Menu
Your Cart

MAGAZIN DESTINAT MEDICILOR VETERINARI ȘI CABINETELOR VETERINARE AUTORIZATE

Masini de tuns

Masini de tuns
         

Producator: Moser Model: OV60
Tundere continuă timp de până la 120 de minute cu ajutorul bateriei de înlocuire standard puternică cu litiu-ion.Acest pachet standard de baterii litiu-ion de la Moser / Wahl este potrivit pentru mașinile de tuns cu acumulator fără fir Adelar Pro, Arco Pro și Creativa. Pachetul de baterii de înl..
Model: OV29
Baterie de înlocuire pentru mașinile de tuns animale mici Arco și Adelar, care funcționează cu baterii.Acumulator original NiMH Moser de înlocuire pentru mașina de tuns păr pentru animale de companie Arco și Adelar. Această baterie de înlocuire Aesculap oferă din nou putere completă mașinii de t..
ANDIS AGC BURGUNDY - APARAT DE TUNS ANDIS AGC BURGUNDY - APARAT DE TUNS
Stoc epuizat
Producator: Andis Model: OV349
Masina de tuns profesionala AGCB 2-Speed® Burgundy, 2 viteze de lucru, pretabila pentru tunsul si toaletarea animalelor de companie, motor puternic de ultima generatie, inovator, fara perii, protectie sporita la supraincalzire, cutit interschimbabil din metalo ceramica Ceramic Edge® nr.10 (lungime d..
Producator: Andis Model: OV641
Cu noua mașină de tuns profesională Andis eMERGE™, puteți realiza cu mai multă eficiență coafuri fabuloase. Concepută pentru a satisface nevoile profesionistilor din saloanele de grooming ce caută viteză și putere, Andis eMERGE™ oferă flexibilitate cu cablu sau fără, într-o formă ergonomică care max..
Producator: Andis Model: OV640
Cu noua mașină de tuns profesională Andis eMERGE™, puteți realiza cu mai multă eficiență coafuri fabuloase. Concepută pentru a satisface nevoile profesionistilor din saloanele de grooming ce caută viteză și putere, Andis eMERGE™ oferă flexibilitate cu cablu sau fără, într-o formă ergonomică care max..
ANDIS PULSE ZR® II - APARAT DE TUNS ANDIS PULSE ZR® II - APARAT DE TUNS
Stoc epuizat
Producator: Andis Model: OV350
Masina de tuns profesionala Pulse ZR® II Limited Edition, pretabila pentru tunsul si toaletarea animalelor de companie, design ergonomic, motor silentios, puternic de ultima generatie, 5 viteze de lucru, indicator cu LED pentru viteza de lucru, 2 acumulatori Li-ion inclusi, autonomie 3 ore fiecare, ..
ANDIS PULSE ZR® II FLORAL - APARAT DE TUNS ANDIS PULSE ZR® II FLORAL - APARAT DE TUNS
Stoc epuizat
Producator: Andis Model: OV572
ANDIS PULSE ZR® II - APARAT DE TUNSMasina de tuns profesionala Pulse ZR® II Limited Edition, pretabila pentru tunsul si toaletarea animalelor de companie, design ergonomic, motor silentios, puternic de ultima generatie, 5 viteze de lucru, indicator cu LED pentru viteza de lucru, 2 acumulatori Li..
Producator: Andis Model: OV639
Andis Supra ZR II este un aparat de tuns profesional care redefinește standardele în materie de performanță și versatilitate. Cu o baterie detasabilă, acesta îți oferă libertatea de a tunde fără întrerupere pe tot parcursul zilei. Cu un timp de încărcare incredibil de scurt de doar 2 ore, acesta est..
Producator: Andis Model: OV443
ANDIS VIDA CORDLESS RASPBERRY - APARAT DE TUNSAndis Vida® Cordless Clipper (Raspberry) Proiectat cu precizie pentru toate tipurile de blana. Lamele de înaltă calitate Vida se ajustează cu ușurință de la mărimea 40 la 9 pentru cea mai bună tăiere. Aparatul de tuns are un profil subțire cu un desi..
APARAT DE TUNS - WAHL MOTIVA APARAT DE TUNS - WAHL MOTIVA
Stoc epuizat
Producator: Wahl Model: OV220
Wahl Motiva mașină cu baterie pentru tuns  Cu mașina compactă de tuns câini Motiva de la Wahl, tunsul părții inferioare a labei, a capului, a feței sau a zonelor genitale este pur și simplu mai ușor. Motorul de curent continuu puternic și cu vibrații reduse taie blana cu precizie și curățenie l..
Producator: AESCULAP - B|BRAUN Model: GV00777
Masina de tuns Exacta, fara fir, motor cu 5.700 rot./min, acumulator Li ion, greutate 250 g, timp de functionare 40 minute.Pachetul contine: masina de tuns, statie de incarcare lama taietoare.Ideala pentru parti delicate (e.g. labute, urechi)Timp de incarcare 60 minGreutate 120 g..
Producator: Moser Model: GV01386
Moser Arco Pro este o mașină de tuns părul de animale de companie flexibilă și puternică, cu baterie interschimbabilă. Mașina de tuns este ideală pentru tunderea completă a câinilor și pisicilor de talie medie, precum și pentru toate lucrările de detaliu. Moser Arco Pro este dotat cu două ..
Producator: Moser Model: GV00780
Mașina de tuns câini de la Moser convinge cu un motor robust de curent continuu, un set de tăiere profesional din metal complet rectificat cu precizie și un cablu rotund rezistent.Această mașină de tuns Moser MAX 45 cu conexiune la rețea este o mașină de tuns animale profesională și este id..
Masina de tuns Moser Max50
Stoc epuizat
Producator: Moser Model: GV00781
Moser Max 50 convinge prin motorul său puternic și prin puterea excelentă de tundere. Mașina de tuns câini de la Moser este ideală pentru tunderea completă a animalelor mici și pentru tunderea parțială a animalelor mari.Mașina de tuns este optimă pentru o utilizare continuă, motiv pentru c..
Masina de tuns OSTER A6 cu 3 viteze Masina de tuns OSTER A6 cu 3 viteze
Stoc epuizat
Producator: Oster Model: GV01974
Noua familie de produse A6™ constă într-o serie de inovații:Noul concept de motor compensează automat fluctuațiile de tensiune. Acest lucru înseamnă că motorul funcționează mai uniform și cu un consum mai mic de energie! Rezultatul: o durată de viață mai lungă a motorului!Sistemul anti-vibrații în c..
Producator: Oster Model: GV00782
Maşină de tuns OSTER Golden A5. motor puternic - 45W 2 viteze de funcţionare (până la 2700 SPM) temperatură de lucru scăzută carcasă solidă şi ergonimică cu textură specială pentru siguranţă în manevrare posibilitatea ataşării unei game foarte largi de cuţiteCUTITUL N..
Producator: Wahl Model: OV215
Aparatul de tuns Wahl Creativa este prevăzut cu 2 baterii detașabile cu litiu-ion, care au o autonomie de 75 de minute fiecare.Aparatul de tuns Wahl Creativa este prevăzut cu 2 baterii detașabile cu litiu-ion, care au o autonomie de 75 de minute fiecare. Prezentare generala:Aparatul de tun..
Producator: Wahl Model: GV01624
WAHL KM 10 Mașină de tuns câini - Mașină de tuns pentru tuns animale mici.KM10 combină rezistența maximă și tehnologia durabilă a motorului într-o mașină de tuns mai ușoară și mai silențioasă pentru animale mici!Putere maximă de tăiere datorită celei mai recente tehnologii de motor fă..
Producator: Wahl Model: OV63
WAHL Mașină de tuns profesională KM5 pentru câini și pisici cu 8 piepteni de atașare diferițiAparat de tuns la îndemână WAHL cu motor puternic de curent continuu pentru tunsul regulat al mai multor animale!Mașină puternică de tuns părul animalelor de companie, cu două setări puternice de vit..
Producator: Wahl Model: OV62
Wahl KM2 este o mașină de tuns profesională cu plasă, cu un motor extrem de puternic, masina are 2 viteze cap #10, lățimea capului 49 mm  înălțime de tăiere de 1,8 mm ediţie limitată în rozlungime cablu: 3 mvibratie: 2,5 m/s2 Nivel de zgomot: 70 dB rpm motor: 2400-3000 tip motor: DC tip d..
Producator: Wahl Model: OV222
Prezentare generală: Trimmer profesional puternic si silentios ideal pentru detalii si tunderea labutelor, feței, zona ochilor urechilor sau alte zone mici de pe spate, gat, abdomen, etc. De asemenea este un aparat excelent pentru tunderea pisicilor sau a cainilor de talie mica.Cu o funcționare li..
Producator: Wahl Model: OV221
Prezentare generala:Trimmer profesional puternic si silentios ideal pentru detalii si tunderea labutelor, feței, zona ochilor urechilor sau alte zone mici de pe spate, gat, abdomen, etcDe asemenea este un aparat excelent pentru tunderea pisicilor sau a cainilor de talie micaIdeala in ca..
Afişare 1 - 22 din 22 (1 pagini)
 Black Friday Omegavet