Menu
Your Cart

MAGAZIN DESTINAT MEDICILOR VETERINARI ȘI CABINETELOR VETERINARE AUTORIZATE

Royal Bags

BORSETA MEDICALA RB90 BORSETA MEDICALA RB90
Precomanda
Producator: Royal Bags Model: RB90
Borseta medicala RB90 de calitate superioară, destinată depozitării și transportării materialelor necesare pentru situații de urgență sau a intervențiilor în caz de prim ajutor, rezistentă, ușoară și este 100% fabricată în România.Borseta este confecționată din materiale de înaltă calitate, lava..
ETUI MEDICAL CU CAPAC TRANSPARENT RB10 ETUI MEDICAL CU CAPAC TRANSPARENT RB10
Precomanda
Producator: Royal Bags Model: RB10
Etui cu capac transparent RB10 de înaltă calitate, rezistent, practic este 100% fabricat în România.Produsul este conceput în scopuri medicale, pentru depozitarea materialor destinate intervențiilor.Datorită conceptului, acest produs permite păstrarea și transportarea separata a obiectelor d..
ETUI MEDICAL CU CAPAC TRANSPARENT RB20 ETUI MEDICAL CU CAPAC TRANSPARENT RB20
Precomanda
Producator: Royal Bags Model: RB20
Etui cu capac transparent RB20 de înaltă calitate, rezistent, practic este 100% fabricat în România.Produsul este conceput în scopuri medicale, pentru depozitarea materialor destinate intervențiilor.Datorita conceptului, acest produs permite păstrarea și transportarea separată a obiectelor ..
ETUI MEDICAL DIN NAYLON CU CAPAC RB30 ETUI MEDICAL DIN NAYLON CU CAPAC RB30
Precomanda
Producator: Royal Bags Model: RB30
Etui cu capac nylon RB30 de înaltă calitate, rezistent, practic și 100% fabricat în România.Produsul este conceput în scopuri medicale, pentru depozitarea materialelor destinate intervențiilor.Datorită conceptului, acest produs permite păstrarea și transportarea separată a obiectelor de uz m..
ETUI MEDICAL PENTRU FIOLE RB40 ETUI MEDICAL PENTRU FIOLE RB40
Precomanda
Producator: Royal Bags Model: RB40
Etui fiole RB40 de înaltă calitate, rezistent, practic este 100% fabricat în România.Produsul este conceput în scopuri medicale, pentru depozitarea optimă a fiolelor.Datorită conceptului, acest produs permite păstrarea și transportarea separată a acestor obiecte specifice, fiind compatibil c..
ETUI MEDICAL PENTRU FIOLE RB40P ETUI MEDICAL PENTRU FIOLE RB40P
Precomanda
Producator: Royal Bags Model: RB40P
Etui fiole RB40 de înaltă calitate, rezistent, practic este 100% fabricat în România. Produsul este conceput în scopuri medicale, pentru depozitarea optimă a fiolelor.Datorită conceptului, acest produs permite păstrarea și transportarea separată a acestor obiecte specifice, fiind compatibil cu g..
ETUI MEDICAL PENTRU FIOLE RB80 ETUI MEDICAL PENTRU FIOLE RB80
Precomanda
Producator: Royal Bags Model: RB80
Etui fiole RB80 de înaltă calitate, rezistent, practic și este 100% fabricat în România.Produsul este conceput în scopuri medicale, pentru depozitarea optimă a fiolajelor de dimensiuni mici.Datorita conceptului, acest produs permite păstrarea și transportarea separată a acestor obiecte specifice..
ETUI MEDICAL PENTRU FIOLE RB83 ETUI MEDICAL PENTRU FIOLE RB83
Precomanda
Producator: Royal Bags Model: RB83
Etui fiole RB83 de înaltă calitate, rezistent, practic și este 100% fabricat în România de către.Produsul este conceput în scopuri medicale, pentru depozitarea optimă a fiolelor de diferite dimensiuni.Datorită conceptului, acest produs permite păstrarea și transportarea separată a acestor ob..
ETUI MEDICAL PENTRU TRANSPORTUL PROBELOR RB60 ETUI MEDICAL PENTRU TRANSPORTUL PROBELOR RB60
Precomanda
Producator: Royal Bags Model: RB60
Etui transport probe RB60 este de înaltă calitate, rezistent, practic și este 100% fabricat în România.Produsul este destinat scopurilor medicale.Prin concept, produsul este prevăzut cu burete stativ ce permite păstrarea și transportarea în siguranță și la temperatura optimă a probelor.E..
ETUI MEDICAL RB50 ETUI MEDICAL RB50
Precomanda
Producator: Royal Bags Model: RB50
Etui medical RB50 este de înaltă calitate, rezistent, practic și este 100% fabricat în România.Produsul este conceput în scopuri medicale, pentru depozitarea materialelor destinate intervențiilor.Datorită compartimentării, acest produs permite păstrarea și transportarea separata a obiectelor..
GEANTA KIT DIABET RB55 GEANTA KIT DIABET RB55
Precomanda
Producator: Royal Bags Model: RB55
Geanta kit diabet RB55 este de înaltă calitate, rezistentă, practică și este 100% fabricată în România.Produsul este conceput pentru a transporta și a păstra în condiții perfecte toate produsele esențiale pentru tratamentul diabetului.Datorită compartimentării, acest produs facilitează depoz..
GEANTA MEDICALA DE INTERVENTIE RB100 GEANTA MEDICALA DE INTERVENTIE RB100
Precomanda
Producator: Royal Bags Model: RB100
Geanta medicala de interventie RB100 de calitate superioară este concepută în vederea intervențiilor și este 100% fabricată în România. Produsul este destinat scopurilor medicale, având compartimente divizate optim prin separatori detașabili, spații destinate fiolelor de diferite dimensiuni și spați..
GEANTA MEDICALA EKG RB220 GEANTA MEDICALA EKG RB220
Precomanda
Producator: Royal Bags Model: RB220
Geanta medicala EKG RB220 de înaltă calitate, rezistentă și practică este 100% fabricată în România .Produsul este conceput în scopuri medicale, fiind optim organizată pentru a satisface nevoia de spațiu pentru transportul de aparatura EKG si consumabile medicale pentru asigurarea asistentei med..
GEANTA MEDICALA PENTRU INTERVENTIE RB1100 GEANTA MEDICALA PENTRU INTERVENTIE RB1100
Precomanda
Producator: Royal Bags Model: RB1100
Geanta medicala pentru interventie RB1100 de calitate superioară este 100% fabricată în România. Produsul este destinat scopurilor medicale, având compartimente divizate optim prin separatori detașabili, capac prevazut cu etuiuri detașabile, spații destinate diferitelor produse/ echipamente medical..
Producator: Royal Bags Model: GV01551
Specificații tehnice:Tip produs: Geanta Tip trusă:: Medicală Material: 3 straturi: Nylon 840D/spumă/căptușeală PU, termoizolantă Caracteristici esențiale: Ambulanță Compartimentare: 1 compartiment încăpător,divizat prin separtori detașabili cu sistem de prindere tip Velcro, 2 buz..
GEANTA MEDICALA PENTRU INTERVENTIE RB140 GEANTA MEDICALA PENTRU INTERVENTIE RB140
Precomanda
Producator: Royal Bags Model: RB140
Geanta medicina de urgenta RB140 de calitate superioară, destinată paramedicilor, rezistentă, ușoară și este 100% fabricată în România. Produsul este conceput în scopuri medicale, având compartimente divizate optim prin separatori detașabili, spații destinate fiolelor și buzunare pe fața genții, fa..
GEANTA MEDICALA PENTRU INTERVENTIE RB230 GEANTA MEDICALA PENTRU INTERVENTIE RB230
Precomanda
Producator: Royal Bags Model: RB230
Geanta medicala pentru interventie RB230 de calitate superioară este concepută în vederea intervențiilor și este 100% fabricată în România. Produsul este destinat scopurilor medicale, având compartimente divizate optim prin separatori detașabili, capac prevazut cu etuiuri detașabile, spații destina..
GEANTA MEDICALA PENTRU PRIM AJUTOR RB150 GEANTA MEDICALA PENTRU PRIM AJUTOR RB150
Precomanda
Producator: Royal Bags Model: RB150
Geanta de prim ajutor RB150 de calitate superioară, destinată acordării primului ajutor, rezistentă, ușoară și este 100% fabricată în România.  Produsul este conceput în scopuri medicale, fiind optim organizată pentru a satisface nevoia de spațiu pentru transportul produselor medicale.Mater..
GEANTA MEDICALA PENTRU PRIM AJUTOR RB160 GEANTA MEDICALA PENTRU PRIM AJUTOR RB160
Precomanda
Producator: Royal Bags Model: RB160
Geanta de prim ajutor RB160 este de calitate superioară, destinată medicilor de familie, rezistentă, ușoară și este 100% fabricată în România. Produsul este conceput în scopuri medicale, fiind optim organizată pentru a satisface nevoia de spațiu pentru transportul produselor medicale specifice.M..
GEANTA MEDICALA SPORTIVA RB210 GEANTA MEDICALA SPORTIVA RB210
Precomanda
Producator: Royal Bags Model: RB210
Geanta medicina sportiva RB210 calitativă, rezistentă, ușoară și este 100% fabricată în România.Produsul este destinat transportului de echipamente specifice medicinei sportive, fiind practică și spatioasă.Având un singur compartiment încăpător, geanta permite transportul produselor de dimen..
GEANTA PENTRU TRANSPORT PROBE RB170 GEANTA PENTRU TRANSPORT PROBE RB170
Precomanda
Producator: Royal Bags Model: RB170
Geanta pentru transport probe RB170 de calitate superioară, destinată manevrării și transportării probelor, rezistentă, ușoară și este 100% fabricată în România.Produsul este conceput în scopuri medicale, fiind optim organizată pentru a satisface nevoia de spațiu a produselor medicale, în specia..
GEANTA PENTRU TUBUL DE OXIGEN 5L RB200 GEANTA PENTRU TUBUL DE OXIGEN 5L RB200
Precomanda
Producator: Royal Bags Model: RB200
Geanta tub oxigen 5L RB200 de înaltă calitate, rezistentă, practică este 100% fabricată în România. Este destinata transportului unui tub de oxigen de 5L.Produsul prezintă un compartiment principal ce poate fi deschis cu ușurință din două părți ( stânga, dreapta) datorită mânerelor metalice cu c..
GEANTA PROBE LABORATOR CU TERMOMETRU RB1000 GEANTA PROBE LABORATOR CU TERMOMETRU RB1000
Precomanda
Producator: Royal Bags Model: RB1000
Geanta probe laborator cu termometru RB1000 de calitate superioară, destinată transportării probelor, rezistentă, ușoară și este 100% fabricată în România.Produsul este conceput în scopuri medicale, fiind optim organizată pentru a satisface nevoia de spațiu necesar manevrării produselor medicale, în..
GEANTA TRANSPORT PROBE PENTRU LABORATOR RB180 GEANTA TRANSPORT PROBE PENTRU LABORATOR RB180
Precomanda
Producator: Royal Bags Model: RB180
Geanta transport probe laborator RB180 de calitate superioară, destinată transportarii probelor, rezistentă, ușoară este 100% fabricată în România. Produsul este conceput în scopuri medicale, fiind optim organizată pentru a satisface nevoia de spațiu necesar manevrarii produselor medicale, în spec..
GEANTA TRANSPORT PROBE RB500 GEANTA TRANSPORT PROBE RB500
Precomanda
Producator: Royal Bags Model: RB500
Geanta transport probe RB500 de calitate superioară, destinată transportării probelor, rezistentă, ușoară și este 100% fabricată în România.Produsul este conceput în scopuri medicale, fiind optim organizată pentru a satisface nevoia de spațiu necesar manevrării produselor medicale, în special pr..
GENTA MEDICALA DE PRIM AJUTOR CU COMPARTIMENT PENTRU LAPTOP RB110 GENTA MEDICALA DE PRIM AJUTOR CU COMPARTIMENT PENTRU LAPTOP RB110
Precomanda
Producator: Royal Bags Model: RB110
Geanta de prim ajutor cu compartiment pentru laptop RB110 de calitate superioară, destinată acordării primului ajutor, rezistentă, ușoară și este 100% fabricată în România. Produsul este conceput în scopuri medicale, fiind optim organizată pentru a satisface nevoia de spațiu pentru transportul produ..
RUCSAC  MEDICAL RB300 RUCSAC  MEDICAL RB300
Precomanda
Producator: Royal Bags Model: RB300
Rucsac medical RB300 de calitate superioară, conceput în vederea intervențiilor este 100% fabricat în România. Produsul este destinat scopurilor medicale, având compartimente încăpătoare cu spații destinate fiolelor de diferite dimensiuni, etuiuri detașabile cu capac transparent de diferite culori ..
Afişare 1 - 27 din 27 (1 pagini)
 Black Friday Omegavet