Menu
Your Cart

MAGAZIN DESTINAT MEDICILOR VETERINARI ȘI CABINETELOR VETERINARE AUTORIZATE

Politica de confidentialitate

Compania care administreaza site-ul www.omegavet.ro este SC OmegaVet  S.R.L, numita în continuare OmegaVet, înregistrata la Registrul Comerţului  cu nr. J40/12275/2022 și având Codul Unic de Înregistrare: RO46381728.

Folosirea acestui site implică acceptarea politicii de confidenţialitate de mai jos. Recomandăm citirea cu atenţie a acestora. OmegaVet îşi asumă dreptul de a modifica aceste prevederi fără o altă notificare.

Înregistrarea unui cont este obligatorie pentru a cumpara din magazinul nostru iar autentificarea pe site reprezintă modul prin care noi vă putem identifica în funcție de o adresă de e-mail si o parolă. Astfel putem să accesăm informațiile furnizate de dumnevoastră pentru livrare și facturare.

Optând pentru înregistrare pe site-ul www.omegavet.ro vă obligaţi să ne furnizaţi corect numele, adresa precum şi unele date ale companiei dumneavoastră. Pentru corectarea sau actualizarea acestor informaţii, accesaţi link-ul "Contul Meu" din pagina principală.

Prin accesarea contului şi utilizarea parolei personale sunteţi responsabil pentru toate acţiunile care decurg din folosirea acestora. OmegaVet nu poate fi facută responsabilă pentru erorile survenite în urma neglijenţei utilizatorului privind securitatea şi confidenţialitatea contului şi parolei sale.

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private în sectorul comunicatiilor electronice, OmegaVet are obligatia de a administra în conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele dumneavoastră personale și ale firmei pe care o reprezentați. Scopul colectarii datelor este: facturarea si livrarea produselor comandate, informarea asupra produselor noi si ofertelor lansate de www.omegavet.ro.

OmegaVet se obligă ca datele personale să nu fie difuzate către terţi. Datele dumneavoastră personale vor putea fi transmise autorităţilor în drept cu scopul verificării tranzacţiilor comerciale sau altor autorităţi în drept pentru efectuarea oricăror verificări, dacă acest lucru va fi solicitat în conformitate cu legile in vigoare.

OmegaVet nu încurajeaza SPAM-ul, nu furnizeaza adresa dumneavoastra de e-mail unor terti (persoane fizice sau juridice), nu vinde, nu ofera, nu face schimb de adrese e-mail obtinute prin intermediul acestui site, nu divulga adresa dumneavoastra de e-mail altor persoane care acceseaza paginile acestui site, fara acordul dumneavoastra explicit, scris, prealabil. Orice utilizator care a furnizat explicit pe site-ul www.omegavet.ro adresa sa de email pentru lansarea unei comenzi si/sau pentru activitati ulterioare de marketing direct poate ulterior opta ca aceasta sa fie stearsa din baza de date OmegaVet.

Utilizatorul are obligatia de a furniza informatii reale si corecte. În cazul in care OmegaVet are motive sa suspecteze ca aceste informatii nu sunt reale, isi rezerva dreptul de a restrictiona unilateral accesul la serviciile oferite de www.omegavet.ro. Restrictionarea accesului poate insemna stergerea/invalidarea oricarei comenzi on-line si a tuturor informatiilor pe care le contin acestea si interzicerea accesului la serviciile www.omegavet.ro.

 Black Friday Omegavet