Menu
Your Cart

MAGAZIN DESTINAT MEDICILOR VETERINARI ȘI CABINETELOR VETERINARE AUTORIZATE

Balsamuri

Balsamuri
Producator: Burbur Model: OV209
Balsam bifazic special, îmbogățit cu caviar verde și extract de bumbac, pentru a oferi o îngrijire completă a pielii și blănii animalului dumneavoastră de companie. Acest balsam hrănește în profunzime și are grijă de blană, fiind de mare ajutor în timpul periajului zilnic al animalului. De asemenea,..
Producator: Burbur Model: OV208
INSTRUCTIUNI DE UTILIZARE: Produsul nostru este o mască hidratantă specială pentru blana animalelor de companie, bogată în caviar verde și unt de shea. Această mască are un efect hrănitor și condiționant, asigurând o îngrijire completă și o protecție optimă a pielii și blănii animalului dumneavoastr..
Producator: Burbur Pro Model: OV585
Burbur Pro Two Phase Conditioner 2:1 Descoperiți o experiență completă de îngrijire cu Balsamul Bifazic 2 în 1 BurburPro, o formulă inovatoare dezvoltată pentru a aduce atât hidratare și strălucire, cât și nutriție profundă pentru a facilita procesul de periaj. Această abordare integrală în îngriji..
Producator: Burbur Pro Model: OV584
Burbur Pro Detangler Conditioner 500 ml Balsamul descâlcitor a fost creat pentru a descurca blana fără a lăsa reziduuri grase și pentru a aduce strălucire, facilitând procesul de periaj. Cu o combinație inteligentă de ingrediente naturale, cum ar fi uleiul de măsline, uleiul de ricin și provitamina..
Producator: Burbur Pro Model: OV583
Burbur Pro Moisturizing Mask 500 ml Experimentați rafinamentul îngrijirii cu Mască hidratantă Burbur Pro, o formulă special concepută pentru a oferi hidratare suplimentară și strălucire blănii prietenilor dumneavoastră necuvântători, fie că sunt câini sau pisici. Creată cu grijă și atenție la detal..
Producator: Burbur Pro Model: OV105
Balsam Burbur Pro bifazicBalsam vegan bifazic, dezvoltat pentru a usura descalcirea si periajul blanii. Formulat cu ingrediente active naturale, eritritol si cetiol, care lasa parului un finish soft, ca de matase. Toate acestea adăugate la formula 100% vegană, fara silicon, fara coloranti, ce ..
Afişare 1 - 6 din 6 (1 pagini)
 Black Friday Omegavet