Menu
Your Cart

MAGAZIN DESTINAT MEDICILOR VETERINARI ȘI CABINETELOR VETERINARE AUTORIZATE

Parfumuri

Parfumuri

  

Producator: Burbur Model: OV86
BURBUR PARFUM NO4 100ML    Parfum special creat pentru caini si pisici cu aroma de caramel, fructul pasiunii și lemn dulce.  Mod de aplicare: aplicați pe blana uscata de la o distanta de  20 cm cate 3-4 pulverizari decendent spre coada, a se evita ..
Producator: Burbur Model: OV87
BURBUR PARFUM NO5 100MLParfum special creat pentru caini si pisici, o fuziune de piper, ienupăr și chihlimbar uscat. Mod de aplicare: aplicați pe blana uscata de la o distanta de  20 cm cate 3-4 pulverizari decendent spre coada, a se evita zonele sensibile precum och..
Producator: Burbur Model: OV88
BURBUR PARFUM NO7 100MLParfum special creat pentru caini si pisici, o fuziune de arome provenite de la florile de violete, mandarine si lemn dulce.Mod de aplicare: aplicați pe blana uscata de la o distanta de  20 cm cate 3-4 pulverizari decendent spre coada, a se evita zonele ..
Burbur Pro parfum No4 500ML
Stoc epuizat
Producator: Burbur Pro Model: OV90
Parfum special creat pentru caini si pisici cu aroma de caramel, fructul pasiunii și lemn dulce.  Mod de aplicare: aplicați pe blana uscata de la o distanta de  20 cm cate 3-4 pulverizari decendent spre coada, a se evita zonele sensibile precum ochii si nasul animalului prec..
Producator: Burbur Pro Model: OV91
Parfum special creat pentru caini si pisici, o fuziune de piper, ienupăr și chihlimbar uscat.Mod de aplicare: aplicați pe blana uscata de la o distanta de  20 cm cate 3-4 pulverizari decendent spre coada, a se evita zonele sensibile precum ochii si nasul animalului precum si rani dech..
Producator: Burbur Pro Model: OV92
Parfum special creat pentru caini si pisici, o fuziune de arome provenite de la florile de violete, mandarine si lemn dulce.Mod de aplicare: aplicați pe blana uscata de la o distanta de  20 cm cate 3-4 pulverizari decendent spre coada, a se evita zonele sensibile precum ochii si nasul..
Afişare 1 - 6 din 6 (1 pagini)
 Black Friday Omegavet