Menu
Your Cart

MAGAZIN DESTINAT MEDICILOR VETERINARI ȘI CABINETELOR VETERINARE AUTORIZATE

Prima

Producator: Prima Model: GV00440
Capsator cu design ergonomic, de unică folosinţă, pentru aplicarea agrafelor de sutură a rănilor.Conţine 35 de agrafe din oţel inoxidabil...
Combinezon PPSB alb cu gluga
Cerere ridicata
Compresa tifon cub
Cerere ridicata
Producator: Prima Model: GV01719
Covorasele absorbante sunt produsul pe care orice proprietar de animale de companie trebuie sa il aiba în casa. Utilizarea cea mai importantă a covoraselor este pentru educarea catelusilor, pentru as face nevoile intr-un singur loc. Materialul din care este confectionat covorasul treb..
Producator: Prima Model: GV01558
Covorasele absorbante sunt produsul pe care orice proprietar de animale de companie trebuie sa il aiba în casa. Utilizarea cea mai importantă a covoraselor este pentru educarea catelusilor, pentru as face nevoile intr-un singur loc. Materialul din care este confectionat covorasul trebuie sa faca p..
Producator: Prima Model: GV00446
Acesta combina manere din plastic cu varf metalic, pentru un confort de utilizare sporit. Rapid, eficient, indepartand capsele fara durere, avand in acelasi timp un design ergonomic. De unica folosinta...
Fasa gipsata Fasa gipsata
Gratuit
Producator: Prima Model: 2092
Dimensiuni:10 cm x 3 m15 cm x 3 m20 cm x 3 m Fasa gipsata din tesatura de tifon, impregnata cu gips natural de calitate superioara. Se remarca prin proprietati excelente de modelare, intarire rapida si stabilitate ridicata...
Fasa tifon 100% bumbac, nesterila
Cerere ridicata Gratuit
Producator: Prima Model: GV00634
Garou elastic uşor de aplicat, poate fi operat cu o singură mână, dispozitiv de deschidere rapidă...
Gel ecografic Gel ecografic
Gratuit
Producator: Prima Model: GDI004
Gel ecografic, culoare albastră, neiritant, solubil.Bidon de 5 litri include şi un recipient din plastic...
Halat bloc operator
Gratuit
Producator: Prima Model: Hal021
Halat bloc operator sterilUtilizat de catre medici, asigura conditiile de realizare a interventiilor chirurgicale fara riscuri. Este impermeabil la lichid: contine bariera de protectie pentru a preveni contaminarea cu sange si lichid. Este rezistent la abraziune si fara scame: reduce riscul de con..
Lame microscop
Cerere ridicata Gratuit
Producator: Prima Model: GL0003
Lame Microscop, colturi finisate 45°, cap mat, 26 x 76 x 1.2mm, 50 buc: lame pentru microscop destinate utilizarii in laboratoare medicale, servind ca suport pentru aplicarea preparatului microscopic. Sunt fabricate din sticla subtire borosilicata, cu colturi finisate in unghi de 45°, prevazute cu c..
Producator: Prima Model: GV01498
Lamele acoperire Ambalare: 1 cutii x 1 00 bucati/set..
Microperfuzoare
Cerere ridicata Gratuit
Producator: Prima Model: ACMICRO
Microperfuzoare de unica folosinta, pentru administrarea solutiilor perfuzabile..
Recipient Coprocultura cu capac si filet
Cerere ridicata
Producator: Prima Model: GV01010
Coprocultura este o metoda de lucru utilizata in laboratoarele de microbiologie clinica in scopul cultivarii si identificarii agentilor patogeni existenti in intestin. Pentru recoltare se folosesc coprocultoare din material plastic de unica intrebuintare. Acest produs este de unica folosin..
Recipient Urocultor Steril
Cerere ridicata
Producator: Prima Model: GV01011
Urocultorul trebuie obtinut obligatoriu (pentru a garanta calitatea analizei) de la laborator. Acest produs este de unica folosinta! Distrugeti dupa folosire! Recipient urocultor, steril, Ambalat individual...
TUB DE EXTENSIE, PRELUNGITOR PERFUZIE-SUBTIRE TUB DE EXTENSIE, PRELUNGITOR PERFUZIE-SUBTIRE
Cerere ridicata
Producator: Prima Model: GV01273
Tub setril, non-toxic, non-pirogenicUnica folosintaA nu se utiliza daca pachetul este desfacut sau deterioratA nu se depozita la temperaturi extreme150 cm lungimie; 1,2 mm diametru..
Varfuri de pipeta
Gratuit
Producator: Prima Model: GL0009
Vârfuri pentru pipete, diferite mărimi, la pungi de 1000 de bucăţi...
Afişare 1 - 19 din 19 (1 pagini)
 Black Friday Omegavet