Menu
Your Cart

MAGAZIN DESTINAT MEDICILOR VETERINARI ȘI CABINETELOR VETERINARE AUTORIZATE

Cutite de tuns - OSTER

Cutite de tuns - OSTER

 
Producator: Oster Model: GV00390
Dimensiunea de tăiere:10 - WIDE; * 2,4 mm Cuţit OSTER - USA original.Proiectat pentru a aluneca%cu uşurinţă şi pentru a preveni smulgerea firului de păr.Tehnologii:AgION® - Cuţitul este acoperit cu un înveliş antimicrobian cu spectru larg. CryogenX® - Lama este tratată criogenic pe..
Cutit Oster marimea 9 - 2 mm
Stoc epuizat
Producator: Oster Model: GV00402
Dimensiunea de tăiere: 9 - 2 mmCuţit OSTER - USA original.Proiectat pentru a aluneca cu uşurinţă şi pentru a preveni smulgerea firului de păr.Tehnologii: AgION®- Cuţitul este acoperit cu un înveliş antimicrobian cu spectru larg. CryogenX®- Lama este tratată c..
Set distantieri tuns 3 BUC 3MM/6MM/13MM
Stoc epuizat
Producator: Moser Model: GV01104
Moser set de piepteni cu accesorii din oțel inoxidabil (6, 10, 13 mm)Pieptenele de fixare originale WAHL / Moser din oțel inoxidabil este deosebit de robust și durabil și este potrivit pentru:Moser Max 45 Moser Max 50. Toate capetele de tuns Snap-On de la Aesculap, Heiniger, Oster, Kerbl et..
Producator: Oster Model: GV00389
Dimensiunea de tăiere: 10 - 1/16""; * 1,6 mmCuţit OSTER - USA original.Proiectat pentru a aluneca%cu uşurinţă şi pentru a preveni smulgerea firului de păr.Tehnologii: AgION® - Cuţitul este acoperit cu un înveliş antimicrobian cu spectru larg. CryogenX® - Lama..
Cutit Oster marimea 15 - 1.2 mm Cutit Oster marimea 15 - 1.2 mm
Stoc epuizat
Producator: Oster Model: GV00391
Dimensiune de tăiere: 15 - 3/64 * 1,2 mmCutit OSTER - USA original.Proiectat pentru a aluneca cu uşurinţă şi pentru a preveni smulgerea firului de păr.Tehnologii: AgION® - Cuţitul este acoperit cu un înveliş antimicrobian cu spectru larg. CryogenX® - Lama est..
Producator: Oster Model: GV00392
Dimensiunea de tăiere: 30 - 1/50; * 0,5 mmCuţit OSTER - USA original.Proiectat pentru a aluneca cu uşurinţă şi pentru a preveni smulgerea firului de păr.Tehnologii: AgION® - Cuţitul este acoperit cu un înveliş antimicrobian cu spectru larg. CryogenX® - Lama e..
Producator: Oster Model: GV00394
Dimensiunea de tăiere: 40 - 1/100; * 0.25 mmCuţit OSTER - USA original.Proiectat pentru a aluneca cu uşurinţă şi pentru a preveni smulgerea firului de păr.Tehnologii: AgION® - Cuţitul este acoperit cu un înveliş antimicrobian cu spectru larg. CryogenX® - Lama..
Producator: Oster Model: GV00397
Dimensiunea de tăiere: 50 - 1/125; * 0,2 mmCuţit OSTER - USA original.Proiectat pentru a aluneca cu uşurinţă şi pentru a preveni smulgerea firului de păr.Tehnologii: AgION® - Cuţitul este acoperit cu un înveliş antimicrobian cu spectru larg. CryogenX® - Lama ..
Producator: Oster Model: GV00393
Dimensiunea de tăiere: 4 - 3/8; * 9,5 mmCuţit OSTER - USA original.Proiectat pentru a aluneca cu uşurinţă şi pentru a preveni smulgerea firului de păr.Tehnologii: AgION® - Cuţitul este acoperit cu un înveliş antimicrobian cu spectru larg. CryogenX® - Lama est..
Producator: Oster Model: GV00395
Dimensiunea de tăiere: 4F - 3/8; * 9.5 mmCuţit OSTER - USA original.Proiectat pentru a aluneca cu uşurinţă şi pentru a preveni smulgerea firului de păr.Tehnologii: AgION® - Cuţitul este acoperit cu un înveliş antimicrobian cu spectru larg. CryogenX® - Lama es..
Producator: Oster Model: GV00396
Dimensiunea de tăiere: 5 - 1/4; * 6.3 mmCuţit OSTER - USA original.Proiectat pentru a aluneca cu uşurinţă şi pentru a preveni smulgerea firului de păr.Tehnologii: AgION® - Cuţitul este acoperit cu un înveliş antimicrobian cu spectru larg. CryogenX® - Lama est..
Producator: Oster Model: GV00398
Dimensiunea de tăiere: 5F - 1/4; * 6.3 mmCuţit OSTER - USA original.Proiectat pentru a aluneca cu uşurinţă şi pentru a preveni smulgerea firului de păr.Tehnologii: AgION® - Cuţitul este acoperit cu un înveliş antimicrobian cu spectru larg. CryogenX® - Lama es..
Producator: Oster Model: GV00399
Dimensiunea de tăiere: 7 - 1/8; * 3.2 mmCuţit OSTER - USA original.Proiectat pentru a aluneca cu uşurinţă şi pentru a preveni smulgerea firului de păr.Tehnologii: AgION® - Cuţitul este acoperit cu un înveliş antimicrobian cu spectru larg. CryogenX® - Lama est..
Producator: Oster Model: GV00400
Dimensiunea de tăiere: 7F - 1/8; * 3.2 mmCuţit OSTER - USA original.Proiectat pentru a aluneca cu uşurinţă şi pentru a preveni smulgerea firului de păr.Tehnologii: AgION® - Cuţitul este acoperit cu un înveliş antimicrobian cu spectru larg. CryogenX® - Lama es..
Cutit Oster marimea 8 1/2 - 2.8 mm Cutit Oster marimea 8 1/2 - 2.8 mm
Stoc epuizat
Producator: Oster Model: GV00401
Dimensiunea de tăiere: 8 1/2 - 7/64; * 2.8 mmCuţit OSTER - USA original.Proiectat pentru a aluneca cu uşurinţă şi pentru a preveni smulgerea firului de păr.Tehnologii: AgION® - Cuţitul este acoperit cu un înveliş antimicrobian cu spectru larg. CryogenX® - Lam..
Afişare 1 - 15 din 15 (1 pagini)
 Black Friday Omegavet