Menu
Your Cart

MAGAZIN DESTINAT MEDICILOR VETERINARI ȘI CABINETELOR VETERINARE AUTORIZATE

Elanco

ADTAB TABLETA MASTICABILA PENTRU CAINI
Nou Gratuit Stoc epuizat
Producator: Elanco Model: ADTAB
Cum funcționează AdTab pentru câini? Cercetările extinse arată că ingredientul activ din AdTab este bine tolerat de câini și este foarte eficient atunci când este utilizat conform instrucțiunilor. Ingredientul activ este lotilanerul, care provoacă o stimulare excesivă a terminațiilor nervoase ale p..
ADTAB TABLETA MASTICABILA PENTRU PISICI
Nou Gratuit
Producator: Elanco Model: ADTABP
Cum funcționează AdTab pentru pisici? Cercetările extinse au arătat că AdTab este bine tolerată de pisici și foarte eficientă atunci când este utilizată în doza prescrisă în instrucțiunile de utilizare. Ingredientul activ din AdTab este lotilanerul, care determină stimularea excesivă a terminațiilo..
CREDELIO CAINE
Gratuit
Producator: Elanco Model: Credelio-PC
Pentru tratamentul infestării cu purici și căpușe la câini si pisici Produsul medicinal veterinar are activitate de eliminare imediată și persistentă până la o lună a puricilor (Ctenocephalides felis și C. canis) și a căpușelor (Rhipicephalus sanguineus, Ixodes ricinus, I. hexagonu..
CREDELIO PISICA
Gratuit
Producator: Elanco Model: GV00348-1
Produsul medicinal veterinar are activitate de eliminare imediată și persistentă până la o lună împotriva puricilor (Ctenocephalides felis și C. canis) și a căpușelor (Ixodes ricinus).Puricii și căpușele trebuie să se fixeze de gazdă și să înceapă să se hrănească, pentru a se expune la substanța..
Credelio PLUS
Gratuit
Producator: Elanco Model: CREDELIO-PLUS
Pentru tratamentul infestării cu purici și căpușe la câini si pisici Produsul medicinal veterinar are activitate de eliminare imediată și persistentă până la o lună a puricilor (Ctenocephalides felis și C. canis) și a căpușelor (Rhipicephalus sanguineus, Ixodes ricinus, I. hexagonus și..
Producator: Elanco Model: GV00676
Compozitie: Ingrediente active: enilconazol 100 mg/ml Ingrediente vehicul: polysorbat 20, sorbitan laureate q.s. ad 1 mlIndicatii: Imaverol este indicat la cabaline, bovine si caini, in afectiuni produse de: Trychophyton verrucosum, T. mentagrophytes, T. equinus, Microsporus canis, M...
MILBEMAX MILBEMAX
Gratuit
Producator: Elanco Model: 2114
Indicate în tratamentul infestărilor mixte cu cestode și nematode adulte din următoarele specii:Cestode: Dipylidium caninum Taenia spp.Echinococcus spp.Mesocestoides spp. Nematode: Ancylostoma caninum Toxocara canis Toxascaris leon in a Trichuris vulpis Crenosoma vulpis (reducerea nivelului ..
ONSIOR
Gratuit
Producator: Elanco Model: 2808
DENUMIREA PRODUSULUI MEDICINAL VETERINAR ONSIOR - robenacoxibCOMPOZIȚIE: Fiecare comprimat conține 10 mg de robenacoxib. Comprimatele sunt rotunde, de culoare bej spre maro și sunt indivizibile. Comprimatele Onsior sunt aromate și sunt ingerate voluntar de majoritatea câinilor. INDICAȚI..
STRESNIL INJECTABIL 100ML
Nou Stoc epuizat
Producator: Elanco Model: OV34
DENUMIREA PRODUSULUI STRESNIL 100 ML – Solutie injectabila.COMPOZITIE:  Azaperon 40 mg/ml.ACTIUNE: Stresnil este un neuroleptic apartinand clasei butirofenonei, cu utilizare specifica la porcine. Produce o sedare psihomotorie predictibila dupa administrarea intramusculara, fara semn..
Producator: Elanco Model: GV01186
Indicatii: Se foloseste la caini si pisici in tratamentul otitei externe si dermatitelor cauzate de : fungi (microsporum spp, trichophyton spp, candida spp, massezia pachydermatis) bacterii gram-pozitive (staphylococcus spp, streptococcus spp) bacterii gram- negative (pseudomonas spp, eschri..
Afişare 1 - 10 din 10 (1 pagini)
 Black Friday Omegavet