Menu
Your Cart

MAGAZIN DESTINAT MEDICILOR VETERINARI ȘI CABINETELOR VETERINARE AUTORIZATE

Ceva

CARDALIS CARDALIS
Gratuit
Producator: Ceva Model: 3665
Cardalis  comprimate pentru caini Categorie: Produs cardio-vascular. Substanta activa: Benazepril hidrocloric 5 mg, spironolactona 40 mg.Specii tinta: Caini.Indicatii: Tratarea insuficientei cardiace congestive cauzata de degenerescenta valvulara la caini.Contraindicatii:N..
Producator: Ceva Model: GV00274
Cestal Cat este un antihelmintic cu spectru larg pentru tratarea si controlul tuturor cestodelor comune si infectiilor date de nematode la pisici si puii de pisica. INDICATII: Cestal Cat este recomandat pentru tratamentul si controlul tuturor teniilor comune si infestarea cu viermi rotunzi l..
Cestal Plus CHEW X 8 TB Cestal Plus CHEW X 8 TB
Cerere ridicata
Producator: Ceva Model: GV00275
INDICAŢII Cestal Plus Flavour este recomandat la câini pentru tratamentul infestării cu viermi laţi (cestode) si viermii cilindrici (nematode), inclusiv: * ascarizi: Toxocara canis, Toxascaris leonina(forme adulte şi forme imature); * strongili: Ancylostoma tubaeforme, Uncinaria stenocepha..
DOUXO PYO FL X 200ML
Stoc epuizat
Producator: Ceva Model: GV00456
Douxo Pyo sunt produse cu efect antibacterian și anticiuperci. Curăță extern pielea, menține echilibrul microflorei pielii și protejează ecosistemul barierei pielii. Calmează și hidratează în același timp. Acest produs este fabricat pentru suplimentarea tratamentului diferitelor boli de piel..
EFEX - MARBOFLOXACINA 40MG
Stoc epuizat
Producator: Ceva Model: GV01556
Folie Efex 40 mg, antibiotic, 15X 8 comprimateCategorie: Antibiotice.Producator: CEVA SANTE ANIMALE.Substanta activa: marbofloxacina 40 mg.Specii tinta: caini.Indicatiiinfectii ale pielii si ale tesuturilor moi (pioderma pliurilor cutanate, impetigo, foliculita, furunculoza, ..
Producator: Ceva Model: GV00628
Galastop - 24mlIndicatii: Tratamentul gestatiei false la catele, suprimarea lactatiei la catele si suprimarea lactatiei la pisici.Contraindicatii:·         A nu se folosi la catelele si pisicile aflate intr-un stadiu avansat al gestatiei, de..
Producator: Ceva Model: GV00629
Indicatii: Tratamentul gestatiei false la catele, suprimarea lactatiei la catele si suprimarea lactatiei la pisici.Contraindicatii:·         A nu se folosi la catelele si pisicile aflate intr-un stadiu avansat al gestatiei, deoarece cabergolina provoaca a..
NEOSTOMOSAN 5ML
Cerere ridicata
Producator: Ceva Model: GV00838
Specii tinta: Cabaline a caror carne nu este destinata consumului uman, caini si pisici.INDICATII: La cabalinele a caror carne nu este destinata consumului uman, in prevenirea si combaterea scabiei, a paduchilor, capuselor si in eliminarea mustelor.La caini si pisici in prevenirea si trata..
Afişare 1 - 8 din 8 (1 pagini)
 Black Friday Omegavet