Menu
Your Cart

MAGAZIN DESTINAT MEDICILOR VETERINARI ȘI CABINETELOR VETERINARE AUTORIZATE

Suplimente nutritive

Suplimente nutritive


Model: GV00088
Tablete divizabile pentru susţinerea sistemului locomotor. Supliment nutritiv pentru câini şi pisiciConstituenţi analitici: Proteina bruta 37,8 %, cenușă bruta 14,0 %, grăsime bruta 10,0 %, celuloză brută 0,5%.Aditivi: Oligo-elemente: mangan chelatat cu aminoacizi, hidratat, Mn (E5) 2400 m..
APLAZYL * 300 CP
Stoc epuizat
Model: GV00089
Tablete divizabile pentru susţinerea sistemului locomotor Supliment nutritiv pentru câini şi pisiciConstituenţi analitici:  Proteina bruta 37,8 %, cenușă bruta 14,0 %, grăsime bruta 10,0 %, celuloză brută 0,5%.  Aditivi: Oligo-elemente: mangan chelatat cu aminoacizi, hidratat, Mn (E5..
Model: GV00090
Tablete divizabile pentru susţinerea sistemului locomotor Supliment nutritiv pentru câini şi pisiciConstituenţi analitici: Proteina bruta 37,8 %, cenușă bruta 14,0 %, grăsime bruta 10,0 %, celuloză brută 0,5%.Aditivi: Oligo-elemente: mangan chelatat cu aminoacizi, hidratat, Mn (E5) 2400 mg/kg...
Producator: Vet Expert Model: GV02095
ArthroVet Complex Twist Off HA Small Breed&Cats este un produs indicat pisicilor si cainilor de talie mica pentru a sprijini functionarea normala a cartilajelor si articulatiilor. Recomandat atat animalelor in crestere, cat si celor in varsta.Specii tinta: caini, pisiciMod de administrar..
BIOPET SYMBIOFLORA
Gratuit Stoc epuizat
Model: BIO-PET
Synbioflora Hrana complementara cu probiotice si prebioticeSynbioflora este o hrana complementara ce contine un complex de prebiotice si bacterii probiotice dezvoltate special pentru pisici si caini pentru a ajuta la mentinerea unui tract digestiv echilibrat. Contine o sursa de microorganisme v..
CAL-VIT * 60CP
Stoc epuizat
Producator: Chemical Iberica Model: OV6
Calciu pentru caini si pisici Cal-Vit, 60 compr  Caracteristici: Indispensabil in dezvoltarea cateilor;Fortifica cartilajele si imbunatateste flexibilitatea tendoanelor;Supliment alimentar si in cazul femelelor care au pui. Constituenti analitici: Calciu - 17.5%; Fosfor - 15..
Producator: Chemical Iberica Model: OV9
Ch Hepato Chem Pro 100-25 - Supliment alimentar pentru caini - 60 cpr.Caracteristici:Are efect detoxifiant, sustine regenerarea rapida a ficatului, fara efecte secundare. Poate fi utilizat in tratarea afectiunilor hepatice cronice fara a avea efecte nedorite prin administrarea de lunga durat..
Producator: Chemical Iberica Model: OV10
CH Hepato Chem Pro 200/50 - Supliment alimentar pentru caini - 30 cpr.Caracteristici: - Are efect detoxifiant, sustine regenerarea rapida a ficatului, fara efecte secundare.- Poate fi utilizat in tratarea afectiunilor hepatice cronice fara a avea efecte nedorite prin administrarea de lunga ..
CH HEPATO CHEM PRO 400/100 * 30 CP
Stoc epuizat
Producator: Chemical Iberica Model: OV11
CH HEPATO CHEM PRO 400/100 - Supliment alimentar pentru caini - 30 cpr.Caracteristici :- Are efect detoxifiant, sustine regenerarea rapida a ficatului, fara efecte secundare.- Poate fi utilizat in tratarea afectiunilor hepatice cronice fara a avea efecte nedorite prin administrarea de lunga dura..
CH HEPATO CHEM PRO CAT PASTA * 30ML
Stoc epuizat
Producator: Chemical Iberica Model: OV12
Hepato Chem Pro Cat - supliment alimentar pentru pisici - 30 mlCompozitie/litru: cynara, boldo, ortosifon, s-adenozil-metionina 80 gr, sorbitol 7%.Caracteristici: are efect detoxifiant, sustine regenerare rapida a ficatului, fara efecte secundare. Poate fi utilizat in tratarea afectiunilor h..
Producator: Chemical Iberica Model: GV01384
Descriere:Supliment alimentar pentru caini;Specii Țintă:Caini;Prezentare:Cutie cu 100 de tablete;Mod de administrare:Orala;Dozaj:Caini pana la 25 kg greutate: - 1 tableta pe zi;Caini peste 25 kg greutate: - 2 tablete pe zi;Indicatii:Produs eleborat prin luarea in considerare a nevoilor specifice a r..
CH IG-YNMUNE CAINE ( TALIE MARE SI MEDIE ) * 30TB
Stoc epuizat
Producator: Chemical Iberica Model: OV14
DescriereStimulator pentru sistemul imunitar slăbitHrană complementară pentru câini și pisici imunocompromise care întărește mucoasa intestinală. Contribuie la întărirea sistemului imunitar pentru un răspuns mai bun al sistemului imunitar înnăscut și adaptativAditivi per tabletăVitamin..
CH IG-YNMUNE CAINE SI PISICA ( TALIE MICA ) * 60TB
Stoc epuizat
Producator: Chemical Iberica Model: OV15
Proprietati: - supliment nutritiv sub forma de pasta care ajuta la intarirea sistemului imunitar la caini si pisici; - întărește mucoasa intestinală.Mod de administrare: Se administreaza oral. Caini si pisici 2.5-3 kg: 1 tableta pe zi Compozitie: -Fosfat dicalcic 20%, -Nucleotide din drojdie 13%,-..
Producator: Chemical Iberica Model: OV13
Pasta orala pentru intarirea sistemului imunitar Ig-Ynmune, 30 ml, - supliment nutritiv sub forma de pasta care ajuta la intarirea sistemului imunitar la caini si pisici; - întărește mucoasa intestinală.Mod de administrare: Se administreaza oral. Caini si pisici cu greutate sub 10 kg: 2 ml pe..
CH PANCREAZIM * 60CP
Stoc epuizat
Producator: Chemical Iberica Model: OV8
Pancreazim – supliment alimentar pentru caini si pisiciPancreazim este un amestec de enzime vegetale, care ajuta procesele digestive de la inceput, aceste enzime nefiind afectate de acizii gastrici.Indicatii:- ajuta la buna asimilare a alimentelor- benefic pentru animalele care sufer..
Producator: Chemical Iberica Model: GV02176
Super Biotin B - Supliment pentru piele si blana - 60 comprIndicatii: Datorita concentratiei ridicate de biotina este recomandat in cazul firele subtiate si care se rup (Leishmaniansis), lipsa stralucirii sau caderea blanii.Compozitie:- Biotina - 13mg;- Vitamina B1 - 100 mcg;- Vitamina B2..
CH VIGOR CHEM PRO * 30CPR
Stoc epuizat
Producator: Chemical Iberica Model: GV02153
Ch Vigor Chem Pro – supliment pentru stimularea apetitului Indicatii:   Stimuleaza apetitul si corecteaza lipsa dietei alimentare, deoarece este un supliment de vitamine si minerale Ajuta animalele sa se refaca, dupa perioade de spitalizare. Este, de asemenea, util pentru anemie..
Producator: Mervue Model: OV7
Diagel 10 mg este un supliment alimentar concentrat, dezvoltat pentru tratarea cainilor si pisicilor cu tulburari digestive, cum ar fi diareea sau constipatia.Indicatii: - Completeaza vitaminele si mineralele, carbohidratii digerabili si fibrele. - Poate fi administrat in perioadele de diaree s..
Producator: Zoetis Model: GV00468
DUPHALYTE 500 ML Soluţie injectabilă, pentru cabaline, bovine, suine, câini şi pisici. COMPOZITIA CANTITATIVA SI CALITATIVA 1 ml contine : Substanţe active: Vitamina B1 (Tiamină HCL) 0,10 mg Vitamina B2 (ca riboflavinaă sodiu fosfat) 0,04 mg Vitamina B6 ( Piridoxină HCL) 0.10 mg Vitamin..
Producator: Stangest Model: GV01943
Supliment alimentar complementar pe baza de enzime vegetale, ce permite o asimilare mai buna a alimentelor favorizand astfel biodisponibilitatea.Indicat in mod special in cazurile de pancreatita exocrina sau de simptome de malabsorbtie. Enzimele au un rol primordial in mentinerea sanatatii si a ..
EPILEASE 1000MG * 60 CPS
Stoc epuizat
Producator: VetPlus Model: GV02135
Epilease 1000 mg 60 Capsule – este un supliment alimentar folosit pentru tratarea pe termen lung a epilepsiei.În ultimii anii utilizarea bromurii de potasiu pentru tratamentul Epilepsiei, a câștigat aprobarea medicilor veterinari. Este în mod particular benefic pentru câini care prezintă un răsp..
Producator: GameDog Model: OV492
Game Dog AniFlexi Fit V2 INDICAȚII: Sprijină dezvoltarea corectă a sistemului musculo-scheletic;Acționează profilactic: protejează articulațiile, ligamentele și oasele de leziuni;Accelerează vindecarea leziunilor țesuturilor dure și moi;Sustine și regenerează articulațiile solicitate;Susține forma..
Producator: GameDog Model: OV484
INDICAȚII TERAPEUTICE:Suport în tratamentul displaziei articulare;Incetineste procesele degenerative de la nivelul articulatiilor si coloanei vertebrale (spondiloza);Îmbunătățește mobilitatea și flexibilitatea articulațiilor;Adjuvant in cazul puilor de caine cu anomalii de dezvoltare a cartilajului ..
Game Dog AniFlexi+ V2 - 150g
Gratuit
Producator: GameDog Model: OV491
INDICAȚII: Suport în tratamentul displaziei articulare;Inhiba progresul proceselor degenerative la nivelul articulatiilor si coloanei vertebrale (spondiloza);Îmbunătățește mobilitatea și flexibilitatea articulațiilor;Adjuvant in cazul puilor de caine cu anomalii de dezvoltare a cartilajului articul..
Producator: GameDog Model: OV495
INDICAȚII:Imbunatateste starea blanii si a pielii;Previne caderea excesiva a parului si accelereaza cresterea acestuia;Întărește ghearele, previne delaminarea acestora;Adjuvant terapia bolilor de piele și alergiilor;Oferă nutrienții responsabili pentru structura firului de păr;Hair&Skin este un ..
Producator: GameDog Model: OV493
INDICAȚII: Mareste viteza de dresaj a câinilor de sport;Favorabil pentru dezvoltarea mușchilor și a forței musculare;Minimizează deteriorarea musculară după antrenamentele intense;Sustine recuperarea după antrenament;Accelerează recuperarea după leziuni musculare;Incetineste progresul atrofiei muscu..
Producator: GameDog Model: OV494
INDICAȚII:Profilaxia prostatei la masculii adulți;Suport in tratamentul hiperplaziei de prostată;Reducerea simptomelor asociate hiperplaziei benigne de prostată;Exercita un efect benefic asupra funcționării sistemului urinar;Prostate Protect este un produs pentru câini care susține buna funcționare ..
Producator: Stangest Model: GV02094
HISTAMIN CONTROL Furaj complementar pentru câini şi pisici, 60 TABLETE Formulă pe bază de substanţe naturale cu proprietăţi nutriţionale ce pot fi utilizate de către organism în combaterea histaminei. Alternativa sau coadjuvantul în tratamentul cu corticosteroizi. Regularizează sistemul imunitar pr..
Producator: Pharmadiet Model: GV00694
IRC VET GEL 50 ML – este un supliment nutritional pentru caini si pisici, indicat in insuficienta renala cronica la caini si pisici.Adjuvant impotriva insuficientei renale cronice la caini si pisici..Incapacitatea rinichilor de a functiona normal, se poate croniciza, ceea ce determina o pi..
Producator: Pharmadiet Model: GV01353
IRC-VET 60 tableteSupliment nutriţional pentru câini şi pisici.Insuficienţă renală cronică la câini şi pisiciCitoprotector renalChelatant enteric al fosforuluiIncapacitatea rinichilor de a funcţiona normal, se poate croniciza, ceea ce determină o pierdere prelungită a ţesutului renal funcţional,..
K-9 COMPLETE
Gratuit
Producator: Pet Naturals Model: 1864
K-9 COMPLETE MOTION-este un supliment cu mare eficienţă destinat protecţiei articulaţiilor, conţinand sulfat de condroitină, glucozamină, metilsulfonilmetan, antioxidanţi, aminoacizi şi minerale Intr-o formulă nutritivă completă pentru intreţinerea articulaţiilor şi ca suport energetic.-ofer..
Producator: Pet Naturals Model: GV00678
K9 PET NATURALS IMMUNE SUPPORTSupliment nutritiv pentru câini şi pisici 57mlPet Naturals K9 Immune Support este un supliment nutriţional pentru susţinerea sistemului imunitar şi cardiovascular cu efect tonifiant energizant şi hepatoprotector. Ingrediente active per ml: - N N-Dimethilglycine (DM..
KONAFORCE PASTA (VITAMINA K3) * 15ML
Stoc epuizat
Producator: Chanelle Pharma Model: GV02178
Compozitie:Vitamina K1 (fitomenadiona)Indicatii de utilizare: Se recomanda utilizarea vitaminei K in intoxicatii cu raticide, in tratamente prelungite cu antibiotice, anticonvulsive, sulfamide si AINS, substante care pot scadea nivelul vitaminei K.Mod de utilizare: Administrare orala: - 1 ml..
Producator: Vet Expert Model: GV01964
Supliment alimentar care poate sprijini functionarea optima a sistemului nervos la caini si pisici.  Mod de utilizare: 1 capsula pentru fiecare 10 kg greutate corporala. Capsula poate fi administrata intreaga, continutul poate fi amestecat cu hrana sau aplicat direct in gura animalului. Doz..
Producator: Stangest Model: OV4
Neurovet, 60 comprimateNEUROVET - supliment nutritional ce este indicat pentru tratamentul adjuvant al neuropatiilor cum sunt polineuropatii de diverse etiologii.Indicatii: Aport de antioxidanti si nutrienti specifici pentru animale cu afectiuni neurologice.Contine aminoacizi esent..
Producator: Nutravet Model: OV3
Nutramind a fost dezvoltat de veterinari pentru a oferi un sprijin nutrițional de înaltă rezistență pentru funcționarea sănătoasă a creierului la câini și pisici. Include nutrienții cheie pentru susținerea funcției cognitive la animalele de companie îmbătrânite, în timp ce beneficiază animalele mai ..
Afişare 1 - 36 din 76 (3 pagini)
 Black Friday Omegavet