Menu
Your Cart

MAGAZIN DESTINAT MEDICILOR VETERINARI ȘI CABINETELOR VETERINARE AUTORIZATE

Instrumentar specific

Instrumentar specific
Ac de sutura Buhner Ac de sutura Buhner
Gratuit
Model: GI0002
Acul de sutură Buhner din oțel inoxidabil este un instrument esențial în chirurgia veterinară , având o lungime standard de 20/30 de centimetri. Realizat dintr-un material durabil și rezistent, acesta asigură profesioniștilor veterinari un instrument fiabil pentru suturi precise. ..
Ac de sutura Gerlach Ac de sutura Gerlach
Stoc epuizat
Model: Ac-de-sutura-Gerlach
Acul chirurgical Gerlach, din oțel inoxidabil nichelat, are o lungime de 19 cm. Caracteristici:Material de înaltă calitate;Lungime de 19 cm;..
Ac de sutura pentru animalele de ferma Ac de sutura pentru animalele de ferma
Stoc epuizat
Model: GV00008
În cadrul operațiilor chirurgicale pentru animalele de fermă, un instrument esențial este acul de sutură, recomandat, de exemplu, pentru remedierea deplasării cheagului. Cu o lungime standard de 13 centimetri, acest ac asigură manipulare ușoară și precisă datorită calităților sale durabile de oțel i..
Model: GV00004
Acul de sutură Deschamps este proiectat pentru ghidarea suturilor în zone dificil accesibile sau în țesuturi profunde, cum ar fi mușchii. Cu un unghi și o curbura de vârf specifice, este folosit în intervențiile chirurgicale pentru introducerea ligaturilor laterale. Vârful poate fi ascuțit sau bont,..
Model: GV00127
Banda de sutură vulvară Buhner se distinge ca o opțiune mai sigură și mai puțin periculoasă în comparație cu acele de siguranță tradiționale. Fiecare bandă este prezentată pe un tambur și ambalată cu grijă într-o pungă de polietilenă, însoțită de instrucțiuni detaliate pentru utilizare. Această solu..
Cateter Furstenberg Cateter Furstenberg
Cerere ridicata Gratuit
Producator: Noorvet Model: GAM009
Cateterul specializat pentru tratamentul ugerelor, cunoscut sub denumirea de tip Furstenberg, este prevăzut cu un inel pentru a asigura o utilizare eficientă și confortabilă. Acest cateter reprezintă o soluție dedicată pentru îngrijirea adecvată a ugerelor, contribuind la eficacitatea tratamentelor ..
Producator: Kerbl Model: GV02017
Cleștii specializați sunt proiectați pentru aplicarea cu rezistență sporită a inelelor nazale din sarma la porci. Acești clești oferă o soluție eficientă și robustă pentru procedurile de aplicare a inelelor, asigurând o manipulare ușoară și sigură în contextul îngrijirii animalelor. Caracteristici:..
Emasculator tip Burdizzo Emasculator tip Burdizzo
Gratuit
Model: PENSA-BURDIZZO
Pensa de castrare tip Burdizzo este un instrument veterinar utilizat pentru castrarea animalelor de fermă, în special berbeci/tauri. Acest dispozitiv funcționează prin comprimarea și strângerea canalelor deferente, care sunt responsabile pentru transportul materialului seminal. Prin utilizarea pense..
Producator: Welmed Model: GV00478
Emasculatorul tip Reimers este un instrument veterinar specializat folosit pentru castrarea masculilor. Acest dispozitiv realizează castrarea prin strangulare și secționare a canalelor deferente, întrerupând astfel fluxul sanguin către testicule. Procedura are ca rezultat sterilizarea animalului. ..
Emasculator tip Serra
Stoc epuizat
Producator: Welmed Model: GV00476
Instrumentar: animale mariEmasculator: SerraDimensiuni: 35,0 cm.Instrumentar: inox Japonia..
Producator: Kerbl Model: GV00688
Inelul nazal pentru suine, având un diametru de 30 mm, se evidențiază prin sistemul său de prindere inovator, bazat pe o baionetă sigură și eficientă. Acest inel, realizat din material galvanizat, nu numai că oferă o soluție durabilă, ci și asigură o rezistență crescută la factorii de mediu. Proiect..
Set abomasum Grymer - Sterner
Stoc epuizat
Model: GV01270
Set abomasum Grymer - Sterner, pentru operaţiile de remediere a deplasării cheagului...
Trocar Trocar
Gratuit
Model: GAM062
Trocarul din metal placat cu crom este un instrument medical utilizat în domeniul veterinar pentru a efectua puncții sau intervenții chirurgicale. 12.5 cm sau 15 cm este lungimea trocarului fără a masura  mânerul Caracteristici: Material din metal placat ..
Afişare 1 - 18 din 18 (1 pagini)
 Black Friday Omegavet