Menu
Your Cart

MAGAZIN DESTINAT MEDICILOR VETERINARI ȘI CABINETELOR VETERINARE AUTORIZATE

Kerbl

Asomator Blitz Asomator Blitz
Stoc epuizat
Producator: Kerbl Model: 3521
Asomator placat cu nichel, are suruburi solide ce asigura inchiderea ferma a dispozitivului de blocare si previne desprinderea piesei centrale cand este descarcat cartusul.Nu pot avea loc impuscaturi accidentale, deoarece descarcarea se produce doar ..
Producator: Kerbl Model: GV01628
BANDA ADEZIVA SILVER 50MBanda ongloane argintie , impermeabila, se foloseste la stabulatie libera.Este foarte rezistenta la rupere. Se utilizeaza pentru protejarea bandajelor aplicate pe ongloanele bolnave ale vacilor.Are putere foarte mare de lipire si este usor de utilizat. Dimensiuni: l..
Banda de marcaj detasabila Banda de marcaj detasabila
Gratuit Stoc epuizat
Producator: Kerbl Model: GID110
pentru mare indelungata din material plastic de calitate superioara fara numerotare lungime 73 cm pentru marcarea bovinelor..
Producator: Kerbl Model: GV00133
Bec cu lumină infraroşie. putere: 250W sticlă specială, topită mai multă căldură emisă şi zona mai largă de acoperire datorită oglinzii duble robusteţe crescută datorită conexiunii cu şurub între sticlă şi baza metalică..
Botnita maro caine
Gratuit
Producator: Kerbl Model: PS001
Botnita din plastic cu curele de pieleIdeala pentru urmatoarele utilizari:- Manipularea si ingrijire- Protectia impotriva ranilor- Libertatea supravegheata pentru caini asertivi- Conservarea obiectelor de valoare..
Cantar animale de ferma Cantar animale de ferma
Gratuit Stoc epuizat
Producator: Kerbl Model: Cantar-animale-de-ferma-PC
Cantar pentru animale mari cu o capacitate de 500 kg , 1000 kg şi 1.500 kg foarte simplu , comod si precis la cântărire . Instalare extrem de usoara si functionare fara erori , usor de intretinut.3 modele: PS1000- 500KG PS2000-1000KG PS3000-1500KGCaracteristici tehnice: Capacitat..
Producator: Kerbl Model: GV00232
Canula mamară din lână este un dispozitiv special conceput, având o lungime de aproximativ 5,5 cm și fiind echipata cu un strat protector de vaselină. Acest produs inovator oferă un efect absorbant și dilatator, contribuind astfel la eficiența procesului de utilizare. Disponibil într-un set de 20 de..
Canula mamara din plastic Canula mamara din plastic
Stoc epuizat
Producator: Kerbl Model: GV00233
Canula din plastic pentru dilatarea canalului mamelonar este un dispozitiv de unică folosință, fabricat din plastic. Fiecare set conține 10 bucăți, având o lungime de 5 cm fiecare. Acest instrument este proiectat special pentru a facilita dilatarea canalului mamelonar, oferind în același timp un sta..
Producator: Kerbl Model: GV00234
Capul de rezervă destinat ecornatoarelor electrice, având un diametru specific de 15 mm, este confecționat din oțel inoxidabil. Acest cap asigură durabilitate și rezistență în timpul procesului de ecornare, garantând totodată eficiență și siguranță în utilizare. Car..
Capastru pentru bovine
Gratuit
Producator: Kerbl Model: GAM012
Căpăstru pentru bovine destinat animalelor adulte, de calitate germană. Este realizat dintr-un material robust, întărit cu piele, și dispune de dimensiuni ajustabile pentru o potrivire optimă. Acest căpăstru asigură o soluție durabilă și eficientă în manipularea și îngrijirea bovinelor. Caracteristi..
Capse pentru Asomator Blitz Capse pentru Asomator Blitz
Gratuit
Producator: Kerbl Model: 2040
Capsele destinate Asomatorului Blitz reprezintă accesorii esențiale pentru funcționarea eficientă a acestui dispozitiv. Proiectate pentru a se integra perfect, aceste capse contribuie la asigurarea stabilității și performanței optime în timpulprocesului de asomare, oferind o soluție practică și fiab..
Castron metalic apa
Cerere ridicata Gratuit
Producator: Kerbl Model: PS002
Castron din otel inoxidabil utilizat pentru hranirea animalelor...
Producator: Kerbl Model: GV00276
Chinga, creată prin metode speciale de țesere, se caracterizează prin rezistență la rupere și rezistență la tracțiune. Este o chingă extrem de robustă, special concepută pentru utilizări solicitante. Această categorie de chingi poate fi folosită, de exemplu, pentru a asista vacile în ridicarea lor d..
Producator: Kerbl Model: GV02017
Cleștii specializați sunt proiectați pentru aplicarea cu rezistență sporită a inelelor nazale din sarma la porci. Acești clești oferă o soluție eficientă și robustă pentru procedurile de aplicare a inelelor, asigurând o manipulare ușoară și sigură în contextul îngrijirii animalelor. Caracteristici:..
Cleste aplicator crotalii 35 x 10
Stoc epuizat
Producator: Kerbl Model: GV00294
Cleşte pentru aplicarea rapidă şi sigură a crotaliilor...
Producator: Kerbl Model: GV00297
Cleşte de contenţie (mucarniţă) cu arc, confecţionat din oţel maleabil placat cu nichel şi dotat cu arc pentru ajustare...
Producator: Kerbl Model: GV00299
Cleşte de contenţie (mucarniţă) Harms, din oţel inoxidabil, reglabilă prin glisare...
Producator: Kerbl Model: GV00304
Cleşte de tăiat unghii, dimensiune 14 cm, cu sistem de protecţie împotriva accidentelor...
Producator: Kerbl Model: GV01870
Clește specializat pentru aplicarea sigură a inelelor elastice din cauciuc. Acest instrument asigură o manipulare eficientă și sigură în procesul de aplicare a inelelor, contribuind la îngrijirea adecvată a animalelor. Caracteris..
Producator: Kerbl Model: 00003415
Cotierele de protecție la muls Kerbl, având o lungime de 40 de centimetri, sunt prevăzute cu elastic la ambele capete. Acestea sunt 100% rezistente la apă și pot face față temperaturilor extreme, variind de la -25 °C până la +70 °C. O soluție durabilă și funcțională pentru menținerea confortului și ..
CUPA DEZINFECTOR MAMELON ANTI-RETUR CUPA DEZINFECTOR MAMELON ANTI-RETUR
Stoc epuizat
Producator: Kerbl Model: GV01991
Cupa special concepută pentru dezinfectarea ugerelor se evidențiază prin capacitatea sa generoasă de 300 de mililitri și sistemul integrat cu valvă anti-retur. Această soluție nu doar oferă un mod eficient de aplicare a dezinfectantului, dar și asigură un standard înalt de igienă datorită designului..
Cusca de transport caini pliabila Cusca de transport caini pliabila
Gratuit
Producator: Kerbl Model: GT0035
Cusca de transport caini.Descriere :-Tava plastic detasabila, 2 usi-Culoare : negru-Pliabila..
Producator: Kerbl Model: GV00377
Această trusă include un cuțit și o lamă de înaltă calitate, proiectate pentru mașinile de tuns animale precum bovinele, cabalinele sau alte specii cu păr relativ scurt. Aceste instrumente sunt ideale și pentru tunderea blănii murdare. Cuțitul inferior dispune de 21 de dinți, în timp ce lama superio..
Producator: Kerbl Model: GV00442
Dispozitivul de contentie anti-lovire se evidențiază printr-o construcție robustă, iar componentele sale sunt galvanizate pentru a oferi o rezistență sporită în fața stresului și uzurii. Acest sistem asigură o metodă eficientă și sigură de a restrânge mișcarea animalelor, minimizând riscul de accide..
Dispozitiv de extractie a viteilor Dispozitiv de extractie a viteilor
Stoc epuizat
Producator: Kerbl Model: GV02021
Dispozitiv flexibil de extracţie a viţeilor, cu cap din plastic şi braţe unghiulare. Foarte uşor de operat, cu sistem de eliberare rapidă pentru un optim de siguranţă Poate fi utilizat fără probleme chiar şi în cele mai grele condiţii de încărcare Fabricat din aluminiu, plastic ş..
Producator: Kerbl Model: GV01871
Sârma cu mâner pentru contentia suinelor este un instrument conceput pentru a facilita manipularea și restrângerea suinelor într-un mod eficient și sigur. Cu o lungime de 60 de centimetri, această sârmă cu mâner oferă o mână de lucru extinsă și controlată asupra animalelor. Este proiectată pentru a ..
Dispozitiv pentru indepartarea capuselor - SMARTICK Dispozitiv pentru indepartarea capuselor - SMARTICK
Stoc epuizat
Producator: Kerbl Model: GV00449
  Indepărtarea rapidă si sigură a căpuşelor cu o mişcare de rotaţie.   Formă specială care împiedică strivirea abdomenului (reducerea riscului de contaminare).Cu orificiu cheie...
Fierastrau electric coarne 2400W
Stoc epuizat
Producator: Kerbl Model: 4340
FERASTRAU ELECTRIC COARNE 2400Walcătuit din șlefuitor unghiular, fixator de lamă si lama dinți întrețesători..
Producator: Kerbl Model: GV00611
Foarfeca special concepută pentru tunderea ovinelor se distinge prin dimensiunile sale generoase, având o lungime de aproximativ 27 de centimetri. Mânerul acesteia este proiectat cu grijă, prezentând margini rotunjite, astfel încât să ofere o protecție optimă operatorului în timpul procesului de tun..
Producator: Kerbl Model: GV00611
Foarfeca special concepută pentru toaleta ongloanelor ovinelor se evidențiază prin calitatea sa superioară, fiind fabricată dintr-un metal durabil și rezistent. Cu o lungime de 26 de centimetri, această foarfecă oferă o soluție eficientă și durabilă pentru îngrijirea ongloanelor ovinelor, asigurând ..
Producator: Kerbl Model: GV01993
Galeata special concepută pentru hrănirea mieilor, echipată cu tetine pentru o alimentare eficientă și controlată. Produsă de Kerbl, această galeată are o capacitate generoasă de 8 litri, oferind o soluție practică și comodă în asigurarea hrănirii adecvate a mieilor în diferitele stadii de creștere...
Producator: Kerbl Model: GV00630
Cu scară de măsurare în reliefSigur pentru alimente Material: Plastic Cu mâner de transport Din metal rezistent la acizi..
Producator: Kerbl Model: GV00631
Găleată din plastic echipată cu 6 tetine și valve, destinată hrănirii mielilor, cu o capacitate de 7 litri. Recipientul este dotat cu un mâner din metal, rezistent la soluții acide și nu conține cadmiu. De asemenea, este ușor de curățat, asigurând un instrument practic și igienic pentru hrănirea opt..
GEL LUBRIFIANT VETGEL
Stoc epuizat
Producator: Kerbl Model: GV01330
Gel lubrifiant VetGel de 1000 mlGel lubrifiant pentru a face mainile si bratele alunecoase. Protejeaza pielea in timpul examinarilor rectale si vaginale. Formula prietenoasa cu spermatozoizii (testata exclusiv pentru lichidul seminal de mistret). Recomandat de medicii veterinari!..
Afişare 1 - 36 din 62 (2 pagini)
 Black Friday Omegavet