Menu
Your Cart

MAGAZIN DESTINAT MEDICILOR VETERINARI ȘI CABINETELOR VETERINARE AUTORIZATE

Microscopie

Microscopie
Camera microscop 5.0 MP Pro Camera microscop 5.0 MP Pro
Stoc epuizat
Producator: Bresser GmbH Model: GV01412
Descrierea produsului: Senzor Sony IMX178 pentru o calitate excelentă a imaginii  Rezoluție foto: 2592 x 1944 pixeli (5 MP)  Rezoluție HDMI: 1920x1080 px (Full HD) la 60fps  Imagini Full HD prin WiFi (până la 25 fps)  Măsurarea și WDR pot fi accesate de pe ecran  S..
Producator: Bresser GmbH Model: GV00209
Camerele de microscop BRESSER MikroCam SP ajută la realizarea foarte ușoară a fotografiilor și videoclipurilor cu un microscop.Senzorii moderni CMOS oferă culori strălucitoare cu un zgomot foarte redus și reprezintă alegerea perfectă pentru orice aplicație în care sunt importante culorile naturale r..
Producator: Omegon Model: OV77
Kit de curățare pentru suprafețe optice, cum ar fi lentilele microscop sau refractometre, include perie de curățare cu suflantă, cârpă de curățare, lichid de curățare, hârtie de curățare și bețișoare de bumbac..
Microscop Binocular Microscop Binocular
Stoc epuizat
Producator: Bresser GmbH Model: GV01713
Microscop binocular, fabricat în Germania din metal solid, ușor, cu design ergonomic şi echipare completă.Camera foto pentru captarea rezultatelor analizei microscopice !Caracteristici tehnice Mărire totală - 40x-1000x Cap binocular, rotativ 360° Oculare incluse - 10x DIN câ..
Microscop Trinocular Microscop Trinocular
Stoc epuizat
Producator: Bresser GmbH Model: GV00807
Microscop trinocular, din metal solid, uşor, cu design ergonomic şi echipare completă.Raportul preţ / calitate imbatabil fac din acest microscop fabricat în Germania alegerea ideală pentru cabinetele şi clinicile medicale veterinare.Caracteristici tehnice Mărire totală - 40x-1000x ..
Producator: Bresser GmbH Model: GV00808
Microscop trinocular, fabricat în Germania, cu optică de înaltă calitate, design şi echipare ideală pentru laboratoarele specializate şi centrele de cercetare.Caracteristici tehnice Mărire totală - 40x-1000x Cap trinocular, rotativ 360°. Oculare incluse - 10x DIN câmp larg (..
Obiectiv BRESSER 100X ACHROMATIC
Stoc epuizat
Producator: Bresser GmbH Model: OV24
Obiectivul BRESSER 100x ulei este un obiectiv acromatic cu diametru standard pentru a spori varietatea de mărire a microscopului dumneavoastră BRESSER Erudit DLX sau Researcher. Obiectivul are o lungime parfocală de 45 mm. Pentru utilizare este necesar ulei de imersie...
Obiectiv microscop 100x
Stoc epuizat
Producator: Bresser GmbH Model: 2156
Obiectiv microscop. Obiectiv acromat semiplan cu plan focal usor curbat, optica de calitate incontestabila, imagini de inalta performant. Obiective pentru microscoape cu filet standard - obiectiv microscop 100x/160mm.Dotari standard: Obiectiv mi..
Trichineloscop digital T70 Trichineloscop digital T70
Stoc epuizat
Model: GV01564
Microscop cu ecran LCD de 8 inch de inalta rezolutie.Perfect pentru observatie, analiza si chiar predare,imaginea putand fi vizualizata de mai multe persoane simultan.Aparatul reprezinta o mare imbunatatire a eficientei in lucru.Parametrii tehnici:Rezolutie a ecranului LCD de 8..
Trichineloscop Trichotele
Stoc epuizat
Model: GV01700
Trichineloscop Trichotele - echipament de examinare premiat la cele mai prestigioase expoziţii internaţionale de profil.Masa de examinare: Traseul parcurs de placa de examinat poate fi liber, la alegerea operatorului, sau prestabilit, masa parcurgand un traseu impus, în aşa fel încât ex..
Afişare 1 - 10 din 10 (1 pagini)
 Black Friday Omegavet