Menu
Your Cart

MAGAZIN DESTINAT MEDICILOR VETERINARI ȘI CABINETELOR VETERINARE AUTORIZATE

Tunderea si ingrijirea robei

Tunderea si ingrijirea robei
Producator: Kerbl Model: GV00611
Foarfeca special concepută pentru tunderea ovinelor se distinge prin dimensiunile sale generoase, având o lungime de aproximativ 27 de centimetri. Mânerul acesteia este proiectat cu grijă, prezentând margini rotunjite, astfel încât să ofere o protecție optimă operatorului în timpul procesului de tun..
Producator: Kerbl Model: GV02232
Maşină de tuns profesională KERBL Constanta 4 pentru bovine. motor cu forţă superioară sistem de ventilaţie special cu conductele de aer previne supraîncălzirea filtru de aer care poate fi înlocuit cu uşurinţă, fără unelte cap de forfecare din aluminiu turnat, cu fante de v..
Producator: Kerbl Model: GV02234
Maşină de tuns profesională KERBL Constanta 4 pentru ecvine. motor uşor şi suplu, cu nivel sonor foarte redus sistem de ventilaţie special cu conductele de aer previne supraîncălzirea filtru de aer care poate fi înlocuit cu uşurinţă, fără unelte cap de forfecare din alumini..
Producator: Kerbl Model: GV02233
Maşină de tuns profesională KERBL Constanta 4 pentru ovine. motor cu forţă de tracţiune superioară lamele alunecă prin cea mai groasă lână, fără pierderi de putere sistem de ventilaţie special cu conductele de aer previne supraîncălzirea filtru de aer care poate fi înlocuit..
Model: GV01051
Sampon pentru cabaline 1LSamponul a fost creat pentru intretinerea si igienizarea cailor. Compozitia cu extract de plante are efect nutritiv pentru epiderma si firul de par. Parul devine lucios si stralucitor. Contine substante tensioactive care dizolva si emulsifica murdaria in lichidul de spalare..
Model: GV01208
Tesala dublă este un instrument specializat, ideal pentru îngrijirea și tesalarea părului animalelor, cu caracteristici distincte pentru a satisface nevoile specifice. Caracteristici: Material din metal galvanizat: Asigură rezistență și durabilitateCu pieptene suplimentar pentru coa..
Model: GV02053
Tesala simplă este un instrument esențial în îngrijirea animalelor, având caracteristici distincte pentru a satisface nevoile specifice ale bovinelor. Caracteristici: Material din metal galvanizat: Asigură rezistență și durabilitate;Dinți rari: Potrivită pentru ..
Trimmer de coada TailWell2® Trimmer de coada TailWell2®
Stoc epuizat
Producator: Kerbl Model: GV00783
Dezvoltarea logică a modelului de succes din Noua Zeelandă:- mai uşormai eficient-mai uşor de întreţinutDezvoltat pentru a face munca dificilă implicată in tăierea părului pe cozile de vaci de lapte mai uşor. Indepărtarea părului de coadă de vacă murdărită cu bălegar şi urină este importantă pe..
Afişare 1 - 8 din 8 (1 pagini)
 Black Friday Omegavet