Menu
Your Cart

MAGAZIN DESTINAT MEDICILOR VETERINARI ȘI CABINETELOR VETERINARE AUTORIZATE

Tratament

Tratament
Producator: Fioniavet Model: GV00174
Branula intravenoasă cu canulă de unică folosință ,sterilă, destinată uzului veterinar și proiectată cu un ghid de metal. Concepută pentru a facilita o punctie precisă, cu un unghi flexibil situat între 10º și 45º, această branulă asigură un proces de administrare sigur și eficient.Canula prezin..
Crema cicatrizanta pentru mameloane
Stoc epuizat
Producator: Steuart's Model: GV00353
DescriereFolosit pentru degerături, crăpături, mamilită, tăieturi și răni. Se agață de suprafața tetinei formând o barieră bună, dar se spală ușor înainte de muls. Foarte stabil atunci când este utilizat sub bandaje.Conține 2,8% extract de propolis, suc de aloe vera, unt de aloe, ceară de albine..
Model: GV01992
Dispozitivul de administrare a magnetilor ruminali este utilizat în medicina veterinară pentru prevenirea și tratarea problemelor legate de ingestia accidentală a obiectelor metalice de către rumegătoare. Magnetul este plasat în stomac pentru a atrage și captura aceste obiecte, reducând astfel riscu..
MAGNET RUMINAL BOVIVET
Cerere ridicata
Producator: Genia Model: GV00736
Magnetul ruminal Bovivet, cu dimensiunile sale de 35 x 35 x 100 mm, reprezintă un instrument specializat în terapia și prevenirea indigestiilor traumatice la bovine. Conceput cu un sistem magnetic ce folosește ferită activă, acest magnet se evidențiază prin puterea sa mare de tragere și rezistența s..
Magnet ruminal, set 12 bucati
Stoc epuizat
Producator: Genia Model: GV00737
Magnet ruminal, set 12 bucati, dimensiuni 35 x 35 x 100 mm. Pentru profilaxia eficientă indigestiilor cauzate de corpuri străine...
Mamifort seringa
Stoc epuizat
Producator: Syva Model: GV00738
DENUMIREA PRODUSULUI MEDICINAL VETERINAR MAMIFORTCOMPOZITIE Ampicilina (sare de sodiu)................... 75 mg. Cloxacilina (sare de sodiu)................ 200 mg. Excipienti,pana la............................1 seringa.ACTIUNE TERAPEUTICA Ampicilina este un antibiotic din grup..
Perfuzor helicoidal pentru animalele mari Perfuzor helicoidal pentru animalele mari
Stoc epuizat
Model: GV00939
Perfuzor steril cu design special - helicoidal - pentru animalele mari.Debitul este de 30 litri / oră, reglabil. Lungime totală: 5 metri...
Perfuzor pentru animalele mari
Cerere ridicata
Model: GV01503
Perfuzorul steril, destinat pentru utilizarea unică la animalele mari, se remarcă prin dimensiunile sale de 5 x 7 mm și o lungime de 150 cm. Acesta este conceput fără cameră de picurare și este ambalat individual în condiții sterile, asigurând astfel o practică igienică și sigură în administrarea li..
Producator: Kruuse - Equivet Model: GV00954
Pila pentru rabotaj manuală destinată animalelor mari este un instrument robust și specializat, proiectat pentru a îndeplini diverse operațiuni de prelucrare și modelare a copitelor. Caracteristici: Construcţie ergonomic..
Model: GV00461
Seringă automată soluţii orale HSW pentru administrarea medicaţiei sau hranei. Proiectat special pentru ovine şi bovine sau dozare multiplă a animalelor, opţional disponibil ca injector Design ergonomic şi uşor de utilizat Materialele cu rezistenţă ridicată garantează o utilizare..
Model: GV01709
Seringa automată pentru soluții orale HSW reprezintă un instrument esențial pentru administrarea precisă a medicamentelor sau hranei la animale. Această seringă oferă caracteristici avantajoase pentru o utilizare eficientă și comodă. ..
Model: GV00462
Seringa automată pentru soluții orale HSW reprezintă un instrument esențial pentru administrarea precisă a medicamentelor sau hranei la animale. Această seringă oferă caracteristici avantajoase pentru o utilizare eficientă și comodă. ..
Model: GV01138
Sonda gastrică pentru bovine, având o lungime de 150 cm și o sârmă spirală de 17 mm, este un instrument special conceput pentru a facilita alimentarea și administrarea de lichide la bovine. ..
Sonda naso-esofagiana din silicon
Gratuit
Producator: Kruuse - Equivet Model: GAM060
Sondele naso-esofagiene EQUIVET pentru bovine și cabaline reprezintă instrumente specializate, realizate din silicon moale și flexibil, cu caracteristici adaptate nevoilor specifice ale animalelor mari. ..
Afişare 1 - 15 din 15 (1 pagini)
 Black Friday Omegavet