenita din intestinele mamiferelor ierbivore. Mod de folosire: Se folosesc 2 ml de solutie pentru 10 l de lapte cald (35o C). A se agita solutia inainte de folo..
Producator: Kerbl Model: GV00276
Chinga, creată prin metode speciale de țesere, se caracterizează prin rezistență la rupere și rezistență la tracțiune. Este o chingă extrem de robustă, special concepută pentru utilizări solicitante. Această categorie de chingi poate fi folosită, de exemplu, pentru a asista vacile în ridicarea lor d..
Cleme pentru inchiderea vaginului Cleme pentru inchiderea vaginului
Cerere ridicata
Model: GV00291
Clemele sunt instrumente special concepute pentru a asigura fixarea și susținerea eficientă a prolapsului vaginal. Aceste dispozitive au rolul de a menține în poziție corectă structurile anatomice afectate și contribuie la gestionarea acestei condiții medicale. Utilizate în contextul asistenței medi..
Cleme pentru inchiderea vaginului - siguranta Cleme pentru inchiderea vaginului - siguranta
Cerere ridicata
Model: GV01112
Siguranța reprezintă o caracteristică esențială pentru clemele folosite în procedurile de închidere a prolapsului vaginal. Acest dispozitiv adițional este conceput pentru a asigura o utilizare sigură și eficientă, minimizând riscurile și contribuind la succesul intervențiilor medicale destinate gest..
Producator: Kerbl Model: GV02017
Cleștii specializați sunt proiectați pentru aplicarea cu rezistență sporită a inelelor nazale din sarma la porci. Acești clești oferă o soluție eficientă și robustă pentru procedurile de aplicare a inelelor, asigurând o manipulare ușoară și sigură în contextul îngrijirii animalelor. Caracteristici:..
Afişare 1 - 36 din 145 (5 pagini)
 Black Friday Omegavet