Menu
Your Cart

MAGAZIN DESTINAT MEDICILOR VETERINARI ȘI CABINETELOR VETERINARE AUTORIZATE

Lampi

Lampi
Lampa bactericida 2 X 30W MOBILA / FIXA
Gratuit
Producator: Wondcon Model: LAMP003
Lămpile germicide cu radiație directă tip NBV sunt concepute pentru a preveni infecțiile primare și secundare ale pacienților și personalului medical cauzate de microorganismele patogene din aer (patogeni). Utilizarea germicidelor directe cu radiații în încăperile în care sunt cazați pacienții infec..
Lampa bactericida 30 W FIXA (TUB OSRAM) - FARA STATIV MOBIL
Stoc epuizat
Producator: Welmed Model: LAMP002
Lampile bactericide sunt utilizate pentru dezinfectia aerului si a suprafetelor din incaperi cu incarcatura microbiana mare prin intermediul radiatiei ultraviolete:unitati sanitare, laboratoare de microbiologie, laboratoare de analize medicale, sali de operatie, sali de asteptare, etc.***** FARA STA..
Lampa chirurgicala cu 5 becuri, 50.000 lux
Stoc epuizat
Producator: Wondcon Model: lAM
Lampă chirurgicală prevazută cu 5 becuri care asigurp o iluminare a câmpului operator la o intensitate de 50.000 lux. Lampa este dotată cu un braţ mobil care permite utilizarea ei şi în spaţii de dimensiuni reduse.Sistemul de fixare este solid şi se realizeză pe plafonul încăperii. Lampa se poa..
Model: OV386
Redare superioara a culorilor: Cu index de redare a culorilor superior Ra=96, R9=94, chirurgul recunoaste clar cele mai subtile nuante de culoare a tesuturilor. Spectrul de culori al zonei de interventie chirurgicala este redat natural cu un contrast puternic. Lampa chirurgicala nu oboseste ochii ch..
Lampa chirurgicala OSL-319 LED PERETE
Stoc epuizat
Producator: Wondcon Model: GV02056
Dispozitiv utilizat pentru a furniza o sursă de lumină specializată pentru iluminarea unui loc de intervenție medicală. Oferă un câmp de lumină de intensitate mare, cu redare cromatică ridicată, care minimizează umbrele și emisia de căldură. Diametrul reglabil al câmpului de operare cu&nbs..
Producator: Wondcon Model: GV0255
Dispozitiv utilizat pentru a furniza o sursă de lumină specializată pentru iluminarea unui loc deintervenție medicală. Oferă un câmp de lumină de intensitate mare, cu redare cromatică ridicată,care minimizează umbrele și emisia de căldură. Diametrul reglabil al câmpului de operare cuf..
Model: GV00717
Lampă chirurgicală sau de examinare cu picior cu o intensitate a luminii de 40000 lux - 100000 lux, care asigură iluminarea uniformă a câmpului examinat şi o redare precisă a culorilor.Datorită designului modern şi ergonomic, lampa se poate utiliza în cabinete private de mici dimensiuni, dispen..
Producator: Marmed GmbH Model: GV00718
Lampă cu raze ultraviolete pentru diagnosticarea microsporiilor.Caracterstici 400 g greutate 1 lampă UV de 4 Watt, 366 nm 4 baterii standard de 1,5 V Dimensiuni: 16 x 5,3 x 2,5 cm...
Afişare 1 - 8 din 8 (1 pagini)
 Black Friday Omegavet