Menu
Your Cart

MAGAZIN DESTINAT MEDICILOR VETERINARI ȘI CABINETELOR VETERINARE AUTORIZATE

Intretinere

Intretinere
Model: OV112
WAHL spray de curățare pentru setul de tuns 250 ml * Păstrează toate seturile de tundere curate· * Protejează împotriva coroziunii pentru o durată de viață lungă a setului de tundereAplicare : * Pur și simplu pulverizați spray-ul de curățare direct pe setul de tundere în timp ce m..
Producator: AESCULAP - B|BRAUN Model: GV01158
Caracteristici-Spray de racire foarte eficient, care raceşte instantaneu si curata lama de taiere Imbunatateste rezultatul tunderii si pastreaza lamele ascutite pentru mai mult timp Indeparteaza resturile de par si de blana, precum si murdariaMod de utilizare: Pulveriza..
Producator: Kerbl Model: GV01161
Spray all-in-one pentru răcirea, ungerea şi curăţarea cuţitelor aparatelor de tuns. îmbunătăţeşte rezultatele cuţitelor şi păstrează lamele ascuţite pentru mai mult timp elimină părul, blana sau reziduuri nedorite de pe cuţite ajută la prevenirea dezvoltării bacteriilor şi ciuper..
SPRAY RACIRE KRUUSE 400ML
Stoc epuizat
Model: GV01159
Produsul SPRAY RACIRE KRUUSE 400ML este un spray special pentru racirea, dezinfectarea si ungerea lamelor de tuns.Se pot folosi pentru orice tip de lama de tuns...
Producator: Wahl Model: GV01160
Wahl Blade Ice Spray este un produs profesional eficient care asigură răcire instantanee, ungere și curățare pentru cuțitele mașinilor de tuns. De asemenea, acest produs împiedică apariția coroziunii și prin reducerea fricțiunii și a căldurii, diminuează uzura cuțitelor.Răcire instantanee Previne a..
Model: OV196
Cei de la ANDIS nu exceleaza doar pe partea electronica, oferind o alternativa foarte buna a uleiului pentru ungerea masinilor de tuns.Formula sa este este special creata pentru intretinerea corespunzatoare a masinilor de tuns si contur.Beneficii:  Ajuta la lubrifierea cutitelor Reduc..
Model: OV61
Ulei lame de tuns, WahlUlei special pentru ingrijirea si curatarea cutitelor masinii de tuns. Formula sa este special creeata pentru intretinerea corespunzatoare a masinilor de tuns si de contur. Ajuta la lubrifierea cutitelor si reduce forjarea motorasului, prelungindu-i durata de viata...
ULEI MASINA TUNS (MARCA WAHL) 118ML
Stoc epuizat
Producator: Moser Model: GV01306
Uleiul pentru mașina de tuns Wahl are la baza formula special concepută pentru intretinerea corespunzatoare a masinilor de tuns si de contur. Ajuta la lubrifierea cutitelor si reduce degradarea motorasului, prelungindu-i durata de viata...
Producator: AESCULAP - B|BRAUN Model: GV01304
Folosit cu regularitate uleiul Aesculap, mareste perioada de functionare a lamelor de tuns. Mod de prezentare: flacon 90 ml..
Afişare 1 - 10 din 10 (1 pagini)
 Black Friday Omegavet