Menu
Your Cart

MAGAZIN DESTINAT MEDICILOR VETERINARI ȘI CABINETELOR VETERINARE AUTORIZATE

Antiparazitare externe

Antiparazitare externe
ADTAB TABLETA MASTICABILA PENTRU CAINI
Nou Gratuit Stoc epuizat
Producator: Elanco Model: ADTAB
Cum funcționează AdTab pentru câini? Cercetările extinse arată că ingredientul activ din AdTab este bine tolerat de câini și este foarte eficient atunci când este utilizat conform instrucțiunilor. Ingredientul activ este lotilanerul, care provoacă o stimulare excesivă a terminațiilor nervoase ale p..
ADTAB TABLETA MASTICABILA PENTRU PISICI
Nou Gratuit
Producator: Elanco Model: ADTABP
Cum funcționează AdTab pentru pisici? Cercetările extinse au arătat că AdTab este bine tolerată de pisici și foarte eficientă atunci când este utilizată în doza prescrisă în instrucțiunile de utilizare. Ingredientul activ din AdTab este lotilanerul, care determină stimularea excesivă a terminațiilo..
Advantage Advantage
Gratuit
Producator: Bayer Model: 3635
Denumire comerciala: Advantage 40mg/80mg Pisica si Iepure - este o pipeta antiparazitara care se foloseste pentru tratamentul si prevenirea infestatiilor cu purici (Ctenocephalides sp). Compozitie chimica:40 mg Imidacloprid tubul de 0.4 ml80 mg Imidacloprid tubul de 0.4 mlhidroxitolven butilat : 0...
Advantix Advantix
Gratuit
Producator: Bayer Model: 3043
Solutie deparazitara pentru caini Spot-On Advantix, 1 pipeta Proprietati: pentru tratamentul şi prevenirea infestării cu purici (Ctenocephalides canis, Ctenocephalides felis); purici de pe câine sunt omorâţi după o zi de la tratament;produsul poate fi utilizat ca parte a strategie de tratament împo..
Advocate Cat Advocate Cat
Gratuit
Producator: Bayer Model: 4574
Pipeta Advocate poate fi folosita ca tratament pentru tratarea si prevenirea infestatiei cu purici (Ctenocephalides felis), tratarea raiei auriculare (Otodectes cynotis), prevenirea dirofilariozei cardiace (larve L3 si L4 de Dirofilaria immitis) si tratarea infestatiilor cu nematode gastrointestinal..
Advocate Dog Advocate Dog
Gratuit
Producator: Bayer Model: 4319
Advocate pentru caini este un produs antiparazitar de uz extern ce contine imidacloprid, si este foarte eficient in tratarea infestatiilor cu purici, pentru o perioada de o luna dupa o singura administrare. Pipeta Advocate poate fi folosita ca tratament impotriva alergiilor provocate de infestatia ..
Antipoux Van Forte 75G
Stoc epuizat
Model: GV00082
INDICAŢIIProdusul ANTIPOUX-VAN FORTE are acţiune antiparazitară împotriva speciilor de purici (Ctenocephalides spp.) şi cǎpuşe (Ixodes spp., Rhipicephalus spp., Dermacentor spp.) care parazitează câinii şi pisicile.Câinii şi pisicile se pudrează uşor în special în regiunea gâtului.Pentru a s..
Ataxxa
Gratuit
Producator: KRKA Model: ATAXXA
Descrierea produsului:Substante active: Imidacloprid, PermetrinaSpecii tinta: CainiIndicatii:Tratamentul și prevenirea infestării cu purici (Ctenocephalides felis) Activitate acaricidă persistentă împotriva infestațiilor cu căpuse (R.sanguineaus, I.ricinus, D.reticulatus)Eficient ..
BRAVECTO
Cerere ridicata Gratuit
Producator: MSD Model: Bravecto-PC
Indicații: Pentru tratamentul infestațiilor cu căpușe și purici la câini. Acest produs medicinal veterinar este un insecticid sistemic și acaricid care oferă: - activitatea de ucidere imediată și persistentă pentru purici (Ctenocephalides felis) timp de 12 săptămâni, - activitatea de ucider..
BRAVECTO PLUS SPOT-ON CAT
Gratuit
Producator: MSD Model: 6667
Bravecto Plus solutie spot-on pentru pisici  Categorie: Antiparazitare.Producator: MSD Compozitie: Fluralaner 250 mg, Moxidectin 12,5 mg.Specii tinta: pisici.Indicatii:infestari parazitare mixte cu capuse sau purici si acarieni auriculari, nematode gastrointestinale sau viermi..
BRAVECTO SPOT ON DOG
Gratuit
Producator: MSD Model: GV001712S
DENUMIREA PRODUSULUI MEDICINAL VETERINAR Bravecto 112.5 mg solutie spot-on pentru caini foarte mici (2-4.5 kg) Bravecto 250 mg solutie spot-on pentru caini mici (>4.5 – 10 kg) Bravecto 500 mg solutie spot-on pentru caini de talie medie (>10 - 20 kg) Bravecto 1000 mg solutie spot-on pentru cai..
BRAVECTO SPOT-ON CAT
Gratuit
Producator: MSD Model: GV0017122
DENUMIREA PRODUSULUI: BRAVECTO SPOT ON CAT Bravecto  solutie spot-on pentru pisici SUBSTANŢE ACTIVE ŞI ALTE INGREDIENTE: Fiecare ml contine 280 fluralaner. INDICAŢII: Pentru tratamentul infestatiilor cu căpuşe şi purici la pisici. Acest produs medicinal veterinar este un insecticid şi acaric..
CREDELIO CAINE
Gratuit
Producator: Elanco Model: Credelio-PC
Pentru tratamentul infestării cu purici și căpușe la câini si pisici Produsul medicinal veterinar are activitate de eliminare imediată și persistentă până la o lună a puricilor (Ctenocephalides felis și C. canis) și a căpușelor (Rhipicephalus sanguineus, Ixodes ricinus, I. hexagonu..
CREDELIO PISICA
Gratuit
Producator: Elanco Model: GV00348-1
Produsul medicinal veterinar are activitate de eliminare imediată și persistentă până la o lună împotriva puricilor (Ctenocephalides felis și C. canis) și a căpușelor (Ixodes ricinus).Puricii și căpușele trebuie să se fixeze de gazdă și să înceapă să se hrănească, pentru a se expune la substanța..
Credelio PLUS
Gratuit
Producator: Elanco Model: CREDELIO-PLUS
Pentru tratamentul infestării cu purici și căpușe la câini si pisici Produsul medicinal veterinar are activitate de eliminare imediată și persistentă până la o lună a puricilor (Ctenocephalides felis și C. canis) și a căpușelor (Rhipicephalus sanguineus, Ixodes ricinus, I. hexagonus și..
Cyper Vet
Gratuit Stoc epuizat
Producator: Institutul Pasteur Model: 2861
Actiune Produsul contine ca substanta activa cypermetrina, un piretroid de sinteza; actioneaza asupra ectoparazitilor, atat prin contact, cat si prin ingestie. Concentratiile mici ale solutiei de lucru si toxicitatea redusa a cypermetrinei pentru operator, animal si mediu fac din Cyper-Vet ..
Endectocid 10ML
Stoc epuizat
Producator: ROMVAC Model: GV00479
DENUMIREA PRODUSULUI MEDICINAL VETERINAR ENDECTOCID Soluţie POUR –ON 10 ml.Compoziţie Substanţă activă: Ivermectină 5 mg/1 ml. Excipienţi (glicerol formal, propilen glicol) ad. 1 mlAcţiune farmacologică Ivermectina este un antibiotic din clasa lactonelor macrociclice, care se obţ..
Foresto Foresto
Gratuit
Producator: Bayer Model: 4141
Protectie timp de pana la 8 luni impotriva parazitilor externi - capuse si purici la caine.Substanta activa:Imidacloprid, FlumetrinZgarda Foresto este o zgarda antiparazitara de culoare gri, fara miros, de 70 cm (45 g) contine 4,5 imidacloprid si 2,03 flumetrin ca substante activeEx..
FRONTLINE COMBO FRONTLINE COMBO
Gratuit
Producator: Merial Model: 4141
Descriere: FRONTLINE este un tratament care omoara puricii si capusele prin contactul parazitului cu medicamentul aplicat pe pielea animalului dumneavoastra de companie.Dupa aplicare, FRONTLINE nu trece in sangele animalului, ci se concentreaza in sebumul din pielea acestuia (un strat f..
Producator: Boehringer Ingelheim Model: GV01857
Descriere: FRONTLINE este un tratament care omoara puricii si capusele prin contactul parazitului cu medicamentul aplicat pe pielea animalului dumneavoastra de companie.Dupa aplicare, FRONTLINE nu trece in sangele animalului, ci se concentreaza in sebumul din pielea acestuia (un strat fin de sup..
Frontline Spray
Gratuit
Producator: Merial Model: FRONTLINE-1
SOLUTIE ANTIPARAZITARA DE UZ EXTERN PENTRU CAINI SI PISICI Produs destinat tratamentului si prevenirii infestarii cu purici si capuse Compozitie: Fipronil .................................................... 0.25 g Excipient q.s ............................................... 100.00 mlActiun..
FRONTLINE TRI-ACT X 3 PIPETE/CUTIE FRONTLINE TRI-ACT X 3 PIPETE/CUTIE
Gratuit
Producator: Boehringer Ingelheim Model: TRI-ACT
Frontline Tri-ActProprietati: Frontline Tri-Act este indicat în tratamentul și prevenirea infestațiilor cu purici și/sau căpușe. De asemena este indicat și atunci când este necesară o activitate repelentă (anti-hrănire) împotriva flebotomilor, muștelor și/sau țânțarilor.Antiparazitar extern, op..
Fypryst Fypryst
Gratuit
Producator: KRKA Model: 2470
Indicatii Fypryst Spot On: tratamentul si preventia infestatiilor cu purici (Ctenocephalides spp.) si capuse (Rhipicephalus spp., Dermacentor spp., Ixodes spp.) la caini si pisici.tratamentul si controlul dermatitelor alergice (FAD) cauzate de intepaturile puricilor, la caini.preventia si trata..
Fypryst Combo Fypryst Combo
Gratuit
Producator: KRKA Model: FYPRYST-COMBO
Substante active: FipronilSpecii tinta: CainiIndicatii:Tratamentul si prevenția infestațiilor cu purici (Ctenocephalides spp.) și căpușe (Ixodes spp., Dermacentor spp., Rhipicephalus spp.) Tratamentul si controlul dermatitelor alergice la înțepătura de purici Prevenția și tratamentu..
Fypryst Spray 2,5MG/ML X 250ML
Stoc epuizat
Producator: KRKA Model: GV01521
Substante active: FipronilSpecii tinta: CainiIndicatii:Tratamentul si prevenția infestațiilor cu purici (Ctenocephalides spp.) și căpușe (Ixodes spp., Dermacentor spp., Rhipicephalus spp.) Tratamentul si controlul dermatitelor alergice la înțepătura de purici Prevenția și tratamentu..
KILTIX
Gratuit
Producator: Bayer Model: OV10771
Descriere produs:Compozitie:zgarda de 35/38 cm (talie mica): propoxur 1.25 g, flumethrin 0.28 g. zgarda de 48/53 cm (talie medie): propoxur 3.02 g, flumethrin 0.68 g. zgarda de 65/70 cm (talie mare): propoxur 4.5 g, flumethrin 1.013 gIndicaţii: În tratamentul infestaţiilor cu căpuşe (Ixodes r..
Producator: Ceva Model: GV00838
Specii tinta: Cabaline a caror carne nu este destinata consumului uman, caini si pisici.INDICATII: La cabalinele a caror carne nu este destinata consumului uman, in prevenirea si combaterea scabiei, a paduchilor, capuselor si in eliminarea mustelor.La caini si pisici in prevenirea si trata..
Nexgard
Gratuit
Producator: Boehringer Ingelheim Model: NEXGARD-SIMPLU
NEXGARDComprimatele conțin afoxolaner. Indicații: Tratamentul infestaţiilor cu purici la câini (Ctenocephalides felis şi C. canis) timp de minim 5 săptămâni. Produsul poate face parte din strategia de tratament pentru controlul dermatitei alergice provocate de purici (DAP).Tratamentul infes..
Nexgard COMBO pisica
Gratuit
Producator: Boehringer Ingelheim Model: NEXGARD-COMBO-PISICA
Descriere: NexGard Combo este indicat pentru pisicile infectate sau cu risc de a fi infectate concomitent cu cestode, nematode și ectoparaziți.Ingrediente: Esafoxolaner 3,6 mg; Eprinomectin 1,2 mg; Praziquantel 24,90 mg; Excipient: Butilhidroxitoluen (E321) 1mg/mlBeneficii che..
Nexgard SPECTRA Dog - comprimate masticabile Nexgard SPECTRA Dog - comprimate masticabile
Gratuit
Producator: Boehringer Ingelheim Model: NEXGARD-SPECTRA
Denumire: Nexgard Spectra -  comprimate masticabileDescriere: Pentru tratamentul infestaţiilor cu purici şi căpuşe la câini atunci când concomitent este indicată şi prevenţia dirofilariozei cardiace şi/sau angiostrongilozei (reducerea nivelului de infestație cu Angiostrongylus vasorum în ..
PARAKILL
Gratuit
Producator: ROMVAC Model: 1679
Parakill este un produs antiparazitar, de uz extern, pe baza de fipronil, un insecticid cu spectru larg din clasa fenil pyrazol. Fipronilul blocheaza sinapsele la nivelul sistemului nervos central al parazitilor. Aceasta cauzeaza o hiperexcitare a nervilor si muschilor in..
Scabatox 100ML
Stoc epuizat
Producator: Institutul Pasteur Model: GV01066
DENUMIREA PRODUSULUI SCABATOX 1000 MLCOMPOZIŢIE 1 ml concentrat emulsionabil conţine: Amitraz……………....…..….......................….... 125 mg Excipienţi: Alchilbenzensulfonat, trietanolamină, polisorbat 80, xilen.ACŢIUNE FARMACOTERAPEUTICĂ Amitrazul este un ectoparaziticid ce acţionează..
Scalibor Scalibor
Gratuit Stoc epuizat
Producator: MSD Model: 2860
Scalibor este o zgarda antiparazitara pentru caine.Scalibor este o zgarda antiparazitara pentru controlul infestatiilor cu capuse pureci si muste de nisip (vectori ai leismaniozei).Compozitie chimica: * 0 760 g deltametrina (zgarda de 65 cm)Zgarda Scalibor previne infestatiile cu capuse pentr..
Selehold Selehold
Gratuit
Producator: KRKA Model: 190121
Substante active: SelamectinaSpecii tinta: Pisici, CainiIndicatii: Tratamentul si prevenirea infestatiilor cu purici produse de Ctenocephalides spp. pentru o perioada de o luna dupa o singura administrare. Aceasta indicatie este rezultatul proprietatilor adulticide, larvicide si ovicide..
SIMPARICA
Gratuit
Producator: Zoetis Model: 3981
DENUMIREA PRODUSULUI SIMPARICASimparica, comprimate masticabile pentru câini.DENUMIREA PRODUSULUI MEDICINAL VETERINAR Simparica 10 mg comprimate masticabile pentru câini >2.5–5 kg Simparica 20 mg comprimate masticabile pentru câini >5–10 kg Simparica 40 mg comprimate masticabil..
SIMPARICA TRIO
Gratuit
Producator: Zoetis Model: GV02056W
DENUMIREA PRODUSULUI MEDICINAL VETERINAR SIMPARICA TRIO comprimate masticabile pentru câini  COMPOZIȚIE:Fiecare comprimat conține:Substanţe active: Sarolaner 3 mg Moxidectin 0,06 mg Pirantel (ca embonat)  12,5 mg Excipienți:Butilhidroxitoluen (E321, 0,018%). Coloranți: g..
Afişare 1 - 36 din 38 (2 pagini)
 Black Friday Omegavet