Menu
Your Cart

MAGAZIN DESTINAT MEDICILOR VETERINARI ȘI CABINETELOR VETERINARE AUTORIZATE

Vet Expert

Producator: Vet Expert Model: GV02095
ArthroVet Complex Twist Off HA Small Breed&Cats este un produs indicat pisicilor si cainilor de talie mica pentru a sprijini functionarea normala a cartilajelor si articulatiilor. Recomandat atat animalelor in crestere, cat si celor in varsta.Specii tinta: caini, pisiciMod de administrar..
Producator: Vet Expert Model: GV00669
HEMOVET 60 TBIndicatii:Produsul se recomanda pentru tratarea cainilor si pisicilor care manifesta simptome de anemie.Specii tinta: caini, pisiciMod de administrare:Pisici/ Caini: 1 tableta /10 kg greutate corporala/ ziTabletele pot fi administrate intregi sau zdrobite, ..
HEPATIALE FORTE
Gratuit
Producator: Vet Expert Model: 3300
Hepatiale Forte 550mg - 40 Tablete 1.Fiecare tableta contine: Fosfolipide (phospholipidum ex soja)Fosfatidilocolin 275mgOrnitina ca ornitina-L-aspartat-L 275mg 2. Indicatii:Produsul se recomanda pentru intarirea functiilor hepatice la caini ce prezinta tulburari hepatice sau chiar caderi hepa..
Producator: Vet Expert Model: GV01963
KALMVET Twist Off - supliment nutritional pentru calmarea setersului si anxietatii la caini si pisiciIndicatii:Produsul se recomanda ca alternativa naturala pentru calmarea stresului si anxietatii animalelor de companie.Specii tinta: caini, pisiciMod de administrare:Caini si pisi..
Producator: Vet Expert Model: GV01964
Supliment alimentar care poate sprijini functionarea optima a sistemului nervos la caini si pisici.  Mod de utilizare: 1 capsula pentru fiecare 10 kg greutate corporala. Capsula poate fi administrata intreaga, continutul poate fi amestecat cu hrana sau aplicat direct in gura animalului. Doz..
Producator: Vet Expert Model: GV01015
RenalVet - 60 Capsule Twist Off este un produs pentru sprijinul cainilor si pisicilor care prezinta simptome de insuficienta renala cronica(IRC).Continut: Carbonat de Calciu 200mg, Chitosan 100 mg. Aditivi/capsula twist off:vitamina D3.Proprietati si mod de folosire:  Carbonatul de Ca..
Producator: Vet Expert Model: GV01266
Produs dedicat cainilor si pisicilor care sufera de afectiuni si dereglari digestive.  Ingredientele din formula sprijina sucurile digestive de la nivelul stomacului,pancreasului si ficatului. Ingrediente: L-ornitina aspartat, Lecitina, Fosfat de Calciu, Extract de Licorice (Glycyrrhiza L.)..
Producator: Vet Expert Model: GV01940
Urinovet Cat Twist Off – 45 capsule Descriere: Produsul este recomandat pentru pacienții care suferă sau sunt predispuși la afecțiuni sau infecții acute ale tractului urinar, pentru pacienții care sunt sub tratament pentru urolitiază, indiferent de tipul de calcul (urați, struviți, oxalați) și după..
Producator: Vet Expert Model: GV01941
Urinovet Dog Caine 400mg – 30 Tablete este indicat pentru suportul functionarii normale a sistemului urinar la caini.Recomandari:-pentru pacientii care sufera sau sunt predispusi la afectiuni sau infectii acute ale tractului urinar-pentru pacientii care sunt sub tratament pentru urolitia..
Producator: Vet Expert Model: GV01335
VETOMUNE  Suplimente pentru câini şi pisici 120mg, 60cpProdusul sprijină îmbunătăţirea imunităţii non specifice la câini şi pisici, atât la nivel humoral cât şi la nivel celular. Ideal pentru puii în creştere, animale în vârstă, animale slăbite/cu imunitate scăzută, femele gestante.Se d..
Producator: Vet Expert Model: GV02158
VETOSKIN Supliment pentru câini şi pisici 300mg, 90 capProdusul se recomanda în tratarea câinilor şi pisicilor care suferă de afecţiuni dermatologice, cu simptome ce includ piele uscată şi exfoliantă, căderi excesive de păr. Formula menţine nivelul optim al funcţiilor dermice, previne uscarea pi..
Afişare 1 - 11 din 11 (1 pagini)
 Black Friday Omegavet