Menu
Your Cart

MAGAZIN DESTINAT MEDICILOR VETERINARI ȘI CABINETELOR VETERINARE AUTORIZATE

Medicamente

Medicamente

Medicamente - Doar clinicile veterinare și medicii veterinari de liberă practică organizați într-o formă juridică legală pot achiziționa aceste produse in baza notei de comanda !


Aceste produse NU se vând persoanelor fizice sau oricărei entitate ce nu face parte din categoriile menționate anterior.

ADTAB TABLETA MASTICABILA PENTRU CAINI
Gratuit
Producator: Elanco Model: ADTAB
Cum funcționează AdTab pentru câini? Cercetările extinse arată că ingredientul activ din AdTab este bine tolerat de câini și este foarte eficient atunci când este utilizat conform instrucțiunilor. Ingredientul activ este lotilanerul, care provoacă o stimulare excesivă a terminațiilor nervoase ale p..
ADTAB TABLETA MASTICABILA PENTRU PISICI
Gratuit Stoc epuizat
Producator: Elanco Model: ADTABP
Cum funcționează AdTab pentru pisici? Cercetările extinse au arătat că AdTab este bine tolerată de pisici și foarte eficientă atunci când este utilizată în doza prescrisă în instrucțiunile de utilizare. Ingredientul activ din AdTab este lotilanerul, care determină stimularea excesivă a terminațiilo..
Advantage Advantage
Gratuit
Producator: Bayer Model: 3635
Denumire comerciala: Advantage 40mg/80mg Pisica si Iepure - este o pipeta antiparazitara care se foloseste pentru tratamentul si prevenirea infestatiilor cu purici (Ctenocephalides sp). Compozitie chimica:40 mg Imidacloprid tubul de 0.4 ml80 mg Imidacloprid tubul de 0.4 mlhidroxitolven butilat : 0...
Advantix Advantix
Gratuit
Producator: Bayer Model: 3043
Solutie deparazitara pentru caini Spot-On Advantix, 1 pipeta Proprietati: pentru tratamentul şi prevenirea infestării cu purici (Ctenocephalides canis, Ctenocephalides felis); purici de pe câine sunt omorâţi după o zi de la tratament;produsul poate fi utilizat ca parte a strategie de tratament împo..
Advocate Cat Advocate Cat
Gratuit
Producator: Bayer Model: 4574
Pipeta Advocate poate fi folosita ca tratament pentru tratarea si prevenirea infestatiei cu purici (Ctenocephalides felis), tratarea raiei auriculare (Otodectes cynotis), prevenirea dirofilariozei cardiace (larve L3 si L4 de Dirofilaria immitis) si tratarea infestatiilor cu nematode gastrointestinal..
Advocate Dog Advocate Dog
Gratuit
Producator: Bayer Model: 4319
Advocate pentru caini este un produs antiparazitar de uz extern ce contine imidacloprid, si este foarte eficient in tratarea infestatiilor cu purici, pentru o perioada de o luna dupa o singura administrare. Pipeta Advocate poate fi folosita ca tratament impotriva alergiilor provocate de infestatia ..
Producator: Institutul Pasteur Model: GV00069
Pentru uz extern din grupa colorantilor tiazinici, ca adjuvant pentru tratarea tesuturilor lezate (in plagi, ulcere, arsuri, stomatite, faringite).Pentru uz intern activeaza procesele oxido-reducatoare, indicat ca adjuvant in tratarea infectiilor, in hipoxii, methemoglobinemii, int..
Producator: Cp-Pharma Model: GV01152
Aluminium Spray, flacon x 200 ml Aluminium Spray este un produs medical veterinar cu actiune antiseptica si cicatrizanta folosit la toate speciile de animale. Produsul se foloseste pentru leziunile cutanate superficiale sau dupa interventii chirurgicale.Indicatii terapeuticeleziuni superfic..
Model: OV479
DENUMIREA PRODUSULUI:  AMOXICRID RETARD 15% INJ, 150mg/ml, suspensie injectabila pentru bovine, ovine, suine, caini si pisiciAmoxicilinaDECLARAREA SUBSTANTEI ACTIVE SI ALTOR INGREDIENTE: Fiecare ml. de produs contine:Substanta activa:Amoxicilina (sub forma de amoxicilin..
Producator: Richter Pharma Model: GV02171
Ancesol 10 mg/ml solutie injectabila pentru bovineAncesol 10 mg/ml solutie injectabila pentru bovine este un produs folosit pentru tratamentul simptomatic al tulburarilor asociate cu eliberare de histamina.Categorie: Antihistaminice.Producator: richter pharma.Compozitia unui comprim..
Producator: Orion Pharma Model: GV00083
Compozitie: 1 ml solutie injectabila contine: 5 mg clorhidrat de atipamezol 1 mg metil – 4 – hidroxibenzoatActiune terapeutica. Indicatii: In cazul clorhidratului de atipamezol este vorba despre un antagonist alfa 2 specific care are ca efect indepartarea efectului sedativ al clorhi..
Producator: Boehringer Ingelheim Model: OV412
APELKA 5 mg/mlSolutie pentru tratamentul hipertiroidismului la pisici.COMPOZITIE:Fiecare ml contine:Substanta activa: Tiamazol 5 mg Excipienti: Benzoat de sodiu (E211) 1,5 mg INDICATII:Pentru stabilizarea hipertiroidismului la pisici inainte de tiroidectomia chirurgicala. Pentr..
APOQUEL 20 TABLETE/CUTIE APOQUEL 20 TABLETE/CUTIE
Gratuit
Producator: Zoetis Model: APOQ
DENUMIREA PRODUSULUI APOQUEL  comprimate filmate pentru câini.OclacitinibDECLARAREA SUBSTANŢELOR ACTIVE ŞI A ALTOR INGREDIENTE: Fiecare comprimat filmat conţine: 3,6 mg oclacitinib, 5,4 mg oclacitinib sau 16 mg oclacitinib, sub formă de maleat de oclacitinib. Comprimate fil..
Producator: Dechra Model: GV02165
DENUMIREA PRODUSULUI MEDICINAL VETERINAR: Apovomin 3 mg/ml soluție injectabilă pentru câini clorhidrat de apomorfină hemihidrat DECLARAREA SUBSTANȚEI ACTIVE ȘI A ALTOR INGREDIENȚI 1 ml conține: Substanță activă: Clorhidrat de apomorfină hemihidrat 3,00 mg (echivalent cu apomorfină 2,56 mg) Exci..
Producator: Antibiotice Model: GV00095
Descrierea produsului:Asocilin, unguent tip suspensie, flacon x 20 gCategorie: Antibiotice.Producator: Antibiotice Iasi.Asocilin este un produs medical veterinar de uz extern din clasa antibioticelor si se prezinta sub forma de unguent tip suspensie. Produsul are un spectru larg de utili..
Ataxxa
Gratuit
Producator: KRKA Model: ATAXXA
Descrierea produsului:Substante active: Imidacloprid, PermetrinaSpecii tinta: CainiIndicatii:Tratamentul și prevenirea infestării cu purici (Ctenocephalides felis) Activitate acaricidă persistentă împotriva infestațiilor cu căpuse (R.sanguineaus, I.ricinus, D.reticulatus)Eficient ..
Producator: Vetoquinol Model: GV01575
Marbofloxacina Clotrimazol Dexametazona acetat. Marbofloxacina 3 mg, Clotrimazol Ph. Eur 10 mg, Dexametazona acetat 1.0 mg, (echivalent cu dexametazona 0.9 mg). Lista de excipienti: Propil galat (E 310), Sorbitan oleat, Silica, colloidal anhidru, Trigliceride lant mediu. Nu contine c..
Producator: Bayer Model: GV02062
DESCRIEREA PRODUSULUI: Baytril 5 %, solutie injectabila pentru vitei, suine si caini.Compozitie: 1 ml Baytril 5 % solutie injectabila contine:Substanta activa: Enrofloxacina 50 mgExcipienti: alcool butilic, hidroxid de potasiu, apa pentru preparate injectabileINDICATII:Antiin..
Betamox L.A. 100ML
Stoc epuizat
Producator: Norbrook Model: OV23
BETAMOX LA 100MLDescriere:  Amoxicilină injectabilă pentru bovine, ovine, porcine, câini şi pisici.Compoziţia: Betamox LA inj. este o suspensie alba sterilă care conţine 150 mg/ml amoxilină ca Trihidrat de amoxicilină. Chimic, amoxilina este un acid penicilinic de 6 [D(-)-amino-p-hydr..
Producator: Vetoquinol Model: GV00136
Bezo-Pet este o pasta lubrifianta speciala pentru bezoarele formate in tubul digestiv la caine si pisica Recomandari: Bezo-Pet se recomanda pentru facilitarea eliminarii bezoarelor ce se formeaza in stomac. De asemenea, se recomanda pentru prevenirea formarii bezoarelor. Datorita gustului sa..
BIHELDON  x 10CP BIHELDON  x 10CP
Cerere ridicata
Model: GV00140
DESCRIERE: Biheldon, comprimate pentru caini si pisici. Praziquantel, pyrantel pamoat.INDICATII:  Produsul este indicat în tratamentul nematodozelor si cestodozelor la caini si pisici produse de forme adulte si tinere de Echinococcus spp., Taenia spp., Dipylidium caninum, Diphylobotr..
Producator: Boehringer Ingelheim Model: GV00150
COMPOZITIE: 1 ml contine: Substante active:   - bromhexina hidroclorica 3 mg   Excipienti: 0,7 mg     - metil para-hidroxibenzoat  0,7 mg     - propil-parahidroxibenzoat  0,3 mg  INDICATII: Bisolvon este recomandat pentru tratamentul..
Producator: Institutul Pasteur Model: GV01677
COMPOZIŢIE Fiecare comprimat conţine: Sulfadiazină………………………………………125,0 mg Trimetoprim………………………………………..25,0 mg Excipienţi: talc, stearat de magneziu, acid stearic, celuloză microcristalină, lactoză monohidrat, dioxid de siliciu coloidal.ACŢIUNE FARMACOTERAPEUTICĂ Produsul BISULFIM, comprimate de..
BRAVECTO
Cerere ridicata Gratuit
Producator: MSD Model: Bravecto-PC
Indicații: Pentru tratamentul infestațiilor cu căpușe și purici la câini. Acest produs medicinal veterinar este un insecticid sistemic și acaricid care oferă: - activitatea de ucidere imediată și persistentă pentru purici (Ctenocephalides felis) timp de 12 săptămâni, - activitatea de ucider..
BRAVECTO PLUS SPOT-ON CAT
Gratuit
Producator: MSD Model: 6667
Bravecto Plus solutie spot-on pentru pisici  Categorie: Antiparazitare.Producator: MSD Compozitie: Fluralaner 250 mg, Moxidectin 12,5 mg.Specii tinta: pisici.Indicatii:infestari parazitare mixte cu capuse sau purici si acarieni auriculari, nematode gastrointestinale sau viermi..
BRAVECTO SPOT ON DOG
Gratuit
Producator: MSD Model: GV001712S
DENUMIREA PRODUSULUI MEDICINAL VETERINAR Bravecto 112.5 mg solutie spot-on pentru caini foarte mici (2-4.5 kg) Bravecto 250 mg solutie spot-on pentru caini mici (>4.5 – 10 kg) Bravecto 500 mg solutie spot-on pentru caini de talie medie (>10 - 20 kg) Bravecto 1000 mg solutie spot-on pentru cai..
BRAVECTO SPOT-ON CAT
Gratuit
Producator: MSD Model: GV0017122
DENUMIREA PRODUSULUI: BRAVECTO SPOT ON CAT Bravecto  solutie spot-on pentru pisici SUBSTANŢE ACTIVE ŞI ALTE INGREDIENTE: Fiecare ml contine 280 fluralaner. INDICAŢII: Pentru tratamentul infestatiilor cu căpuşe şi purici la pisici. Acest produs medicinal veterinar este un insecticid şi acaric..
Bremamectin 50 / 100 / 250 ML
Cerere ridicata Gratuit Stoc epuizat
Producator: Bremer Pharma GmbH Model: MED001
BREMAMECTIN 50 / 100 / 250 ml.COMPOZITIE: 1 ml de solutie contine: Ivermectina 10,0 mgINDICATII Ivermectina este foarte eficienta impotriva formelor adulte si larvare ale nematodelor(Ostertagia, Haemonchus, Cooperia, Nematodirus, Bunostomum, Trichuris, Oesophagostomum, Chabertia ovin..
Producator: Richter Pharma Model: OV480
Bupaq Multidose 0,3 mg/ml - solutie injectabila pentru caini si pisici, 10 mlCategorie: Analgezice.Producator: Richter Pharma.CompozitieFiecare ml contine:Substanta activa: Buprenorfina (sub forma de clorhidrat) 0,3 mg.Excipient: Clorocrezol 1,35 mg.Specii tinta: Caini si..
Producator: Ecuphar Model: GV02111
Denumire comerciala: BUPRECARE MULTIDOSE 0.3MG Substanță activă: buprenorfină (sub formă de clorhidrat de buprenorfină) 0,3 mg, soluție injectabilă, soluție limpede, incoloră. Prezentare: 1 flacon cu 10 ml soluție injectabilăSpecii țintă: câini și pisici Indicații pentru utilizare, cu..
Producator: Boehringer Ingelheim Model: GV00202
Denumirea produsului medicinal veterinar:Buscopan compositum solutie injectabila.Compozitie: Bromură de Butilscopolamină………………………..4,00 mg Metamizol sodic………………………………………..500,00 mg Excipienţii: fenol Indicatii:Buscopan compositum este eficient împotriva durerilor spastice din zona or..
Producator: Richter Pharma Model: GV00203
DENUMIREA PRODUSULUI-BUTOMIDOR INJ  - Solutie injectabila pentru pentru cal, caine, pisica.COMPOZITIE: Substanta activa: 1 ml contine: butorfanol ( sub forma de tartrat): ........10 mg Excipienti: clorura de benzetoniu:............. 0,1 mg; Clorura de sodiu; Apa pentru prep..
C.T.P 12 100 ML
Stoc epuizat
Producator: Institutul Pasteur Model: GV00204
COMPOZITIE 1 ml produs contine : Cloramfenicol .......................... 200 mg Tilozina tartrat ........................ 55 mg Prednisolon ........................... 5 mg Vitamina B12 ........................... 10 mg Excipient pana la ....................... l ml  ACTIUNE..
CAFEINA NATRIUM-BENZOICA X 20 ML
Stoc epuizat
Producator: Institutul Pasteur Model: GV00206
SOLUTIE INJECTABILA 1 m contine 125 mg cafeinaINDICATII Dupa fatari laborioase, distocii, stari sapremice, septicemii, piemii, pneumonii, bronhopneumonii, peritonite, boli infectioase, parazitare, stari de precolaps si colaps. In cazul animalelor epuizate de efort sau in stari de conv..
Canglob Canglob
Gratuit
Producator: Dyntec Model: 3420
DENUMIREA PRODUSULUI-CANGLOB D FORTECANGLOB D FORTE, suspensie injectabila, imunoglobuline heterologe pentru caine.DECLARAREA (SUBSTANTEI) SUBSTANTELOR ACTIVE SI A ALTOR INGREDIENTE (INGREDIENTI)Fiecare 1 ml contine: Substanta activa: Imunoglobuline contra bolii Carre (febra contagioasa ..
Canidon X 6TB/CUT
Stoc epuizat
Model: GV00227
COMPOZITIE: Fiecare tableta de Canidon contine Praziquantel 50,00 mg, Pyrantel pamoat 150,00 mg, Febantel 150,00 mg si excipienti: lactoza, amidon de grau, povidon, stearat de magneziu si siliciu coloidal anhidru q.s. 600 mg.INDICATII: Canidon este indicat pentru tratamentul si profilaxi..
Afişare 1 - 36 din 302 (9 pagini)
 Black Friday Omegavet