Menu
Your Cart

MAGAZIN DESTINAT MEDICILOR VETERINARI ȘI CABINETELOR VETERINARE AUTORIZATE

Termeni si conditii

Compania care administreaza site-ul www.omegavet.ro este SC OmegaVet S.R.L, numita în continuare OmegaVet, înregistrata la Registrul Comerţului  cu nr. J40/12275/2022 și având Codul Unic de Înregistrare: RO46381728.

Folosirea acestui site implică acceptarea termenilor şi conditiilor de mai jos. Recomandăm citirea cu atenţie a acestora. OmegaVet îşi asumă dreptul de a modifica aceste prevederi fără o altă notificare.

Site-ul www.omegavet.ro este destinat în exclusivitate clienților persoane juridice sau medicilor veterinari de liberă practică încriși în Colegiul Medicilor Veterinari.

Pentru a putea utiliza toate serviciile oferite de S.C. OmegaVet S.R.L. prin intermediul site-ului www.omegavet.ro (inclusiv accesul la prețurile produselor, discounturi în funcție de firma pe care o reprezentați, accesul la oferte speciale și posibilitatea de lansare a comenzilor on-line) este necesar să vă creați un cont și să fiți autentificat. Conturile utilizatorilor vor fi verificate și aprobate în cel mai scurt timp.

OmegaVet garantează tuturor utilizatorilor acces limitat, în interesul companiei pe care o reprezintă, pe site-ul www.omegavet.ro şi nu le conferă drepturile de a descărca sau de a modifica parţial sau integral site-ul, de a reproduce parţial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul în orice altă manieră, în scopuri comerciale sau contrare intereselor companiei OmegaVet fără acordul prealabil scris al acesteia.

Produsele prezentate pe site-ul www.omegavet.ro sunt oferite în forma în care vin de la furnizori şi în limita stocului disponibil. Cele care nu sunt disponibile pe stoc vor fi comandate pentru solicitant de la furnizori, în masura în care clientul accepta termenul și condițiile de livrare. Pentru unele din aceste produse OmegaVet îsi rezerva dreptul de a solicita un avans de 30% din valoarea integrala a bunurilor comandate.

OmegaVet nu ofera nici o garanţie în ceea ce priveşte funcţionarea acestui site, informaţiile, continuţul, materialele sau produsele expuse pe site, precum şi utilitatea lor pentru un anumit scop. Utilizatorii sunt de acord în mod expres ca folosirea acestui site, comandarea și ulterior, cumpărarea produselor sau a serviciilor se face pe propriul risc.

OmegaVet nu îşi asuma responsabilitatea pentru descrierile produselor prezentate pe site-ul www.omega.ro. Imaginile publicate pe site au titlu de prezentare, iar produsele livrate pot diferi uneori de imaginile prezentate în orice mod (culoare, forma, accesorii, aspect etc.). OmegaVet se obliga sa puna la dispozitia celor interesati date suplimentare despre produsele de interes pentru clienți în masura în care are acces la aceste date. Specificatiile tehnice pot contine erori de operare si pot fi schimbate fara instiintare prealabila, neconstituind obligativitate contractuala.

Utilizatorii care vizitează site-ul www.omegavet.ro pot face comentarii la adresa acestuia şi a produselor pe care la oferă, care pot fi publicate pe site după o aprobare prealabilă. OmegaVet îşi rezervă dreptul de a nu publica pe site comentarii cu conţinut ilegal, obscen, ameninţător, defăimator, care tulbură în vreun fel viaţa privată a altor persoane, încalcă drepturile de proprietate intelectuală, conţin viruşi, texte vizând diverse campanii de promovare, scrisori in lanţ, mail-uri în masă sau orice altă formă de spam. OmegaVet nu va purta responsabilitatea şi nici nu va putea fi obligată să platească vreun un fel de despăgubiri pentru orice formă de daună produsă prin astfel de comentarii sau comunicări.

Site-ul www.omegavet.ro este găzduit de serverele unei terţe firme. Societatea OmegaVet nu va putea fi facută responsabilă pentru eventualele erori apărute pe site indiferent de motivele apariţiei lor, acestea incluzând modificari ale site-ului, setări sau actualizari.

De asemenea OmegaVet nu va putea fi facută raspunzatoare pentru erorile aparute datorită folosirii altor browsere decât cele recomandate (Firefox, Chorme, Internet Explorer 8.0 sau mai nou) pentru vizitarea site-ului www.omegavet.ro. OmegavetVet nu raspunde de conţinutul, calitatea sau natura site-urilor care pot fi accesate prin legaturi de pe site-ul www.omegavet.ro. Pentru respectivele site-uri, răspunderea integrală o poartă proprietarii site-urilor în cauză.

Livrarea produselor se face la scara nationala, pe teritoriul Romaniei, oriunde exista acces prin servicii de curierat. OmegaVet va solicita obligatoriu confirmarea comenzilor de catre solicitant înainte de onorarea lor, fie prin e-mail fie prin confirmare telefonica. OmegaVet isi rezerva dreptul de a nu livra comenzile neconfirmate. Livrarea produselor se va face contra cost pe tot teritoriul Romaniei. În cazul livrarilor prin curierat, pe langa preţul produsului se va aplica taxa ramburs, perceputa de catre compania de curierat rapid. Aceste taxe nu depind de OmegaVet u integral o anumita comanda in cazul in care anumite produse nu mai apar in oferta curenta a furnizorului sau nu sunt disponibile din alte motive (lipsa momentana din stoc, epuizarea editiei, etc). Daca plata se face in avans, clientul va avea dreptul de a primi inapoi banii platiti pentru produsul respectiv. In toate cazurile in care produsele nu se pot livra, clientul va putea cere doar returnarea imediata a sumelor incasate deja de OmegaVet, dar nu si alte despagubiri.

OmegaVet îşi rezerva dreptul sa întârzie sau sa anuleze livrarea comenzilor confirmate daca acestea nu pot fi onorate din motive independente care includ situatiile de forţa majora prevazute de legislatia in vigoare, conform uzanţelor legii româneşti. Înainte de fiecare livrare clientul va fi contactat de catre curier. În cazul în care clientul nu este gasit la adresa menţionata, în intervalul orar stabilit de comun acord, curierul va reveni înca o data dupa ce va restabili contactul cu clientul. Dacă nici atunci coletul nu poate fi livrat, comanda va fi anulata şi produsul returnat la sediu, clientul urmând sa suporte costurile unei noi livrari, indiferent de valoarea produselor comandate.

Plata produselor comandate conform acestui Contract cu Clienţii se poate efectua în avans sau la livrarea produselor. OmegaVet îşi rezerva dreptul ca în anumite cazuri sa solicite plata produselor integral sau partial în avans. Plata în avans se poate realiza prin ordin de plata iar dovada plaţii trebuie trimisa catre OmegaVet la adresa de e-mail office@aomegavet.ro . În acest caz, livrarea va fi efectuata numai dupa incasarea banilor în contul OmegaVet.

Conform legislaţiei în vigoare, renunţarea la cumpărare este aplicabilă doar clienţilor persoane fizice.

Toate paginile de informare prezente pe www.omegavet.ro pot suferi modificari fara un anunt in prealabil, in vederea imbunatatirii calitatii serviciilor noastre. Din aceasta cauza va rugam sa verificati periodic informatiile prezentate in aceste documente, mai ales inaintea lansarii unei comenzi online.

Orice alta problema cauzata de produsele şi serviciile prezentate pe www.omegavet.ro sau de informaţiile prezentate pe acest site şi care nu este deja tratata de nici un articol din prezentul document, se va soluţiona pe cale amiabila în termen de 30 de zile lucratoare de la data sesizarii în scris a problemelor, de catre utilizator. În cazul în care nu s-a reuşit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenţa revine instanţelor româneşti de judecata.

Pentru orice fel de întrebări și pentru evitarea oricaror neplaceri în relația cu clienții săi, echipa OmegaVet vă stă permanent la dispoziție prin metodele de contact uzuale – E-mail, telefon sau fax.

 Black Friday Omegavet