Menu
Your Cart

MAGAZIN DESTINAT MEDICILOR VETERINARI ȘI CABINETELOR VETERINARE AUTORIZATE

Produse Hormonale

Produse Hormonale
Producator: Boehringer Ingelheim Model: OV412
APELKA 5 mg/mlSolutie pentru tratamentul hipertiroidismului la pisici.COMPOZITIE:Fiecare ml contine:Substanta activa: Tiamazol 5 mg Excipienti: Benzoat de sodiu (E211) 1,5 mg INDICATII:Pentru stabilizarea hipertiroidismului la pisici inainte de tiroidectomia chirurgicala. Pentr..
Producator: MSD Model: GV00228
Caninsulin 40 UI/ml, suspensie injectabila pentru caini si pisiciSubstante activa: Insulina porcina 40 UI/ml.Specii tinta: Caini si pisici.Indicatii:  Tratamentul diabetului zaharat la caini si pisici. Contraindicatii: Caninsulin nu este destinat tratamentului initial al anim..
Producator: Ceva Model: GV00628
Galastop - 24mlIndicatii: Tratamentul gestatiei false la catele, suprimarea lactatiei la catele si suprimarea lactatiei la pisici.Contraindicatii:·         A nu se folosi la catelele si pisicile aflate intr-un stadiu avansat al gestatiei, de..
Producator: Ceva Model: GV00629
Indicatii: Tratamentul gestatiei false la catele, suprimarea lactatiei la catele si suprimarea lactatiei la pisici.Contraindicatii:·         A nu se folosi la catelele si pisicile aflate intr-un stadiu avansat al gestatiei, deoarece cabergolina provoaca a..
OXYTOCIN 5UI/ML X 50ML (BIOVETA)
Stoc epuizat
Producator: Bioveta Model: GV00884
COMPOZIȚIE - 1 ml produs conţine:Substanţă activă: Oxitocină: 5 UIExcipienti: Clorbutanol hemihidrat: 4,0 mgINDICAŢIIPentru facilitarea parturiţiei, în caz de diminuare primară şi secundară a contracţiilor şi pentru accelerarea fazei de expulzie din timpul par..
Synchromate
Stoc epuizat
Model: GV01191
SYNCHROMATE, solutie injectabila.DECLARAREA SUBSTANTEI ACTIVE SI A ALTOR INGREDIENTI Compozitie: 1 ml. solutie contine: Cloprostenol sodium 0,263 mg (echivalent cloprostenol 0,250 mg.)INDICATIE (INDICATII) Cloprostenol ingredientul activ din Synchromate este o prostaglandina sintet..
VACCIN EURICAN VACCIN EURICAN
Gratuit
Producator: Boehringer Ingelheim Model: EURICAN
EURICAN DAPPi Imunizarea activă a câinilor, în vederea:- prevenirii mortalității și a semnelor clinice cauzate de virusul bolii Carre (CDV);- prevenirii mortalității și a semnelor clinice cauzate de virusul hepatitei infecțioase canine (CAV);- reducerii excreției virale pe durata bolii ..
Producator: Boehringer Ingelheim Model: OV466
Specia țintă: câini, pisici, bovine, cai şi ovine Substanta activa: Glicoproteine rabice, Aluminiu (hidroxid), Tiomersal. Metoda de administrare: Se injectează subcutanat (cu excepţia cailor) sau intramuscular Doza: Se injectează subcutanat (cu excepţia cailor) sau intramuscular o doză de 1ml ..
YPOZANE YPOZANE
Stoc epuizat
Producator: Virbac Model: GV01325
INDICATII: Ypozane este folosit in tratamentul hipertrofiei prostatice benigne la cainii masculi. Nu exista contraindicatii.REACTII ADVERSE: Reactia adversa cea mai frecvent raportata este o usoara crestere temporara a poftei de mancare. Sunt frecvente schimbările comportamentale, precum mo..
Afişare 1 - 9 din 9 (1 pagini)
 Black Friday Omegavet