Menu
Your Cart

MAGAZIN DESTINAT MEDICILOR VETERINARI ȘI CABINETELOR VETERINARE AUTORIZATE

Ingrijirea copitelor

Ingrijirea copitelor
Model: GV00122
Bandajul protector cu impregnație de gudron, destinat animalelor mari, vine în dimensiuni generoase: 25 de metri lungime și o lățime de 45 de milimetri. Acest bandaj oferă protecție eficientă și beneficii terapeutice pentru animalele de talie mare, asigurând totodată o aplicare ușoară și securizată...
Producator: Kerbl Model: GV01628
BANDA ADEZIVA SILVER 50MBanda ongloane argintie , impermeabila, se foloseste la stabulatie libera.Este foarte rezistenta la rupere. Se utilizeaza pentru protejarea bandajelor aplicate pe ongloanele bolnave ale vacilor.Are putere foarte mare de lipire si este usor de utilizat. Dimensiuni: l..
Model: GV00300
Cleștele dublu-articulat pentru tăierea copitelor este un instrument specializat, conceput pentru a oferi precizie și eficiență în procesul de îngrijire a copitelor animalelor. Cu o lungime totală de 41 de centimetri, acest clește este fabricat pentru a asigura o manipulare confortabilă și sigură în..
DISC ABRAZIV LOW-DENSITY PENTRU CURATAT COPITE 125MM DISC ABRAZIV LOW-DENSITY PENTRU CURATAT COPITE 125MM
Stoc epuizat
Model: GV02156
Disc abraziv low-density cu diametrul de 125 mm, special conceput pentru curățarea ongloanelor la animale. Construit dintr-un aliaj special de oțel acoperit cu piatră Widia și strat de teflon, acest disc oferă o soluție eficientă și durabilă pentru îngrijirea copitelor. Granulația low-density este i..
Disc cu 3 lame pentru curatat copite
Stoc epuizat
Model: GAM024
Discul cu 3 lame din oțel profesional este garantat să reziste la tratamentul a aproximativ 700 de animale. Discul suport este fabricat din aluminiu ușor, având perforații pentru disiparea căldurii și eliminarea mirosului neplăcut. Lamele individuale pot fi înlocuite, reascuțite sau întoarse, având ..
Model: GV00437
Disc cu 6 lame din oţel profesional garantat să reziste la un număr de 700 de animale. discul suport este din aluminu uşor, cu perforaţii pentru disiparea căldurii şi a mirosului neplăcut lamele pot fi individual înlocuite, re-ascuţite sau întoarse, având 2 tăişuri geometria lame..
Producator: Kerbl Model: GV00611
Foarfeca special concepută pentru toaleta ongloanelor ovinelor se evidențiază prin calitatea sa superioară, fiind fabricată dintr-un metal durabil și rezistent. Cu o lungime de 26 de centimetri, această foarfecă oferă o soluție eficientă și durabilă pentru îngrijirea ongloanelor ovinelor, asigurând ..
Model: GV00951
Pila pentru copite este un instrument esențial în îngrijirea adecvată a animalelor de renta, special conceput pentru modelarea și ajustarea copitelor cu precizie. Cu un mâner ergonomic, această pilă oferă o manevrare confortabilă și controlată în timpul procesului de îngrijire a copitelor. Textura f..
Model: GV01019
Renetă circulară (tip danez) reprezintă un instrument specializat cu un design eficient pentru tăierea ongloanelor la animale. Această renetă este dotată cu un mâner ergonomic din lemn, oferind o priză confortabilă și stabilă în timpul utilizării. Taisul din inox conferă rezistență și durabilitate, ..
Reneta clasica
Gratuit
Model: GAM051
Reneta clasică cu mâner din lemn reprezintă un instrument tradițional și versatil, proiectat pentru tăierea ongloanelor la animale. Echipată cu un mâner din lemn, această renetă oferă o priză confortabilă și sigură, fiind disponibilă în variante pentru mâna stângă sau dreaptă. Cu două tăișuri, instr..
Model: GV01627
Technobase 8000 kit pentru 14 tratamente podale, ofera o solutie simpla dar profesionala de tratare a ongloanelor bolnave.Cele doua componente - lichidul si pulberea, produc un adeziv perfect pentru lipirea sigura a protezei de unghia sanatoasa.Se foloseste 1 parte lichid si 3 parti pudra...
Afişare 1 - 13 din 13 (1 pagini)
 Black Friday Omegavet